BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 419 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 114 — Invisible man
Beltran elférne még az outfieldre, vele szerintem kifejelenthető, hogy bajnokesélyes csapat lennénk.Maka
Persze. Nem lesz az kicsit sok? Mi szereztük meg 3 évre 45 millióért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
Cano rendben van, viszont remélem Price-ért nem adunk Walker köré épített csomagot.

Beltran elférne még az outfieldre, vele szerintem kifejelenthető, hogy bajnokesélyes csapat lennénk.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nem tudom ki ismeri, de jónak tűnik:
 www.baseballamerica.com/majors/2013-trade-analysis-central-index/

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Cano: 240/10, Mariners. Nem gondoltam volna, hogy a Yankees tényleg elengedi.Csifu
Akkor az évek száma csak a különbség. Szép utat neki, de azért haragszom rá (N)gdavid
meg az, hogy mi átlagban +1 millát adtunk neki... állítólag Jay-Z nem akart ebbe belemenni, amúgy 10 évet nem érdemes adni neki sztem...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Cano: 240/10, Mariners. Nem gondoltam volna, hogy a Yankees tényleg elengedi.Csifu
Akkor az évek száma csak a különbség. Szép utat neki, de azért haragszom rá (N)

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Csifu 223
Cano: 240/10, Mariners. Nem gondoltam volna, hogy a Yankees tényleg elengedi.
több mint 12 éve
vki meg tudná magyarázni, hogy Ellisbury esetén miért emlegetik a right field porchot? próbálgattam utána olvasni, de nem igazán értem! köszi a segítséget előre is és sorry ha vmi nagyon alap dolgot kérdezek!csebi
itt elég alaposan kivesézik:  www.pinstripealley.com/yankees-analysis-sabermetrics/2013/12/5/5175006/yankees-sign-jacoby-ellsbury-home-runs-yankee-stadium-fenway-parkrobiroboter
akkor ha jól értem ez alapján kettős a megítélés, egyik oldalon (left) rosszabbul jár, mert nagyobb a tér, és így több flyout lehet, de a rövid jobb oldalra meg mehetnek a home run-ok
köszi a cikket

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Mint Dodgers fan, ezt nagyon sajnálom. Én bírtam a srácot, és emellett jó vétel is volt + jó dobó.
Akkor pitcher keresésre fel. 😊danyly
Állítólag a Dodgers is versenyben van David Price-ért, gondolom, hogy ő megfelelne. 😊Csifu
Neki feltétlen örülnék, de kérdés meg tudjuk-e fizetni normális keretek között. Persze van pénz dögivel a Dodgers-nél, de egy-két játékos igen nagy pénzeket kap, így ha Price idejönne lehet le kellene csípni más játékosok fizujából, aminek meg ők nem örülnének. De inkább egy big trade lenne. Mi adnánk vagy 3 játékost + pénzt.
De szerintem nem lesz ebből semmi (de jó lenne).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Vicc ez a Yankees. Komolyan. Csíptem Ellsburyt, de ennyiért egyértelmű volt, hogy nem kell. GRAFI
Emlékszel, amikor egyszer összefutottunk Vácott és azt mondtad, hogy Ellsbury-nek még a szeme sem áll jól? 😀 Lehet, hogy ráéreztél valamire akkor... 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Ha valakit esz a kiváncsiság, hogy tudta a csapat elcserélni Jim Johnsont két minor league játékosra, itt a válasz:  www.baltimoresun.com/sports/schmuck-blog/bal-orioles-ownership-fingerprints-all-over-jim-johnson-trade-20131205,0,1864647.story?track=rss

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
vki meg tudná magyarázni, hogy Ellisbury esetén miért emlegetik a right field porchot? próbálgattam utána olvasni, de nem igazán értem! köszi a segítséget előre is és sorry ha vmi nagyon alap dolgot kérdezek!csebi
itt elég alaposan kivesézik:  www.pinstripealley.com/yankees-analysis-sabermetrics/2013/12/5/5175006/yankees-sign-jacoby-ellsbury-home-runs-yankee-stadium-fenway-park

több mint 12 éve
vki meg tudná magyarázni, hogy Ellisbury esetén miért emlegetik a right field porchot? próbálgattam utána olvasni, de nem igazán értem! köszi a segítséget előre is és sorry ha vmi nagyon alap dolgot kérdezek!

több mint 12 éve
Csifu 223
Mint Dodgers fan, ezt nagyon sajnálom. Én bírtam a srácot, és emellett jó vétel is volt + jó dobó.
Akkor pitcher keresésre fel. 😊danyly
Állítólag a Dodgers is versenyben van David Price-ért, gondolom, hogy ő megfelelne. 😊
több mint 12 éve
Ricky Nolasco Twin lett: 4 év, 49 millió dollár. Ráfért a Twins rotációra.Mikey
Akkor pitcher keresésre fel. 😊

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
"Robinson Cano and the Mariners had meeting that went "very well"."

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vicc ez a Yankees. Komolyan. Csíptem Ellsburyt, de ennyiért egyértelmű volt, hogy nem kell. JBJ pár éven belűl hozni fogja ezeket a számokat Ells fizetésének 2%-áért.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Nekünk pedig Ellsbury az CF-ünk. Lesz itt speed Gardnerrel 😉 Már csak Canónak kéne észhez térnie...

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
A.J. Pierzynski a bajnok új catchere. Meglepő...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Nagyon szabadulna a csapat Jim Johnsontól, a Dodgerst emlegetik, mint lehetséges partnert a boltban.robiroboter
Oakland lett belőle. 2B Jemile Weeks elég sovány csere érte, plusz egy később megnevezendő játékos.

több mint 12 éve
Nagyon szabadulna a csapat Jim Johnsontól, a Dodgerst emlegetik, mint lehetséges partnert a boltban.

több mint 12 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Nagy pörgés nincs a Tribenál, David Murphy jött a minap (2y/12m), Stubbs talán marad, Ubaldo, Kubel, Smith és Perez pedig léptek. Naquinról szólnak még a hírek, akiből lehet valami, meg hogy DeRosa vonult, bár utóbbit nem igazán kötném a klubhoz. 😊
Egy closer kelleni fog még, illetve Gomes is kérdésesnek tűnik, meglátjuk. Van még idő. 😛

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 846 — Deion Sanders for president!
Üdv mindenki.
Lenne egy eladó New York Yankees eredeti Paul O'Neill mez szettem.
Köszi.
 aprod.hu/hirdetes/new-york-yankees-baseball-shirt-ID153jp.html

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Hughes elhagyott minket. Ilyenkor sírok... hogy nem előbb 😊

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Ricky Nolasco Twin lett: 4 év, 49 millió dollár. Ráfért a Twins rotációra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
A csapat várja az ajánlatokat Jim Johnsonért. Ha valaki komolyan gondolja, viheti.