EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ez mi?Svájci gól.
Matthew99
5 hónapja
Willie a kurvaanyád
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Kurvaelet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
A kurva életbe ilyen védelemmel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ki volt az a szerencs3tlen balfasz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Hogy mondjak olaszul hogy ez ki a faszom volt?
5 hónapja
?? Az átlag férfi magasság fölött vagyok, hogy lenne az már hobbit kategória?itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Embolo 1 cipővel is berúgja...
5 hónapja
Kampman
28 313
Szóval jutalmazni kell a sportszerűtlenseget. Értem.Erről szól a soccer egy ideje.
slowmotion
5 hónapja
Faszom, összehoztuk nekik
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ez mi?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Meg kellett volna enni a főzeléket gyerekkorodban, akkor rendesen megnőttél volna.Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Szóval jutalmazni kell a sportszerűtlenseget. Értem.
5 hónapja
Kampman
28 313
189itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Fiola istenem!
NB2
FiolaMost meg mentett 2×
Tactful Cactus
5 hónapja
itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
5 hónapja
Kemeny mit usztunk meg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Kampman
28 313
Fiolát hogy nem sikerült még elfelejteni, már 2021-ben sem nagyon értettem, hogy hogyan lehet kerettag, még a gólja ellenére sem.
5 hónapja
A VB-n ez minimum 9 perc hosszabbítás lett volna....Közben majdnem 3-1
5 hónapja
csipkelli
4 008
Ezt mibű számolta ki?