EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Egy közel 100%os siccert kihagy Baumgartner, 2 perccel később megbüntetik a franciák.
5 hónapja
Ez a francia csapat szerintem nem fog idén nyerni. Csapategység a 0 hoz közeli, ezen a meccsen is mindenki egyedül akarja megoldani, semmi összjáték. És ez már egy ilyen közepes csapat ellen is jól látszik mint Ausztria..
5 hónapja
Ez az Mwene a gyenge pontja az osztrákoknak.bárkinek a balhátvéd lenne a gyenge pontja, Dembelé kurva buta, de iszonyat gyors, erre megkapja második körre Bappét, aki még Dembelénél is gyorsabb. és már van egy sárgája ugye.
Sixo
szünetben asszem le is cserélik.
5 hónapja
ozibozi
17 170
Ez akkor egy gólpassz volt egy Realostól
5 hónapja
ez nem pech, ez hülye volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Szegény osztrák..Kegyetlenül befejezte
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
nah épp írni akartam, hogy látjuk-e az első 0-0-s félidőtde szép fejes volt 😊
5 hónapja
na. Bappé megoldotta.
5 hónapja
Kampman
28 326
Ebből, hogy lett kirúgás?Ez teljesen védhetetlen.
Sixo
Nálam ez a bírói csapat több meccset nem kapna.
5 hónapja
Ki nem talalnatok, de szöglet overt raktam a meccsre... 😃😃 a vak kurva anyját ennek a spanyol fasznakÉn azt hallottam a spanyol bírók nagyon jók.
Hanni
5 hónapja
Kampman
28 326
Sógorok igen elvernének minket.A power rankingben reálisan max. 5-6 csapat lenne mögöttünk amúgy is.
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Ki nem talalnatok, de szöglet overt raktam a meccsre... 😃😃 a vak kurva anyját ennek a spanyol fasznak
5 hónapja
Ez hogy nem szöglet? 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
na ezt hogy a faszba hozták ki kirúgásra?
5 hónapja
Sógorok igen elvernének minket.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Kétlem, hogy Ivan Juric tudna bármit is kezdeni egy ilyen fegyelmezetlen játékossal.Hanem Torino második legnépszerűbb csapatában?és most képzeljük el, ha Hernandez nem lenne kőbutaAkkor nem a Milanban játszana.
slowmotion
Sixo
Kampman