NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
16
4
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Toto21
5 955
Lukakuuuuu
5 hónapja
Willie Parker
15 384
A 2005-ösmelyik?Már csak a narancssárga verda kéne és mehetne a Hazzard megye Lordjai film isMeg Jessica Simpson teste abban a csizmában
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Sixo
5 hónapja
Most jönnek majd a franciák de az tisztán látszik hogy a nagy csapatok közül egyedül a németek voltak meggyőzőekSpanyolok? Bár azt a meccset nem láttam
davemayer
5 hónapja
Most jönnek majd a franciák de az tisztán látszik hogy a nagy csapatok közül egyedül a németek voltak meggyőzőek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Lüke vagy Lükebakio.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Hát hogy megkérdeztem, miért nem játszatja a Német, erre kijavították olaszranem csak az elején, csak nem tudom, hogy jön Opendáhozel is mondták a közvetítés elejénÍrjátok már be google translate-beCsapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
NB2
Sixo
5 hónapja
melyik?Már csak a narancssárga verda kéne és mehetne a Hazzard megye Lordjai film isMeg Jessica Simpson teste abban a csizmában
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 384
A tedesco olaszul német
5 hónapja
Mittomém, nem néztem az elejét. Gondolom a többiek sem 😊el is mondták a közvetítés elejénÍrjátok már be google translate-beCsapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
NB2
5 hónapja
nem csak az elején, csak nem tudom, hogy jön Opendáhozel is mondták a közvetítés elejénÍrjátok már be google translate-beCsapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
NB2
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Már csak a narancssárga verda kéne és mehetne a Hazzard megye Lordjai film isMeg Jessica Simpson teste abban a csizmában
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Willie Parker
15 384
első forduló után Románok fogják ezt a csoportot vezetni... Na ezt se gondoltam volnaAztán valakit hátbaszúrnak. Mindig így megy ez!
Toto21
5 hónapja
el is mondták a közvetítés elejénÍrjátok már be google translate-beCsapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
5 hónapja
végre egy normális bíró, nem hagyja, hogy a félpályán átgyalogoljon a csere!
5 hónapja
Írjátok már be google translate-beCsapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Toto21
5 955
első forduló után Románok fogják ezt a csoportot vezetni... Na ezt se gondoltam volna
5 hónapja
Csapda ki 😁Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Már csak a narancssárga verda kéne és mehetne a Hazzard megye Lordjai film is
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
de hülye inkább időhúzásért cserébe kiengedi
5 hónapja
Most lőjem le a poént, vagy várjam meg a meccs végét?Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Ez van ha nincs egy normális Hazard megmenteni a belgák seggétHazard-játékra lenne szükség, valóban
Heisman nádor
5 hónapja
A helyi Leekens.Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?Mert egy tehetségtelen, vak edzőről van szó, aki nem tudom, hogyan kaphatott ilyen komoly padot
slowmotion
Willie Parker
5 hónapja
Toto21
5 955
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?szerintem Southgate-től vett magán órákat
slowmotion
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?Mert egy tehetségtelen, vak edzőről van szó, aki nem tudom, hogyan kaphatott ilyen komoly padot
slowmotion
5 hónapja
Openda sérült, vagy a faszért nem játszatja a Német?az olasznak még van 3 cserelehetősége
slowmotion