NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 390
41
21:49 Georgia @ Ole Miss - MATCH4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
4 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Kleini csak jobbra lát?Ezért szereti Viktor annyira!
petey
4 hónapja
Kleinheisler tök jól játszik, nem tudom tegnap mit szidtátok annyit.
4 hónapja
Kampman
28 205
Jó ízlésed van.Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
4 hónapja
Jézusom, annyi helyzete lehet a svájciaknak, csak az utolsó passzt sokszor eltrollkodják.
4 hónapja
Kampman
28 205
Megint nem tudjuk kihozni a labdát.
4 hónapja
Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
4 hónapja
Tabletta vagy kúp formában.Fiola mehetne le.Nekem pár már lement.
Matthew99
Tactful Cactus
4 hónapja
fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
4 hónapja
Mikey
18 684
Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
4 hónapja
Tactful Cactus
13 825
Fiola mehetne le.Nekem pár már lement.
Matthew99
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
ozibozi
16 994
Ha valaki szeretne még fogadni, szerintem a 80. perc tegyen arra hogy lesz még gól... biztos nem lesz 1-2, mert azt tippeltem.9x pénz pedig szép😊
Igor
4 hónapja
Kampman
28 205
Fetrengenek már megint.
4 hónapja
Fiola mehetne le.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Felébredt Svájc a kajakómából.feladták a prevent defense-t
iktriad
4 hónapja
Ha valaki szeretne még fogadni, szerintem a 80. perc tegyen arra hogy lesz még gól... biztos nem lesz 1-2, mert azt tippeltem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Három?Mintha lenne momentum.Pont annyi gol kene ahány százalékuk van
csipkelli
Heisman nádor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Felébredt Svájc a kajakómából.
4 hónapja
Te, keresett a Feri 😁MATESZOPSZ PÉTERMivan, mivan, MIVAAAN?Te Warrb,ide figyeljél ....Hál istennek, csak berúgta 3.ra.Fejelte, de mindegy
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Igazi technikás megoldás volt, bravó.Jól kikapcsoltad tesó.
Igor
4 hónapja
MATESZOPSZ PÉTERMivan, mivan, MIVAAAN?Te Warrb,ide figyeljél ....Hál istennek, csak berúgta 3.ra.Fejelte, de mindegy
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
4 hónapja
Mintha lenne momentum.Pont annyi gol kene ahány százalékuk van
csipkelli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Igazi technikás megoldás volt, bravó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Kampman
28 205