Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Isten vagy: Play ball! Napi 24 órás baseball-csatornaMLB Network streamet nem tudtok?robiroboterHa jól emlékszem stream torrent-en a BB4U csatornán non stop MLB Network volt/van. De nem biztos.Darksun3
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
hamilton 7 évre 175 gurigát akar, ezt mi nem fogjuk megadni. steromeglepne, ha a végén megkapná akár a 6 évet is.
több mint 13 éve
martin maradni akar a jenkiknél. AJ és napoli is a piacon van, szerintem megy.Hamilton a Brewershez mondogatják, de szerintem ők se adnak neki ennyit. Meg nem sokan.
hamilton 7 évre 175 gurigát akar, ezt mi nem fogjuk megadni. stero
több mint 13 éve
martin maradni akar a jenkiknél. AJ és napoli is a piacon van, szerintem megy.hamilton 7 évre 175 gurigát akar, ezt mi nem fogjuk megadni.

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 13 éve
Eddig Kotchman, Carmona, Sizemore, Hafner out; Aviles, Blake Wood in. Belehúztunk. 😛
több mint 13 éve
Jaja, mostanában nem a fórumra, hanem a FB-re koncentráltam. 😊hunterről már beszélnek egy pár napja, be is írtam. lassú vagy 😊steroTöbb, mint valószínű, hogy Swisher nem marad. A Yankees viszont lehet, hogy bejelentkezik Torii Hunterért.Darksun3én bírom swishert de 100 milliós fizut kért még szezon közben, ennyit viszont nem ér. ichirot inkább megtartanám és hoznék vkit swish helyére.steroIchiro RF, mint Swisher. Ami Nick mellett szól az a kora, semmi másban nem jobb, mint Suzuki.gdavid
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Az első, nem saját FA név, aki felmerült a White Sox kapcsán: Brandon McCarthy.Ajj de jó lenne.
Kár, hogy esélye nem sok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
hunterről már beszélnek egy pár napja, be is írtam. lassú vagy 😊Több, mint valószínű, hogy Swisher nem marad. A Yankees viszont lehet, hogy bejelentkezik Torii Hunterért.Darksun3én bírom swishert de 100 milliós fizut kért még szezon közben, ennyit viszont nem ér. ichirot inkább megtartanám és hoznék vkit swish helyére.steroIchiro RF, mint Swisher. Ami Nick mellett szól az a kora, semmi másban nem jobb, mint Suzuki.gdavid

több mint 13 éve
Több, mint valószínű, hogy Swisher nem marad. A Yankees viszont lehet, hogy bejelentkezik Torii Hunterért.én bírom swishert de 100 milliós fizut kért még szezon közben, ennyit viszont nem ér. ichirot inkább megtartanám és hoznék vkit swish helyére.steroIchiro RF, mint Swisher. Ami Nick mellett szól az a kora, semmi másban nem jobb, mint Suzuki.gdavid
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
MLB Network streamet nem tudtok?robiroboterHa jól emlékszem stream torrent-en a BB4U csatornán non stop MLB Network volt/van. De nem biztos.
DS!
több mint 13 éve
MLB Network streamet nem tudtok?
több mint 13 éve
én bírom swishert de 100 milliós fizut kért még szezon közben, ennyit viszont nem ér. ichirot inkább megtartanám és hoznék vkit swish helyére.steroIchiro RF, mint Swisher. Ami Nick mellett szól az a kora, semmi másban nem jobb, mint Suzuki.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
én bírom swishert de 100 milliós fizut kért még szezon közben, ennyit viszont nem ér. ichirot inkább megtartanám és hoznék vkit swish helyére.

több mint 13 éve
Mariano visszatér jövőre 😊 Ez rövidtávon jó (persze csak, ha a szokott formáját hozza), de már két év műlva is gondunk lehet belőle. Ezzel Soriano biztosan távozik, mert nem fogunk egy setup man-nek closer fizetést adni, ráadásul ott sokkal rosszabbul is teljesít Rafael. Mauer valószínűleg jön, erre utal Martin szélnek eresztése. De, hogy első körben miért Swishert akarjuk megtartani és nem Ichirot, azt nem tudom. A Bronxban brutális számokat produkálna a kicsi japán egy egész év alatt, fieldingben pedig még mindig az egyik legjobb.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Marmol beleegyezett, ez 100%. Szinte biztosan Haren orvosijával volt a baj (nem is váltotta ki az Angels a klub opcióját, inkább kicsengették a 3,5 misit). Nagy kár, mert egyrészt jó is lehetett volna, illetve klasszikus lejáró szerződésű trade chip jövő szezonban.Neki nem volt beleszólása ebbe. Vagy 1) a Cubs visszakozott Haren orvosi papírjai láttán, vagy 2) Marmol nem akart menni (neki van a szerződésében vétójog) vagy 3) csak nem tudtak megegyezni a klubok arról, hogy mennyi pénz váltson gazdát.marciAhogy olvastam reggel a twittert, éjjel majdnem megvolt egy Haren+pénz <-> Marmol csere, csak aztán sz*r volt a palacsintában. Megnéztem volna Harent a Cubsban.marciAzt én is, egyébként sem kedvelem túlságosan Marmolt. De mi volt az a szar? Haren nem akart jönni?Shawn84

több mint 13 éve
Neki nem volt beleszólása ebbe. Vagy 1) a Cubs visszakozott Haren orvosi papírjai láttán, vagy 2) Marmol nem akart menni (neki van a szerződésében vétójog) vagy 3) csak nem tudtak megegyezni a klubok arról, hogy mennyi pénz váltson gazdát.Ahogy olvastam reggel a twittert, éjjel majdnem megvolt egy Haren+pénz <-> Marmol csere, csak aztán sz*r volt a palacsintában. Megnéztem volna Harent a Cubsban.marciAzt én is, egyébként sem kedvelem túlságosan Marmolt. De mi volt az a szar? Haren nem akart jönni?Shawn84
több mint 13 éve
Ahogy olvastam reggel a twittert, éjjel majdnem megvolt egy Haren+pénz <-> Marmol csere, csak aztán sz*r volt a palacsintában. Megnéztem volna Harent a Cubsban.marciAzt én is, egyébként sem kedvelem túlságosan Marmolt. De mi volt az a szar? Haren nem akart jönni?
több mint 13 éve
Ahogy olvastam reggel a twittert, éjjel majdnem megvolt egy Haren+pénz <-> Marmol csere, csak aztán sz*r volt a palacsintában. Megnéztem volna Harent a Cubsban.
több mint 13 éve
Big Papi két évre 26 millióért marad Bostonban.
több mint 13 éve
torii hunter és joe mauer a yankees célpontjai.ha hunter jön a jobb oldalra swisher pakolhat is.
top 50 FA és a tipp hol fognak kikötni
www.mlbtraderumors.com/2012/10/2013-top-50-free-agents-with-predictions-1.html

több mint 13 éve
Giambi-for-coach! 😀Hát, ez rohadt nagy lenne, járna a whiskey a csapatnak minden meccs előtt célzóvíz gyanánt. Bárszekrényt az öltözőbe, frigót a bullpenbe! Még kormányzói asszisztensnek is felvenném magam mellé az öreg alkeszt, ha ez összejön. 😊
több mint 13 éve
Mike Redmond, who served as a backup catcher for the then-Florida Marlins from 1998-2004 and was part of their 2003 World Series championship team, has been named the team's (MIA) manager, according to Jon Heyman.
több mint 13 éve
Giants parade in SF!!!Soffőrként Harbaugh és Alex Smith is részt vett

Februárban Bochy visszaadhatja a kölcsönt mint az ominózus bünti ügynél, és furikázhatja mondjuk Aldon Smitht 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P