EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
OkkèèDeschamp küldte vissza,hogy tudjanak cserélni....mert kb kettős emberhátrányba voltak a gallokBocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Deschamp küldte vissza,hogy tudjanak cserélni....mert kb kettős emberhátrányba voltak a gallokBocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Hát ez kurva szánalmas volt a franciáktól.És meg minden szart is lefújtak nekik
Hanni
5 hónapja
Szórakoztató kis meccs lett ez is legalább. Fair play Ausztria, odatették.Mint sajtreszelővel rejszolni.
Heisman nádor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
ez egy sárga lap. igazából le sem kellett volna fújni, csak hagyni, hadd üljön ott.Bocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
dande2
5 hónapja
Szórakoztató kis meccs lett ez is legalább. Fair play Ausztria, odatették.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ma már ne igyál többet 😄Teljesen mindegy, ki fogja vezetni, jövőre a Vasast nem lehet majd legyőzni.Illeni fog a Kassai, Karakó, Berke féle balfaszok közéEz a bíró szerintem egy ideig nem kap meccset ☺️Jövőre már a Vasasnak fog vezetni.
warr_b
Sixo
warr_b
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Hát ez kurva szánalmas volt a franciáktól.
5 hónapja
Mert már megint nem a meccset nézed. 😀Giroud te jó ég mekkora luft.Baszki azt olvastam mekkora muff....
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
A nap vesztesei a mindkét csapat szerez gólt fogadók
5 hónapja
Bocs èn láttam rosszul de nekem úgy tűnt csak azért sèrülten bement ès leült hogy húzza az időt. Ez nálam erősen kimeríti a súlyos sportszerűtlensèg fogalmát. De sorry ha rosszul láttam...Brekit úgy állítottam volna ki mint a huzat.....Oszt miért?
dande2
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
shagi0206
10 945
lehet az is. Ma már nem lehet tudniGiroud te jó ég mekkora luft.Baszki azt olvastam mekkora muff....
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Zsiru te falábú, hozzák vissza Henryt
5 hónapja
Giroud te jó ég mekkora luft.Baszki azt olvastam mekkora muff....
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Giroud te jó ég mekkora luft.
5 hónapja
shagi0206
10 945
Giroudval is csak 1-gyel többen lettek 😀
5 hónapja
Kampman
28 326
Giroud, ez most fájt.
5 hónapja
Teljesen mindegy, ki fogja vezetni, jövőre a Vasast nem lehet majd legyőzni.Illeni fog a Kassai, Karakó, Berke féle balfaszok közéEz a bíró szerintem egy ideig nem kap meccset ☺️Jövőre már a Vasasnak fog vezetni.
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Már értem a sok vért. Idén volt 165. évforfulója a solferinói csatának.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Mbappe lehet out az egész EB-re? Vagy kap egy fasza maszkot és jó napot?picit tökösebb sportoknál, ezt ott helyben visszateszik és visszamegy emberünk tovább harcolni
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Mbappe lehet out az egész EB-re? Vagy kap egy fasza maszkot és jó napot?So you are telling me there's a chance:
ThundersNFL a Paraszt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Mbappe lehet out az egész EB-re? Vagy kap egy fasza maszkot és jó napot?Elvégre is a többi TMNT tag is maszkba nyomta
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Kampman
28 326
Mbappe lehet out az egész EB-re? Vagy kap egy fasza maszkot és jó napot?Megoldják szerintem
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Jó szar meccs amúgy, remélem reggel az kiwi meccs jobb lesz.