EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Mikey
18 740
171! Télen a hidegben annyi sem!itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Mondjunk olyan védőt aki ma nem hibázott legalább egy elképesztően nagyot.Schar
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amit osszeciganykodtak a svajciak qrvara nem erdemeltek meg. De mi meg balfaszok voltunk. Ez van.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Azért ez a legalja, amit a hosszabbításban művelünk!🤮
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Mondjunk olyan védőt aki ma nem hibázott legalább egy elképesztően nagyot.
5 hónapja
jajj hajdu b csak ezt a magunkat vertük meg dumát neEzt tolja?
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Kampman
28 313
A védelem minősíthetetlen, a selejtezőcsoportunk meg elég GYP-s volt, valljuk be.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 019
Sajnalom azokat akik eloben, a helyszinen nezik ezt es fogjak nezni.
5 hónapja
Kurva anyad Orban! Neked is Willie!Top komment
Zsellér van de Vrij
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Orbán itt se volt a helyzet magaslatán. Ismerős szitu.
5 hónapja
csipkelli
4 008
Szalaival jobb volt a védelem 😀
5 hónapja
Orbán leggyengébb meccse a válogatottban, magasan
5 hónapja
Mikey
18 740
Jajjajj ez a védelem. Csúnya lesz a németek elleni meccs.
5 hónapja
Legalább a nèmetek ellen nem bízzuk el magunkat 🤪
5 hónapja
176 az átlagMagyarországon valami 178.mennyi az átlag férfi magasság??? Az átlag férfi magasság fölött vagyok, hogy lenne az már hobbit kategória?itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Kampman
5 hónapja
Ha az átlag iq 70, de a tiéd 78, az nem jrlenti azt, hogy intelligens vagy 😊?? Az átlag férfi magasság fölött vagyok, hogy lenne az már hobbit kategória?itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
az igazság az, hogy 60 percnyi balfaszkodás miatt megérdemeltük a vereséget, a meccs összképe alapján még ennyire is
5 hónapja
Hogy mondjak olaszul hogy ez ki a faszom volt?Vaffanculo.
Nemes samu09
5 hónapja
Kurva anyad Orban! Neked is Willie!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Orbán itt is szarul teljesít!!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Willie a kurvaanyádNem láttam eddig az eredménykövetőben.
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Kampman
28 313
Magyarországon valami 178.mennyi az átlag férfi magasság??? Az átlag férfi magasság fölött vagyok, hogy lenne az már hobbit kategória?itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Ki volt az a szerencs3tlen balfaszO1G
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
mennyi az átlag férfi magasság??? Az átlag férfi magasság fölött vagyok, hogy lenne az már hobbit kategória?itt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo