NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
232
26
21:45 Oklahoma @ Georgia [NET4+]
Darts
17 feliratkozó
több mint 10 éve
azt bemondták végül hogy ki volt az a nagy sztár aki bunkóskodott itt a vb alatt?elvileg MvG volt az
mert az elején név nélkül beszéltek róla de ígérték hogy majd megnevezik...
yooker

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
a végén az a balhé az nem volt túl szép , kijött a feszültség rendesen Lewisból!nekik szurkoltam, de talán tényleg kicsit sok volt az önsztárolás a meccs alatt, úgy hogy azért nem volt kimaxolva a színvonal finoman szólva sem!de hát bejött...azt bemondták végül hogy ki volt az a nagy sztár aki bunkóskodott itt a vb alatt?
mert az elején név nélkül beszéltek róla de ígérték hogy majd megnevezik...
több mint 10 éve
Taylor szvsz stabilan jó volt, a párosban volt némileg gyengébb, de ott meg mind2 holland faszán tolta, szal ott egyedül egyébként sem lett volna elég.Lewis mennyire inkonzisztens volt, azt csak megnyerte... az ausztrál - holland nagy meccs volt még, meg a belgák is jól toltákLewisnak épp ez a legnagyobb baja sajnos, csak a szokásosat hozta. Mondjuk ez mind a 4ükre igaz volt most a döntőben...
Löfli
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mondjuk MvG bőven tudása alatt játszott, de néha ő is foghat ki szar napot 😊Lewis mennyire inkonzisztens volt, azt csak megnyerte... az ausztrál - holland nagy meccs volt még, meg a belgák is jól toltákLewisnak épp ez a legnagyobb baja sajnos, csak a szokásosat hozta. Mondjuk ez mind a 4ükre igaz volt most a döntőben...
Löfli
peach

Don't blink!
több mint 10 éve
Lewis mennyire inkonzisztens volt, azt csak megnyerte... az ausztrál - holland nagy meccs volt még, meg a belgák is jól toltákLewisnak épp ez a legnagyobb baja sajnos, csak a szokásosat hozta. Mondjuk ez mind a 4ükre igaz volt most a döntőben...
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Lewis mennyire inkonzisztens volt, azt csak megnyerte... az ausztrál - holland nagy meccs volt még, meg a belgák is jól tolták

Don't blink!
több mint 10 éve
Ez a kínai csávó zseniális 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ronnie sem dobott 100as átlagot még sosem ha láttam a tévében...nyílván most igen :S
több mint 10 éve
Sajna Huybrechtsék kurva jók voltak, de nem baj, szép volt Urak!

Madden hates me.
több mint 10 éve
Basszus mikor az 8-ban 2 triplával kezd és belemegy a 3. a 20-asba, de kiesik????ÁÁÁÁÁ
De szerencsére behúzták. Bár nem hiszem, hogy innen van még tovább.
több mint 10 éve
Bezzeg Nándiék már tolják a World Cup of Dartson, sport2! MEGVAN!!! 5-3 ide, valószínűleg Huybrechts-ék jönnek.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
hát nem volt valami izgi döntő 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kb a béka segge alatt eddig a színvonal...
több mint 10 éve
hát ez nem jött be, de ennyi hibával Taylornak nem sok esélye lesz van Gerwen ellen

Don't blink!
több mint 10 éve
"Kiszállón van, de nem nagyon." 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
kíváncsi vagyok angliában hogyan fogadják majd a hollandokat ezek után...benne van hogy semmi nem lesz, de azért egy kis jelzés értékú wúúúúúzás lehet lesz...😊
több mint 10 éve
Habár lewis szempontjából így a jó, nagyon szurkoltam wrightnak, hogy az a meccs is beteg izgalmas legyen. Maradjunk annyiban, hogy brittanniában ez meglett volna neki...elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀hollandusaink nem a legsportszerűbb szurkerek
Löfli
empty taxi
több mint 10 éve
elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀hollandusaink nem a legsportszerűbb szurkerek
Löfli

Madden hates me.
több mint 10 éve
elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
hát, a torna végére összeállt Selby játéka.nagy öröm lehet most Lejcseszterben.
több mint 10 éve
Selbyt most nem lehet megállítani.Upsz, megállította saját magát 😊 Még nagy mákokkal se tudott frame-et nyerni. Mondjuk Fu ellen is úgy nyert, hogy volt összesen hat jó frame-je kb.
danyly
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Selbyt most nem lehet megállítani.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.