NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ugyanez Rossi and Szoboez a vak fasz nem látja, h a Bellingham teljesen padló már??nem értem miért nem pihentette
Szesze
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Tök érdekes lenne, ha a hülye francia nem fújna le mindent, amikor a szlovének hasra vágják magukat.Az való nekünk....
Lehet, hogy az angolok is a hosszabbítás utolsó percéig várnak?
slowmotion
Draft
5 hónapja
ez a vak fasz nem látja, h a Bellingham teljesen padló már??nem értem miért nem pihentette
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Igazából sok mindenki vagy szar, vagy csak azért van fent, hogy kilegyen a létszám...No. Gordon for Foden, Ollie for Kane. Most!én trippiert de leginkább júdást hoznám le
slowmotion
Negritis, a vajda
5 hónapja
A kozvetites elott, kopkodtek az esdzot, amit nem irok le mert szamomra erthetetlen vagy megerthetetlen igy hagyom. Viszont elmondtak ok mit csinalnanak.olyan mint az egyszeri fifa játékos
Belli 8 poszton, Foden 10, valami szoke ( nem emlekszem a nevere ), de robbanekony ( mutattak jeleneteket tole a klubjabol ) a balon.
Felidoben Rice-t szidtak hogy "nem akarja a labdat" de out of position jatszik/jatszatja.
Eleg olyan erzesem volt mintha azt mondanak hogy a legjobb jatekosokat elhoztak, de nem azon a poszton jatszanak itt. De olyan hihetetlenek tunik hogyha valasztanom kellene hogy ezt megertsem vagy vaslemezbol kelljen origami sarkanyt hajtogatnom akkor az utobbira szavaznek.
no
megnézi a 10 legnagyobb ratinget és berakja őket random
5 hónapja
ez a vak fasz nem látja, h a Bellingham teljesen padló már??
5 hónapja
Mert ő Jinxtriad a kavargő erő mestereEzek az angolok holnapig sem rúgnak gólt...2 perce nézed a meccset, honnan tudnád ...
iktriad
Sixo
Draft
5 hónapja
ebből a csoportból mindenki hazamehetne a picsába
5 hónapja
iktriad skálán ez legalább egy 9esHa Vazullal megnézették volna ezt a meccset, önként ment volna a forró ólomért.Kane-jában
somoskovig
Tactful Cactus
5 hónapja
Ezek az angolok holnapig sem rúgnak gólt...LeftDickEngland
iktriad
Draft
5 hónapja
Ezek az angolok holnapig sem rúgnak gólt...2 perce nézed a meccset, honnan tudnád ...
iktriad
5 hónapja
Világ bohóca ez a pali, remélem valaki tényleg aláver egy nagyot
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Ha Vazullal megnézették volna ezt a meccset, önként ment volna a forró ólomért.Kane-jában
somoskovig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
no
7 305
A kozvetites elott, kopkodtek az esdzot, amit nem irok le mert szamomra erthetetlen vagy megerthetetlen igy hagyom. Viszont elmondtak ok mit csinalnanak. Belli 8 poszton, Foden 10, valami szoke ( nem emlekszem a nevere ), de robbanekony ( mutattak jeleneteket tole a klubjabol ) a balon.
Felidoben Rice-t szidtak hogy "nem akarja a labdat" de out of position jatszik/jatszatja.
Eleg olyan erzesem volt mintha azt mondanak hogy a legjobb jatekosokat elhoztak, de nem azon a poszton jatszanak itt. De olyan hihetetlenek tunik hogyha valasztanom kellene hogy ezt megertsem vagy vaslemezbol kelljen origami sarkanyt hajtogatnom akkor az utobbira szavaznek.
5 hónapja
Tök érdekes lenne, ha a hülye francia nem fújna le mindent, amikor a szlovének hasra vágják magukat.Lehet, hogy az angolok is a hosszabbítás utolsó percéig várnak?
5 hónapja
jelenleg ez a legnépszerűbb angol kaja 😀youtu.be/yUAqSIwV4zU?si=zb0XyOpaWfSHpzsn
5 hónapja
Ezek az angolok holnapig sem rúgnak gólt...
5 hónapja
az mondjuk mongol eredetűi.ytimg.com/vi/wXdNIb8b_ZM/sddefault.jpgSzerintem mi jobban elvezetnénk ezt az angol csapatot mint ez a SzószgétEngednie kellene játszani a játékosokat.
ThundersNFL a Paraszt
Olyan ez a foci mint a kajájuk...
Lúdas Solymi
Tactful Cactus
5 hónapja
Ha Vazullal megnézették volna ezt a meccset, önként ment volna a forró ólomért.
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Szerintem mi jobban elvezetnénk ezt az angol csapatot mint ez a SzószgétEngednie kellene játszani a játékosokat.
ThundersNFL a Paraszt
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Palmer 2 ,kulcs'passz
5 hónapja
shagi0206
10 990
szerintem a szart előbb megenném.Szar?Szerintem mi jobban elvezetnénk ezt az angol csapatot mint ez a SzószgétEngednie kellene játszani a játékosokat.
ThundersNFL a Paraszt
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
No. Gordon for Foden, Ollie for Kane. Most!én trippiert de leginkább júdást hoznám le
slowmotion
5 hónapja
Szar?Szerintem mi jobban elvezetnénk ezt az angol csapatot mint ez a SzószgétEngednie kellene játszani a játékosokat.
ThundersNFL a Paraszt
Lúdas Solymi
Draft
5 hónapja
szal indiai?Szerintem mi jobban elvezetnénk ezt az angol csapatot mint ez a SzószgétEngednie kellene játszani a játékosokat.
ThundersNFL a Paraszt
Lúdas Solymi