EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Nem nézegettem, hogy összejöhet-e, de német-francia vagy német-holland döntőt szeretnék. Ha előbbi, akkor a németeknek fogok drukkolni, ha utóbbi, akkor a hollandoknak. Ha nem jöhet össze, akkor b.meg.
5 hónapja
Ezzel SE.Habsburg-Valois párharc!Magyarok ezzel sosem jártak jól.
Zsellér van de Vrij
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kampman
28 326
Habsburg-Valois párharc!Magyarok ezzel sosem jártak jól.
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Habsburg-Valois párharc!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
ha hajrá ausztrália!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Saliba ne sérüljön meg aztán a többi mindegy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
szerintem szoros lesz
5 hónapja
Kampman
28 326
Az egyik osztrák játékosnak valaki nagyon bemosott nemrég.
5 hónapja
ha a franciáknak lesz kedvük focizni, rúgnak egy 4-est és sima liba lesz
5 hónapja
jah h a reálosok mind sérültekCsak Tchuameni, de ő a döntőn sem tudott játszani. Camavinga, Mendy nem tudom azóta megsérült-e, akkor még egészségesek voltak
Sixo
5 hónapja
5 hónapja
5 hónapja
Sikerült beírni, köszi 😊köszönöm szépen!Még nem kezdtek el, igy remélrm még mehet írjatok be oda hogy Franciaorszag nyeri, es nyerje Magyarország vagy Portugália.Inkább még egyszer betaggelem @Heisman nádor-t, hogy aztán ne legyen emiatt panasz
eaglesmcnabb
zacknorb
Magam is megtehettem volna, de annyi eszem nem volt 😀
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
sorosista libernyák nyilvánA jelek szerint szar, vagy épp normális. Nézőpont kérdése 😃Milyen magyar vagy te hogy ennek örülsz?!nem volt ez rossz a szomszédoktólBárhogy nézem, a szlovákok és románok is parádéztak, mi pedig meg kettünk szoptatva egy közepszar svájc ellen. Egyetlen örömöm, hogy a sok turboturul most agyérgörcsöt kap 😃
Kúrfürst briareos
Hanni
Mikey
Hanni
5 hónapja
Mikey
18 752
Pedig olyan kis helyes pofija volt, szóval nem értem őt sem.starlightki ez?
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
A jelek szerint szar, vagy épp normális. Nézőpont kérdése 😃Milyen magyar vagy te hogy ennek örülsz?!nem volt ez rossz a szomszédoktólBárhogy nézem, a szlovákok és románok is parádéztak, mi pedig meg kettünk szoptatva egy közepszar svájc ellen. Egyetlen örömöm, hogy a sok turboturul most agyérgörcsöt kap 😃
Kúrfürst briareos
Hanni
Mikey
5 hónapja
Amúgy annyira nem vészes ez a keret, nyilván azért Camalelét vétek volt kihagyni... Azért Mbappe sem lehet egymás után két eb-n fos, Salibánál meg most hirtelen szerintem nem tudnék kettő darab stabilan jobb középhátvédet mondani. (Vicc hogy a vb-n nem ő játszott)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Románokat ki is zárhatnák Putyint èltető rigmusok miatt.....nem láttam a szlovák meccset de gondolom a Belgák volt fölènyben aztán azèrt a brüsszeliek csak elbelgázták 😏🤦