EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
melyik? a Détári?Lajos nagyon hiányzik ebből a csapatból.a tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.ha nem kezdeti Dárdait és Bollát akkor elmegy a francba.
Ugyanakkor a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Callum Styles, Dárdai Márton és Horváth Krisztofer már teljes értékű munkát végez.
Akkor ismételten Lang és Fityó lesz (és full busz, így legalább nem kell kreatívkodniuk)
zacknorb
deyell
Kenny
5 hónapja
Lajos nagyon hiányzik ebből a csapatból.a tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.ha nem kezdeti Dárdait és Bollát akkor elmegy a francba.
Ugyanakkor a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Callum Styles, Dárdai Márton és Horváth Krisztofer már teljes értékű munkát végez.
Akkor ismételten Lang és Fityó lesz (és full busz, így legalább nem kell kreatívkodniuk)
zacknorb
deyell
5 hónapja
Mikey
18 752
Egyáltalán nem örültem, hogy nyert Svájc.Azért az elvakultabbaknak elég szarul kezdődik az EB. Minket elpicsázott simán a multikulti svájci válogatott, tegnap pedig nyertek a románok és a szlovákok is. Néhány szurkoló biztos a kardjába dőlt már.Te meg gondolom örülsz ennek, gratulálok
Mikey
AlexIScrystal
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Azért az elvakultabbaknak elég szarul kezdődik az EB. Minket elpicsázott simán a multikulti svájci válogatott, tegnap pedig nyertek a románok és a szlovákok is. Néhány szurkoló biztos a kardjába dőlt már.Te meg gondolom örülsz ennek, gratulálok
Mikey
5 hónapja
Dárdai-Szalai helyett fog kezdeni sztem. Bolla meg védekezése miatt túl veszélyes egy buszozós németek elleni meccsen (ellemben Skócia ellen így nálam fix kezdő)a tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.ha nem kezdeti Dárdait és Bollát akkor elmegy a francba.
zacknorb
deyell
5 hónapja
Stuttgartból az már nincs is messzea tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.ha nem kezdeti Dárdait és Bollát akkor elmegy a francba.
zacknorb
deyell
Liverpool Fc
5 hónapja
deyell
11 702
a tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.ha nem kezdeti Dárdait és Bollát akkor elmegy a francba.
zacknorb
choose life
5 hónapja
a tréning, amin az Eb előtt izomsérülést szenvedő, az elmúlt napokban külön munkát végző Loic Nego nem vett részt és hiányzott az edzőtáborban bokasérülést szenvedett, a héten több tréninget is kihagyó Balogh Botond. Az ő játékukra a németek elleni szerdai mérkőzésen sem lehet számítani.Ugyanakkor a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Callum Styles, Dárdai Márton és Horváth Krisztofer már teljes értékű munkát végez.
Szerkesztette: zacknorb
5 hónapja
ozibozi
17 171
Amikor egy bokszoló a kidobóember, de a pia miatt erősebb vagy a kelleténél#julius Francis
twitter.com/footbalIfights/status/1802993313403879737/video/1
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
ilyenben? szerintem nem elég sötét a kékMűtik a teknős orrát DüsseldorfbanA következő csoportmeccs ugrott a harmadikon meg már álarcban tolja
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
Never forget 🎭😆 pic.twitter.com/6Dx7t0lGtO
— 433 (@433) June 18, 2024
5 hónapja
Műtik a teknős orrát Düsseldorfbanbleacherreport.com/articles/10125167-kylian-mbappe-suffers-apparent-nose-injury-subbed-off-for-france-vs-austria
Heisman nádor
Ezek szerint nem kell műteni, kórházból is kiengedték, és a meccs előtt fog kiderülni játszhat e a hollandok ellen.
5 hónapja
Azért az elvakultabbaknak elég szarul kezdődik az EB. Minket elpicsázott simán a multikulti svájci válogatott, tegnap pedig nyertek a románok és a szlovákok is. Néhány szurkoló biztos a kardjába dőlt már.Duna-menti futballkultúra sikerei!
Mikey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Mikey
18 752
Azért az elvakultabbaknak elég szarul kezdődik az EB. Minket elpicsázott simán a multikulti svájci válogatott, tegnap pedig nyertek a románok és a szlovákok is. Néhány szurkoló biztos a kardjába dőlt már.
5 hónapja
Te mondd hogy rablótámadás, a te kéked sötétebb!ilyenben? szerintem nem elég sötét a kékMűtik a teknős orrát DüsseldorfbanA következő csoportmeccs ugrott a harmadikon meg már álarcban tolja
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
ilyenben? szerintem nem elég sötét a kékMűtik a teknős orrát DüsseldorfbanA következő csoportmeccs ugrott a harmadikon meg már álarcban tolja
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Műtik a teknős orrát DüsseldorfbanA következő csoportmeccs ugrott a harmadikon meg már álarcban tolja
Heisman nádor
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Műtik a teknős orrát Düsseldorfban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kampman
28 326
Nem akarok szemét lenni , de eddig nálam a top 3 legfosabb válogatottSzerintem ez korrekt, negyedikként én még a szerbeket is odaraknám.
A skót,ukrán és a magyar....
ThundersNFL a Paraszt
De a horvátokat sem sok választotta el ettől.
5 hónapja
Ismerős Pats meccsekről....egyébként tényleg. mint amikor mutogatnak NFL-ben az edzők, hogy valamelyik falember hirtelen sérüljön már meg, hogy megakasszák a no huddle offense-t. aztán a falember hirtelen összeesik.OkkèèDeschamp küldte vissza,hogy tudjanak cserélni....mert kb kettős emberhátrányba voltak a gallokBocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
slowmotion
Draft
5 hónapja
egyébként tényleg. mint amikor mutogatnak NFL-ben az edzők, hogy valamelyik falember hirtelen sérüljön már meg, hogy megakasszák a no huddle offense-t. aztán a falember hirtelen összeesik.OkkèèDeschamp küldte vissza,hogy tudjanak cserélni....mert kb kettős emberhátrányba voltak a gallokBocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
5 hónapja
Nem akarok szemét lenni , de eddig nálam a top 3 legfosabb válogatottA skót,ukrán és a magyar....
Draft
5 hónapja
A nap vesztesei a mindkét csapat szerez gólt fogadóknem, a kollégám aki tegnap megrakta takkra az összes eredményt, és a pultban levő emberke a dán meccset 1-0-val írta meg, nem 1-1-gyel.
zacknorb
200k szevasz