NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Most, hogy elkezdődött a Spring Training végre az NSO-n is foglalkoznak baseballal:"A meccset amúgy a Pittsburgh 9-6-ra megnyerte." Azt hiszem a cikk érdemi részét ezzel be is fejezték... 😀
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/baseball-a-kissrac-feje-fele-szallt-az-uto-majd-kepek-2487991
Matthew99
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Most, hogy elkezdődött a Spring Training végre az NSO-n is foglalkoznak baseballal:m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/baseball-a-kissrac-feje-fele-szallt-az-uto-majd-kepek-2487991

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve

Itt az AL is.
sportmajom.com/2016/03/04/american-league-beharangozo-2016/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve

Pálfy Tomi beharangozta a NL-t.
sportmajom.com/2016/03/01/national-league-beharangozo-2016/
több mint 9 éve
és legalább lesz értelme ST meccseket nézni, hogy ki harcolja ki az OF posztot.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
Fowler mondjuk jó esetben is csak középszerű leadoff ütő, sokat nem vesztett az O's.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Én is úgy vagyok vele mint Adam Jones: WTF? De nekem mosolygós smiley van 😊 Meglepett a dolog nagyon, pedig gondoltam már ár korábban. Epsteinék rámentek a kupára.
több mint 9 éve
Twitter Reactions From Baltimoreans Confused By Fowler Signing: cbsloc.al/1oL5Y8V
több mint 9 éve
Jimmy Rollins in da house, hahaha.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ez jó, köszi. 😊 Mondjuk ha olyan jól dob, mint amilyen jól ad sablonos válaszokat, akkor hamar a nagy ligában találja magát. 😊MikeyHa esetleg érdekel, reddit Q&A egy WS pitcher prospecttel, sok minden mondjuk nem derül ki belőle 😊
www.reddit.com/r/baseball/comments/46mjgv/im_white_sox_prospect_alex_katz_kittyelgato12_i/
Jakehomer
több mint 9 éve
MikeyHa esetleg érdekel, reddit Q&A egy WS pitcher prospecttel, sok minden mondjuk nem derül ki belőle 😊
www.reddit.com/r/baseball/comments/46mjgv/im_white_sox_prospect_alex_katz_kittyelgato12_i/
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Aki Makaóba "költözött", annak semmi gondja nem volt eddig, és nem hiszem, hogy bárkinek joga lenne rákérdezni, hogy valós-e a címed. Levelet meg úgyse kapsz. levonják a lét, oszt csókolom.
több mint 9 éve
Tavaly is volt szó róla, hogy az MLB.tv-s szolgáltatásra kirótt 27%-os adó miatt többen is makaói meg hasonló címet használnak. Arról szeretnék érdeklődni, hogy ez mennyire működik, illetve lehet-e belőle valamilyen jogi probléma, akár az MLB, akár a magyar állam részéről.
több mint 9 éve
Szerencsére a rotáció ötödik tagjával szemben nem magasak az elvárások. Legalábbis errefelé. 😊Hogy idén is legyen egy low risk, high reward igazolás a White Soxnál:A nyakamat rá,hogy nem fogja. Tavaly én is örültem,mikor megszereztük,de már az első inningben megbántam(0.2 IP,6 H,7 ER). :- D
Mat Latos érkezik 1 évre 3 millióért.
Nagyszerű lenne, ha megtalálná sérülései előtti formáját.
Mikey
Persze ennyiért tényleg nem nagy kockázat,de 4.50-es ERA alá nem nagyon fog menni(szerintem).
Nelson87
több mint 9 éve
Hogy idén is legyen egy low risk, high reward igazolás a White Soxnál:A nyakamat rá,hogy nem fogja. Tavaly én is örültem,mikor megszereztük,de már az első inningben megbántam(0.2 IP,6 H,7 ER). :- D
Mat Latos érkezik 1 évre 3 millióért.
Mikey
Persze ennyiért tényleg nem nagy kockázat,de 4.50-es ERA alá nem nagyon fog menni(szerintem).
több mint 9 éve
Hogy idén is legyen egy low risk, high reward igazolás a White Soxnál:Mat Latos érkezik 1 évre 3 millióért.
több mint 9 éve
espn.go.com/blog/chicago/cubs/post/_/id/36281/cubs-set-spring-roster-including-18-invitees
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Tadamm. Crush Davis 161 millióért marad 7 évre. Öööö, izé.Kedvenc hozzászólásom: The O's Cano'ed this.
www.fangraphs.com/blogs/with-chris-davis-deal-scott-boras-strikes-again/
robiroboter
több mint 9 éve
Tadamm. Crush Davis 161 millióért marad 7 évre. Öööö, izé.www.fangraphs.com/blogs/with-chris-davis-deal-scott-boras-strikes-again/
Szerkesztette: robiroboter
több mint 9 éve
Annyira örülök, hogy Dan Duke GM tavalyi torontói násztánca után idén Crush Davis-szel szxpatjuk magunkat.
több mint 9 éve
Nem mai hír, de hogy Gordon marad a Royalsban, az kb garantálja, hogy megint őket kell majd megverni az AL-ben.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem véletlenül vittétek Andrew Friedmant LA-be 😉Igen. Ezen én is csodálkoztam nem kicsit. Nem sokáig lesz ő itt.Kenta Maeda most már hivatalosan is aláírt.www.fangraphs.com/blogs/that-kenta-maeda-contract/
danyly
robiroboter
danyly
több mint 9 éve
Igen. Ezen én is csodálkoztam nem kicsit. Nem sokáig lesz ő itt.Kenta Maeda most már hivatalosan is aláírt.www.fangraphs.com/blogs/that-kenta-maeda-contract/
danyly
robiroboter
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Kenta Maeda most már hivatalosan is aláírt.www.fangraphs.com/blogs/that-kenta-maeda-contract/
danyly
több mint 9 éve
Kenta Maeda most már hivatalosan is aláírt. Anno az Tanaka harcban alulmaradtunk, de ezt sikerült abszolválni.Így már azért jól néz ki a pitcher sor. Ryu is felépül és már csak bullpenbe kellenek emberkék. Vannak már, de egy kettő még elfér.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.