EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
nem hagyott nyugodni, szegfü spanyolok nemzeti virágaHispanic Heritage Month volt, lehet arra emlékeznekoké de mit formález pitypang a spanyol mez tarkóján, v micsoda?Kabala vagy talizmán
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Willie Parker
szegfü, vörös, komcsik ezek
5 hónapja
Bakker félidőben elfelejtettem. Túl sokat beszéltünk a meccsről vagy valamiről.5 hónapja
Legyünk reálisak. Ebben a korban már nem elvárható, hogy olyan jó formában legyen, mint Iktriad.38-1 na mindegy tényleg upgrade székelyhez képest csak örülnék ha ez még egy darabig igy maradnaJó hát már nem fiatal, meg ki tudja hány gyereke is van. Ez így szokott lenni.berkesinekSzékelynek?Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Hispanic Heritage Month volt, lehet arra emlékeznekoké de mit formález pitypang a spanyol mez tarkóján, v micsoda?Kabala vagy talizmán
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
5 hónapja
38-1 na mindegy tényleg upgrade székelyhez képest csak örülnék ha ez még egy darabig igy maradnaJó hát már nem fiatal, meg ki tudja hány gyereke is van. Ez így szokott lenni.berkesinekSzékelynek?Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
oké de mit formález pitypang a spanyol mez tarkóján, v micsoda?Kabala vagy talizmán
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 381
ez pitypang a spanyol mez tarkóján, v micsoda?Kabala vagy talizmán
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Jó hát már nem fiatal, meg ki tudja hány gyereke is van. Ez így szokott lenni.berkesinekSzékelynek?Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Lehet, h tömegelNah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
berkesinekSzékelynek?Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Székelynek?Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 313
Ahogy 2012-ben Kovács Kálmán Svájcot, úgy 2016-ban Voksán Virág Argentínát várta titkos esélyesnek az EB-re.Az jó, mert mind a franciák mind az argentinok itt vannak úgy hallottam.Szerintem a 2. kör még jó lesz, a harmadiktól kezdődnek a bajok, az egyenes kiesésben pedig valóban inkább már a kudarckerülő játék megy.Szép kis gólátlag néz ki.Majd a második körben meg az egyenes kiesésesben.
13 gól két és fél meccs alatt.
Kampman
Sixo
Bár a legutóbbi vb-döntő pont jó ellenpélda volt.
Kampman
Sixo
5 hónapja
Nah Jucit mennyivel jobb nézni, mint Székelyt.viszont azt nézem h sportolhatna kezd asszonyosodni a karja
Sixo
5 hónapja
Na hali! Úgy látom mèg mi bírjuk legjobban a strapát 😁😁😁😁
5 hónapja
viccesen hangozhatÉn így mondomCenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
Willie Parker
5 hónapja
Az jó, mert mind a franciák mind az argentinok itt vannak úgy hallottam.Szerintem a 2. kör még jó lesz, a harmadiktól kezdődnek a bajok, az egyenes kiesésben pedig valóban inkább már a kudarckerülő játék megy.Szép kis gólátlag néz ki.Majd a második körben meg az egyenes kiesésesben.
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Én így mondomCenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Lemaradtunk a svájci békecsúcsról
5 hónapja
Kampman
28 313
Szerintem a 2. kör még jó lesz, a harmadiktól kezdődnek a bajok, az egyenes kiesésben pedig valóban inkább már a kudarckerülő játék megy.Szép kis gólátlag néz ki.Majd a második körben meg az egyenes kiesésesben.
Kampman
Sixo
5 hónapja
Szép kis gólátlag néz ki.Majd a második körben meg az egyenes kiesésesben.
Kampman
5 hónapja
Ungarn - Deutschland. A 2. csoportmeccsen a németek amúgy is tradicionálisan szenvednek nyitó fordulós W után.milyen x-etkurva gyorsan lement ez a félidőEnnyit számít, hogy nem kell a mienk balfaszságait és fetrengéseket nézve.
Kúrfürst briareos
Jut eszembe, remélem már intézed a kinti kapcsolataiddal a szerdai X-et!
iktriad
Kúrfürst briareos
5 hónapja
deyell
11 702
megjegyzem mi nem kaptunk 3-at egy félidő alatt! | még |németek ellen necces lesz.
NB2
choose life