NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
A nagy belga generáció elődöntő nélkül fog visszavonulni?Amelyik belga elmegy focizni bicajozás helyett, az annyit is ér!
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
A nagy belga generáció elődöntő nélkül fog visszavonulni???? VB elődöntőt játszottak. Meg hát ez egy jó meccs volt tőlük, nem jött be semmi, de ez nem lesz minden meccsen így. Nagyon gyenge csoport, innen simán megnyerik ha így fognak játszani.
csebi
5 hónapja
A nagy belga generáció elődöntő nélkül fog visszavonulni?egy darab normális edzőt nem sikerült nekik leakasztani 15 év alatt
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
A nagy belga generáció elődöntő nélkül fog visszavonulni?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Tipikus napestig játszanak akkor se lesz szabályos gól
Heisman nádor
Még nem kezdtek el, igy remélrm még mehet írjatok be oda hogy Franciaorszag nyeri, es nyerje Magyarország vagy Portugália.
eaglesmcnabb
5 hónapja
Tisztára Pool-Palack.Minden belga drukkernek: üdv a klubban!
5 hónapja
Na ez az hogy én pont ott vártam meglepetéstJúnius 4.-e után ez lesz a második trianoni gyásznap, és még csak most jönnek az osztrákok...X lesz 1-1
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Ehh, Empty, kellett neked beengedni... 😂A taxi volt empty nem a kapu
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Úgy h ott meg 3 centin múlt a lesRáadásul szerintem semmit nem változott a labda iránya vagy mozgása. Na nem mintha megérdemelnék a belgák, de behányok az ilyen makker csapatokon, akik szintén semmit nem csinálnak egész meccsen, csak beakadt nekik egy seggberúgott laszti lecsorgója.Szánalmasegyébként jah. Ráptattant a labda nem ő mozgott a labda irányába. Leszorított kézzel kevés játékost láttam futni idáig.
davemayer
Toto21
Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Még nem kezdtek el, igy remélrm még mehet írjatok be oda hogy Franciaorszag nyeri, es nyerje Magyarország vagy Portugália.
5 hónapja
Toto21
5 955
Június 4.-e után ez lesz a második trianoni gyásznap, és még csak most jönnek az osztrákok...X lesz 1-1
davemayer
5 hónapja
Willie Parker
15 384
A belgáknak ebből a csoportból nem továbbmenni lesz akkora bravúr, mint a legutóbbi VB-csoportkörben kiesés.Brüsszelnek beletörik a bicskája K-K Európába.
Kampman
Valakinek ez a nedves álma!
5 hónapja
Sajnos ilyen szinten nem részletezik a szabálykönyvben, csak azt, hogy a gólszerző kezéhez még vétlenül sem érhet labda.Meg eleve, ahogy a szlovák játékos érkezik ő löki a kezét a labda irányábaSzánalmasegyébként jah. Ráptattant a labda nem ő mozgott a labda irányába. Leszorított kézzel kevés játékost láttam futni idáig.
davemayer
Toto21
davemayer
5 hónapja
Június 4.-e után ez lesz a második trianoni gyásznap, és még csak most jönnek az osztrákok...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Fasza legjobb 16 között mehetek román vagy szlovák meccsre...Inkább a halál mint egy ilyen árulás 😁
Heisman nádor
5 hónapja
Belgák beszopják bakker, bődület barátaim 😱
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ráadásul szerintem semmit nem változott a labda iránya vagy mozgása. Na nem mintha megérdemelnék a belgák, de behányok az ilyen makker csapatokon, akik szintén semmit nem csinálnak egész meccsen, csak beakadt nekik egy seggberúgott laszti lecsorgója.Szánalmasegyébként jah. Ráptattant a labda nem ő mozgott a labda irányába. Leszorított kézzel kevés játékost láttam futni idáig.
davemayer
Toto21
5 hónapja
Egyébként most már én is sajnálom csóringert, pedig sosem volt szimpatikus.Nem kedvelted meg amikor az olasz kupa elődöntőben le akarta lőni Ibrát?
Kampman
5 hónapja
Tipikus napestig játszanak akkor se lesz szabályos gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kampman
28 326
A belgáknak ebből a csoportból nem továbbmenni lesz akkora bravúr, mint a legutóbbi VB-csoportkörben kiesés.
5 hónapja
szerintem egy szál faesre vetkőzik és magára festi, hogy tebownaz isten 😀Fasza legjobb 16 között mehetek román vagy szlovák meccsre...Berohansz majd a pályára és felrúgsz valakit?
Heisman nádor
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Ez van, már ők sem hiszik el ahogy látom. De simán volt annyi ziccerük hogy a benne lett volna a 4-1 is. A tóthok a semmiből találtak egy gólt aztán ennyi. Így is lehet nyernipedig eléggé piros az a vizelet hidd el... Nehezen látom a 4-1-et a meccsbeNekem nem úgy tűnik hogy vért hugyoznának, gond nélkül alakítják a ziccereket a második félidőben, tóthok már a seggükön veszik a levegőt aztán közük nincs a meccshez.Ez is csak addig lesz meccs ameddig a belgák beszenvednek egyet, utána megindul a henger aztán lesz vagy 4-1belgák az 1-1-ért is vért hugyoznak. Örülnek majd az egy pontnak.
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21
5 hónapja
kézzel beleértnem természetes tartás volt, nem test mellett
számára kedvező helyre pattant
értem hogy VAR nélkül sose fújják be, de ettől még sajnos az
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Meg eleve, ahogy a szlovák játékos érkezik ő löki a kezét a labda irányábaSzánalmasegyébként jah. Ráptattant a labda nem ő mozgott a labda irányába. Leszorított kézzel kevés játékost láttam futni idáig.
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Fasza legjobb 16 között mehetek román vagy szlovák meccsre...Berohansz majd a pályára és felrúgsz valakit?
Heisman nádor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta