EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
az az orr biza eltört
5 hónapja
Mbappé jobban van, mondja a szpikerFél feje tiszta vér
5 hónapja
no, a négyes osztrák csávó csak elérte a célját, sikerült hidegre tennie a Bappét
5 hónapja
Kampman
28 326
Jól láttam, hogy az egyik néző a bíró mezét akarja a meccs után?
5 hónapja
Ajjaj Laimer egy pillanatra festővé változott...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
shagi0206
10 944
Sebességből ezt a kagylófaló bandát nem fogja megverni senki...
5 hónapja
kapufáról jut eszembe, az fc24-ben találtam némi valóságosra hasonlító dolgot. egy támadáson belül kétszer is szétrúgtam a kapufát Nunezzel.oszinten, arra senki nem emlekszik h a 16os elejen volt par meleg szitu.pl kapufat rugtak a szomszedokŐket is megbasztuk az első meccsen a VB-n a csoportban 8-3-ra(!!!), csak a másodikon esett az eső. 😀bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
sőt sem a hollandok és sem a lengyelek helyében nem lennék nyugodt
NB2
iktriad
slowmotion
iktriad
YoungZeeZee
5 hónapja
én pont igen, ma mondtam már nem tudom kinek, hogy nyertünk, de az osztrákok lőttek egy kapufát az első félidőbenoszinten, arra senki nem emlekszik h a 16os elejen volt par meleg szitu.pl kapufat rugtak a szomszedokŐket is megbasztuk az első meccsen a VB-n a csoportban 8-3-ra(!!!), csak a másodikon esett az eső. 😀bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
iktriad
slowmotion
iktriad
YoungZeeZee
(ez azért nagy szó, mert szenilisedem 😊 )
5 hónapja
YoungZeeZee
8 561
oszinten, arra senki nem emlekszik h a 16os elejen volt par meleg szitu.pl kapufat rugtak a szomszedokŐket is megbasztuk az első meccsen a VB-n a csoportban 8-3-ra(!!!), csak a másodikon esett az eső. 😀bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
iktriad
slowmotion
iktriad
5 hónapja
és az egész abból indult ki, hogy Thuram adott egy alibipasszt, aztán amikor a társa behúzott a pálya közepe felé, akkor ledobta a horgonyt, és mozizott. aztán a balbunkó helyén felfutott az osztrák gyerek, és legyilkolta a labdát is, meg a kapust is.mondom én bazmeg, hogy buta ehhez a játékhoz. amíg bírja szusszal, addig tud futni, meg erős. amíg bírja szusszal. Dembele ugyanez, csak ott az erő helyett gyorsaság van.
5 hónapja
Őket is megbasztuk az első meccsen a VB-n a csoportban 8-3-ra(!!!), csak a másodikon esett az eső. 😀bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
iktriad
slowmotion
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
Lineker.bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
iktriad
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
de szánalmas már ez a női foci basszameg
5 hónapja
bárkit, csak nem a németeket.amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
iktriad
5 hónapja
amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiBezzeg az 54-es magyar válogatott megbaszott volna mindenkit. Svájcot kétszer. 😀
NB2
5 hónapja
Benzemának is több volt, ő meg arabSzóval azt mondod a feketék hülyék? Rasszista bunkó 😀viszont több esze van ehhez a játékhoz, mint ThuramnakCsatárnak nem tudom ki lenne még, talán Giroud ot látom aki bejöhetne, de ő sem mai gyerek 😁Végre Dembele meg Rabiot lehúzott, talán lesz így 2. francia gól. Griezmann is követhetné, sok haszna nem volt eddigThuram dettó. kurvára elfáradt, és semmi haszna nincs.
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
shagi0206
5 hónapja
Grizi hogy jött vissza a pályára? Ha a bíró engedélye nélkül ez megint sárga!
5 hónapja
shagi0206
10 944
Szóval azt mondod a feketék hülyék? Rasszista bunkó 😀viszont több esze van ehhez a játékhoz, mint ThuramnakCsatárnak nem tudom ki lenne még, talán Giroud ot látom aki bejöhetne, de ő sem mai gyerek 😁Végre Dembele meg Rabiot lehúzott, talán lesz így 2. francia gól. Griezmann is követhetné, sok haszna nem volt eddigThuram dettó. kurvára elfáradt, és semmi haszna nincs.
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
5 hónapja
bobi0092
4 353
Ahhoz képest hogy Deschamps-ról elhangzott milyen jól kezeli az egokat támadó oldalon nem sok csapatjáték van... 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
5 hónapja
viszont több esze van ehhez a játékhoz, mint ThuramnakCsatárnak nem tudom ki lenne még, talán Giroud ot látom aki bejöhetne, de ő sem mai gyerek 😁Végre Dembele meg Rabiot lehúzott, talán lesz így 2. francia gól. Griezmann is követhetné, sok haszna nem volt eddigThuram dettó. kurvára elfáradt, és semmi haszna nincs.
kapitnono
slowmotion
kapitnono
5 hónapja
Csatárnak nem tudom ki lenne még, talán Giroud ot látom aki bejöhetne, de ő sem mai gyerek 😁Végre Dembele meg Rabiot lehúzott, talán lesz így 2. francia gól. Griezmann is követhetné, sok haszna nem volt eddigThuram dettó. kurvára elfáradt, és semmi haszna nincs.
kapitnono
slowmotion
5 hónapja
Végre Dembele meg Rabiot lehúzott, talán lesz így 2. francia gól. Griezmann is követhetné, sok haszna nem volt eddigThuram dettó. kurvára elfáradt, és semmi haszna nincs.
kapitnono
5 hónapja
amúgy ha ez az osztrák csapat lett volna 2016-ban, nem verjük meg őket az tutiSzimpatikus focit játszanak, tetszenek.
NB2