NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ez van ha nincs egy normális Hazard megmenteni a belgák seggét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?A kieséses fázisra tartogatja. Bár lehet addig kiesnek ők is. 😀
slowmotion
5 hónapja
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?Az olasz max az anyja vagy apja német
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
simán lehet ebben a csoportban 4 db 6 pontos csapat 😀aztán lehet a 4. kiesik aztán valaki meg 3 ponttal röhögve továbbmegy 😀
5 hónapja
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?
5 hónapja
5 ember zavarta egymást a tizenhatoson belül.és mind az 5 belga volt
Kampman
5 hónapja
Egész nyilvánvaló belga szabálytalanságnak tűnt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Lobotka mekkora tanár ma is.
5 hónapja
Kampman
28 326
5 ember zavarta egymást a tizenhatoson belül.
5 hónapja
😊 kiegyezünk egy döntetlenben?Vajon az eb után a németet is kirúgják a belgáktól?jó az olasznak is
slowmotion
Toto21
5 hónapja
Egri Vitya:Lukaku utolsó 4,5 meccse nagy tornán a🇧🇪válogatottban:
2021, EB: 🇵🇹 0,09 xG
🇮🇹 1,5 xG
2022, Vb:🇲🇦0,0 xG
🇭🇷 1,73 xG
2024, EB: 🇸🇰0,59xG
Összesen 3,91 xG, 0 gól, és ebben az a ziccer, amelynél végül lőni sem tudott, nincs benne.
5 hónapja
Hát volt kitől tanulni Darth IktriadEMBEREK LUKAKU GÓÓÓÓLT LŐŐŐTT!!!Eljinxelted.
NB2
iktriad
Draft
5 hónapja
Valamennyire felrémlik a japánok elleni vb meccsük sajnos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Balfasz belgákMicsoda alliteració 😊
warr_b
Draft
5 hónapja
Toto21
5 955
Vajon az eb után a németet is kirúgják a belgáktól?jó az olasznak is
slowmotion
5 hónapja
Vajon az eb után a németet is kirúgják a belgáktól?
5 hónapja
Nekem nem úgy tűnik hogy vért hugyoznának, gond nélkül alakítják a ziccereket a második félidőben, tóthok már a seggükön veszik a levegőt aztán közük nincs a meccshez.Ez is csak addig lesz meccs ameddig a belgák beszenvednek egyet, utána megindul a henger aztán lesz vagy 4-1belgák az 1-1-ért is vért hugyoznak. Örülnek majd az egy pontnak.
kapitnono
Toto21
5 hónapja
Willie Parker
15 384
5 perce csatlakoztam be, eddig az egész meccs képe ilyen volt? Elég egykapus sztorinak tűnik.Debasz és Fasz nem àlltak biztos lábakon, a szlovákok sokszor izgalomba hozták őket
Hanni
5 hónapja
Lukaku most csettintett, hogy ezt én sem csináltam volna jobban.Remélem nem irtotta ki vele a fél világot, mint a hasonmása, Thanos.
Sixo
5 hónapja
Mi ez a kamu fetrengés a kapuban... Sárgázni kéne eztazért nyakra vette a másik térdét
Heisman nádor
5 hónapja
Azért 115 meccsen lőtt 85 gólt a válogatottban. Értem én hogy nincs élete formájában, de nem értem ezt a mértékű szidást...ha nem ér bele gólt lett volna 😀Láttátok hogy a kaputól elfele ment a labda, vagy csak írjátok mert Lukakut kell szidni?
Toto21
zacknorb
5 hónapja
Mi ez a kamu fetrengés a kapuban... Sárgázni kéne ezt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Toto21
5 955
Ez is csak addig lesz meccs ameddig a belgák beszenvednek egyet, utána megindul a henger aztán lesz vagy 4-1belgák az 1-1-ért is vért hugyoznak. Örülnek majd az egy pontnak.
kapitnono
5 hónapja
Lukaku most csettintett, hogy ezt én sem csináltam volna jobban.
5 hónapja
Ez is csak addig lesz meccs ameddig a belgák beszenvednek egyet, utána megindul a henger aztán lesz vagy 4-1