EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
"Jobb 1l félidőt zártunk mint a horvátok" NSO/OtigoKevesebb gól kaptunk, ráadásul egy jobb csapattól.
iktriad
5 hónapja
megjegyzem mi nem kaptunk 3-at egy félidő alatt! | még |A spanyoloktol 90 perc alatt egyet sem kaptunk. A horvatok 45 perc alatt 3at is!
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
de lehet a konyhában nincs netNem hiszem, hogy elküldte volna tegnap óta az asszonyt.Cenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
Sixo
5 hónapja
Na de mennyire? Sörhöz odafér?túszCenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
Kúrfürst briareos
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
"Jobb 1l félidőt zártunk mint a horvátok" NSO/OtigoI.K.T.R.I.A.D.Cenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 313
Sörhöz odafér?túszCenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
Kúrfürst briareos
5 hónapja
túszCenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
Kampman
5 hónapja
milyen x-etkurva gyorsan lement ez a félidőEnnyit számít, hogy nem kell a mienk balfaszságait és fetrengéseket nézve.
Kúrfürst briareos
Jut eszembe, remélem már intézed a kinti kapcsolataiddal a szerdai X-et!
iktriad
5 hónapja
3-0
5 hónapja
Kampman
28 313
Cenzúrázva vagy?kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Figyel valaki?
5 hónapja
kurva gyorsan lement ez a félidőEnnyit számít, hogy nem kell a mienk balfaszságait és fetrengéseket nézve.
Kúrfürst briareos
Jut eszembe, remélem már intézed a kinti kapcsolataiddal a szerdai X-et!
5 hónapja
Willie Parker
15 381
kurva gyorsan lement ez a félidőMert közben a p*n@ról beszélgettünk
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Ez a Cucurella mekkora egy balfék. A fél méterrel előtte álló horvátba lövi amikor 3an érkeznek bent.
5 hónapja
A kínai nagy vadász és soccer HC, Csank Yan Csee game changer volt ezek szerint.ah manapság már egy fokkal komolyabban veszik]70nes években mindenki részegen vadászott nem?Ma nem?
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
5 hónapja
azért a fok a piára is vonatkozhat 😊ah manapság már egy fokkal komolyabban veszikMa nem?70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
20 évvel fiatalabb felesége volt, akit túlélt, majd 80+-osan felszedett egy 42 évest.
Született hét gyereke, de csak egy a nejétől.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
A probléma az volt, h valóságosan is vadászott és a 70-es években lábon lőtt egy hajtót, aki szerinte rossz helyen állt.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
5 hónapja
És neki nem is született gyereke a nejétől, Bezzeg balkézről...Robert Baratheon is abba halt meg.70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
20 évvel fiatalabb felesége volt, akit túlélt, majd 80+-osan felszedett egy 42 évest.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
A probléma az volt, h valóságosan is vadászott és a 70-es években lábon lőtt egy hajtót, aki szerinte rossz helyen állt.
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
ah manapság már egy fokkal komolyabban veszikMa nem?70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Kampman
5 hónapja
Robert Baratheon is abba halt meg.70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Kampman
28 313
Ma nem?70nes években mindenki részegen vadászott nem?Mindenre lőtt, ami mozgott.élni tudni kellNagy kujon volt az öreg.Fekve és sötétben minden nő egyforma - mondta a 96 évesen megboldogult főnökömfektetni kell őketAz hogy magasak. (Én nem.)Mi bajod a magas szőkékkel?Én nem csináltam semmit! Fanni nem is az esetem!Szoboszlai kurvagyenge?Amióta dobta Gécsek Fanni nagyon gyengén muzsikál. Mikey lecsapta a kezéről, ő meg teljesen maga alatt van.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Willie Parker
15 381
Tengerük is milyenhorvátok szarbanFélig magyarok, Viktor is megmondta. Minket másolnak.
Kúrfürst briareos
iktriad