EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
20 évvel fiatalabb felesége volt, akit túlélt, majd 80+-osan felszedett egy 42 évest.
Született hét gyereke, de csak egy a nejétől.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
A probléma az volt, h valóságosan is vadászott és a 70-es években lábon lőtt egy hajtót, aki szerinte rossz helyen állt.
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
20 évvel fiatalabb felesége volt, akit túlélt, majd 80+-osan felszedett egy 42 évest.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
A probléma az volt, h valóságosan is vadászott és a 70-es években lábon lőtt egy hajtót, aki szerinte rossz helyen állt.
5 hónapja
A pasas ezek szerint a "Hogy az isten baszná meg az összes nőt" életfilozófia szerint élt.Nagy kujon volt az öreg.élni tudni kell
Willie Parker
Kúrfürst briareos
5 hónapja
élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Willie Parker
5 hónapja
Nagy kujon volt az öreg.Walter Frey, te vagy az?
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Nagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
A helyzetfelismerése vetekszik Adám Martinéval vagy miért?Moratanak nehezebb dolga volt.1 gól, 1 gólpassz. Ki is az a Morata?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
nem szeretem, amikor ilyenekkel próbál valaki vicces lennimert downszindrómás?Moratanak nehezebb dolga volt.1 gól, 1 gólpassz. Ki is az a Morata?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
iktriad
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Javítva.ki van még ebben a csoportban? horvátoknak lehet annyi?Albán B és Olaszország.
NB2
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 313
Mi kutyánk kölyke, klasszikust csak pontosan, pláne Viktornálhorvátok szarbanFélig magyarok, Viktor is megmondta. Minket másolnak.
Kúrfürst briareos
iktriad
5 hónapja
Nem sok más csatár indult volna be így és fejezte volna be így.miért, nem volt szép inditás?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
mert downszindrómás?Moratanak nehezebb dolga volt.1 gól, 1 gólpassz. Ki is az a Morata?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
iktriad
Sixo
5 hónapja
Moratanak nehezebb dolga volt.1 gól, 1 gólpassz. Ki is az a Morata?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
iktriad
5 hónapja
miért, nem volt szép inditás?ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
horvátok szarbanFélig magyarok, Viktor is megmondta. Minket másolnak.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 313
ki van még ebben a csoportban? horvátoknak lehet annyi?Albánia és Olaszország.
NB2
5 hónapja
Mikey
18 749
Hamar eldőlt ez is, jól van.
5 hónapja
ki van még ebben a csoportban? horvátoknak lehet annyi?
5 hónapja
Qué fácil!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz