EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Szivacski >>>>>> MorataIde figyeljél. Itt most komolyan emberek vitatkoznak komoly játékosokról. Akkor szólj ha láttál Serie A meccset. Addig majd szólunk ha a Bangladeshi megye2ről beszélünk.Morata rúg vagy 3at.Idén?
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
Amúgy Kovács Kálmán évekkel ezelőtt megmondta, hogy veszélyes csapat lesz Svájc az EB-n, mi meg mind kiröhögtük. 😀
5 hónapja
Ide figyeljél. Itt most komolyan emberek vitatkoznak komoly játékosokról. Akkor szólj ha láttál Serie A meccset. Addig majd szólunk ha a Bangladeshi megye2ről beszélünk.Morata rúg vagy 3at.Idén?
Sixo
warr_b
5 hónapja
Morata rúg vagy 3at.Idén?
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Milyen Crouchról beszélsz. Annak az embernek volt 3 szezonja amikor 10-12 között rúgott a PLben és ennyi. Moratanak már van 6 oszt még a hol a pályafutása vége. Ráadásul most van a toppon, karrier csúcs 15 gól a La Ligában, 21 a klubcsapatában, 24 gól összesen az előző szezonban. Majd szólj amikor Ibra, Giroud vagy Leao itt jár.A szerelem vakká teszi az embert. 😀Vigyázzál a szádra, egy félistenről beszélsz.Még amikor 3 éve Chiesáért voltál oda, azt is inkább megértettem, mint hogy a spanyol Peter Crouch lesz az idolod.
Sixo
Kampman
iktriad
5 hónapja
Értékelések:HC:
🗣️: "Az első félidőben lefociztak minket, nem tudtuk tartani őket a bal oldalunkon. A második félidő sokkal jobban sikerült, helyzeteket is kialakítottunk, de nem láttam jó egyéni teljesítményeket, és egy Eb-n ez nem fér bele."#csakegyutt #magyarok #HUNSUI #euro2024 pic.twitter.com/DufBGb4ylw
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 15, 2024
CSK
🗣️: "Teljesen más csapat voltunk az első félidőben, mint a másodikban. Sok volt a hiba, nem mehetünk úgy bele egy mérkőzésbe, hogy azt hisszük, ajándékba adják a három pontot. Nem szabad búslakodnunk, innen szép nyerni."#csakegyutt #magyarok #HUNSUI #euro2024 pic.twitter.com/L2ge6H5HC4
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 15, 2024
5 hónapja
A szerelem vakká teszi az embert. 😀Vigyázzál a szádra, egy félistenről beszélsz.Még amikor 3 éve Chiesáért voltál oda, azt is inkább megértettem, mint hogy a spanyol Peter Crouch lesz az idolod.
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 313
Még amikor 3 éve Chiesáért voltál oda, azt is inkább megértettem, mint hogy a spanyol Peter Crouch lesz az idolod.Vigyázzál a szádra, egy félistenről beszélsz.Ebből hányat a saját kapujába? 😀Morata rúg vagy 3at.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Vigyázzál a szádra, egy félistenről beszélsz.Ebből hányat a saját kapujába? 😀Morata rúg vagy 3at.
iktriad
Sixo
iktriad
5 hónapja
Ezt a Cucurellát nem bírják elfelejteni a spanyolok?😂
iktriad
Az is komoly hogy ilyen szezon után hogy kaphatott behívót
5 hónapja
Ebből hányat a saját kapujába? 😀Morata rúg vagy 3at.
iktriad
Sixo
5 hónapja
ozibozi
17 143
Rosszi beszari volt, elqrta, döntetlenért ment a saját csókosokkal, leszarta ki van formában.
5 hónapja
Mikey
18 740
Úgy érted 3-2-nél is?Számolják újra a gólokat, biztos találnak még magyar gólt!Aztán Rossi 3-3-nál újrajátszást követel. 😀
steelwolf
iktriad
5 hónapja
Sőt igazából a svájciak is kérik az ujrajatszastSzámolják újra a gólokat, biztos találnak még magyar gólt!Aztán Rossi 3-3-nál újrajátszást követel. 😀
steelwolf
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
YoungZeeZee
8 555
-volt vagy 6 honap felkeszulni erre-be voltak fossva vagy nem tudom.fejben szarok voltak
-miota elek a svajciak kb elpicsaznak.nem all nekunk jol a csapat.ugy mint a hollandok,portugalok
-a kezdo szalaival ,fiolaval elhaborito volt
-nincs igazan tamado cserek.dardai hianyzik.jo formwban volt de igen a haver kellett.itt egy emberrol beszelunk.belefert volna
5 hónapja
..úgyhogy jana de ha farsongon beöltözök Szoboszlainak, mit mondana Dominik?
5 hónapja
nála mondjuk én isa két pivot ma kétszer veszett nagyon el, mindkettőből gólt kaptunk. nem hiszem, hogy Rossinak lett volna olyan terve, hogy a svájciaknak pont ott engedünk annyi teret.és sikerült betenned Gulácsit meg Dárdait?Nem 😀 bár a legjobban Schafer hiányzott a középpályáról
slowmotion
Amúgy szerintem Rossi közel sem annyira pótolhatatlan, mint azt sokan gondolják, meg eleve lehet bárki a szövkap, ha Orban élete egyik legrosszabb meccsét hozza
r.baggio
viszont tényleg Dárdait játszatni kéne, bőven jobban bánik a labdával, mint Szalai.
slowmotion
5 hónapja
szerintem a megnyomta nem azt jelenti amit gondoltok m4sportMegnyomni különben is csak ezt kell.
Kúrfürst briareos
www.tomnash.eu/gomez-button.html
5 hónapja
a két pivot ma kétszer veszett nagyon el, mindkettőből gólt kaptunk. nem hiszem, hogy Rossinak lett volna olyan terve, hogy a svájciaknak pont ott engedünk annyi teret.és sikerült betenned Gulácsit meg Dárdait?Nem 😀 bár a legjobban Schafer hiányzott a középpályáról
slowmotion
Amúgy szerintem Rossi közel sem annyira pótolhatatlan, mint azt sokan gondolják, meg eleve lehet bárki a szövkap, ha Orban élete egyik legrosszabb meccsét hozza
r.baggio
viszont tényleg Dárdait játszatni kéne, bőven jobban bánik a labdával, mint Szalai.
5 hónapja
szerintem a megnyomta nem azt jelenti amit gondoltok m4sport
5 hónapja
Most olvasom, hogy eldőlt a kapus kérdés. Miért volt kapus kérdés?Volt. Azért Dibusz komoly kihívó.
Sixo
5 hónapja
Most olvasom, hogy eldőlt a kapus kérdés. Miért volt kapus kérdés?
5 hónapja
- JC6
6 951
Pár hete ment a felszopás, remélem páran visszaszállnak a földre az országban. De lehet megvan az újabb plakát-téma, Brüsszel megvette Svájcot!Nagy Ádám kuka, Kleini ma minden téren jobb volt, 20 perc alatt amit kapott. Jó lenne picit leultetni az olasz srácot.. Styles hiányzott amúgy. Szalait meg hagyjuk, majdnem 0:3 lett miatta a 50. percben. Ezt most Rossi nézte be, de nagyon.