EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
ez kurva szép inditás voltJah persze add a kreditet Fabian Ruiznak ...
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 313
5 hónapja
A Goat!Az nem Brady vagy Mahomes?
Heisman nádor
5 hónapja
Ezt te senkinek sem mondhatod.Kiváló labdaszerzés Morátától. Sajnos utána elrontotta és odaadta egy fekának. Ő persze eladta egyből.Rasszista!
Sixo
iktriad
5 hónapja
harmincadik percig kellett volna várni baszki
5 hónapja
hát valamennyit biztosSzerinted beszélgettek?kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalAmúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
A Goat!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kiváló labdaszerzés Morátától. Sajnos utána elrontotta és odaadta egy fekának. Ő persze eladta egyből.Rasszista!
Sixo
5 hónapja
ki szidta itt Moratat? 😊
5 hónapja
kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalSzerintem Szobo szerette betömni a száját, Is,
Kúrfürst briareos
És Sixo is elélvezett,
5 hónapja
Ha Yamal magyar lenne, vajon még mindig valamelyik U19es tarcsicsapatba rohadna?Rádszarok majd én ...
Mekkora lövés Moratától, világklasszis.Majdnem rászart 2 légy menet közben, de amúgy ja.
Sixo
iktriad
5 hónapja
miért, telefonon chateltek?Szerinted beszélgettek?kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalAmúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
De egy sámli kell hozzá!Akkor legalább egy melles arcmasszázshoz nem kell lehajolnod.Az hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Dugunk?kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalAmúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Meghát 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Szerinted beszélgettek?kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalAmúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 313
Nem sok soccert nézek mostanában és azt is felületesen, ez a két feka spanyol nekem teljesen új.
5 hónapja
Kiváló labdaszerzés Morátától. Sajnos utána elrontotta és odaadta egy fekának. Ő persze eladta egyből.
5 hónapja
kemény beszélgetéseket tolhattak szoboszlaivalAmúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Ezt csak egy szűz mondhatta. Pap volt az öreg?Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Mi ez a spanyol középpálya? Többet volt nálunk az labda az első félidőben, mint az elmúlt 10 percben a spanyoloknál.
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Amúgy élőben nem olyan nagy szám a csaj és buta mint a föld, meg az apjaitt mindenki hobbit?Mondjuk most nézem, hogy 182centi, annyi még én is csak esős napokon vagyok. Talán iktriadnak akkor jó lesz.Baszki ez eddig eszembe se jutott.fektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Kúrfürst briareos