EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Fiola istenem!
5 hónapja
5 perc. Máskor a cserékért van ennyi.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
5 hónapja
Ez.mi hogy 5 perc????????
5 hónapja
5 perc...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Szoboszlai érzi a kaput, csak nem a jót
5 hónapja
Gula amúgy elég korrekt viszont
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Nem lesz elég ez a push a végén sajnos 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Moses say hi!Sosem írtam el még semmit ezen a fórumon.Szerencséd, hogy nem te írtad 😊ha ezt én írtam volna, Warrb már belekötött volna, hogy PERC ****Buzi uefa, ha ez nem 12 perc hosszabbítás. Eddig.Max 6 oerc
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
Megérdemelnék ezek a fetrengő buzik, hogy bukjanak két pontot
5 hónapja
Sosem írtam el még semmit ezen a fórumon.Szerencséd, hogy nem te írtad 😊ha ezt én írtam volna, Warrb már belekötött volna, hogy PERC ****Buzi uefa, ha ez nem 12 perc hosszabbítás. Eddig.Max 6 oerc
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
warr_b
5 hónapja
Ritka hülye volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Mikey
18 739
Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
5 hónapja
deyell
11 702
ez a bíró fasz, de most megúsztuk, hogy nem alkalmazta az előnyszabályt
choose life
5 hónapja
Azé' ez baráti 10p hisszabbítás alsó hangon, oder Vincic nyalja meg a bal herémetÍrták hogy itt az eb n máshogy lesz számolva és max ilyen 3-4 percek lesznek
slowmotion
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
De kisbetűvelha ezt én írtam volna, Warrb már belekötött volna, hogy PERC ****Buzi uefa, ha ez nem 12 perc hosszabbítás. Eddig.Max 6 oerc
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Teljesen hülye Vincic, ettől féltem
5 hónapja
Szerencséd, hogy nem te írtad 😊ha ezt én írtam volna, Warrb már belekötött volna, hogy PERC ****Buzi uefa, ha ez nem 12 perc hosszabbítás. Eddig.Max 6 oerc
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
5 hónapja
Ez nagyon szar bíró
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Gecc ezt elengedi előnyszabálynak
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018