NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
"Még a bíró sem tudta elcsalni: kiestek a nagyképű németekorigó?
A házigazda rugdosni tudott, nyerni nem"
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kampman
28 323
hoppá, kezdődik az igazi foci!!!Csak nem a mennyei borzalomhoz keresik most is a szadomazo beállítottságú nézőket?
most láttam az m4-en 😊
NB2
4 hónapja
"Még a bíró sem tudta elcsalni: kiestek a nagyképű németekA házigazda rugdosni tudott, nyerni nem"
4 hónapja
Klaci79
22 221
Egyre nagyobb veszélyben a mindkét csapat szerez gólt fogadásMár a mindkét csapat kapura lő 10szer fogadás is veszélyben
ozibozi
4 hónapja
ozibozi
17 156
Egyre nagyobb veszélyben a mindkét csapat szerez gólt fogadás
4 hónapja
Kampman
28 323
Förtelmes meccs ez is.
4 hónapja
Klaci79
22 221
Egyelőre fingom sincs hogy ez a két csapat mit akar…gondolom gyakorolták a büntetőket
4 hónapja
Na jön Ronci, és vagy belebassza a sorfalba, vagy elmegy fölé a francbaNagyon átlátszó volt. Ha marad ott valaki akkor valami trükkös megoldás lesz. Ha CR ellövi a közelében nincs senki a szabi előtt.
shagi0206
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Ezután viszont megint ő jön 60x"Ezt én is megúszom, Dávid"
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Eddig az a 3 ember a legjobb akire gondoltam hogy az lesz, pepe, camavinga meg saliba.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
nagyon kell 2 kapura tartó lövés CR-től ne baszd el genyó
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
shagi0206
10 939
Na jön Ronci, és vagy belebassza a sorfalba, vagy elmegy fölé a francba
4 hónapja
shagi0206
10 939
35 perc alatt 7 labdaérintés CR7-től. Én a helyében most kérnék cserét. 😀majd biztos ő lejön önszántából 😀 Az edző se cseréli le, mert őt nem lehet.
iktriad
4 hónapja
Trianon? Persze.És fáj?Most ezt erzem.Franciak lehozzak ezt is rutinbol, aztan a spanyol B-t is verik, meg a hollandokat a döntőben. Eeeh.1 NAGY LÓFASZT!
Zsellér van de Vrij
shagi0206
Zsellér van de Vrij
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Meg most elég faltoro taktikával támadnak ellentétben néhány előző meccsukkelHatalmas taktikai küzdelem zajlik a pályánés a franciáknak mi a taktikájuk? Néha futunk 1-et a másik oldalra is?
csebi
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
szerintem annyira nem szörnyű a meccs
NB2
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
szerintem annyira nem szörnyű a meccsSzerintem se, egy angol meccshez képest legalábbis.
NB2
4 hónapja
Franciak lehozzak ezt is rutinbol, aztan a spanyol B-t is verik, meg a hollandokat a döntőben. Eeeh.Hollandok döntő közelében nem lesznek, már holnap letérdelnek szerintem a törököknek...
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
35 perc alatt 7 labdaérintés CR7-től. Én a helyében most kérnék cserét. 😀
4 hónapja
szerintem annyira nem szörnyű a meccs
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
És fáj?Most ezt erzem.Franciak lehozzak ezt is rutinbol, aztan a spanyol B-t is verik, meg a hollandokat a döntőben. Eeeh.1 NAGY LÓFASZT!
Zsellér van de Vrij
shagi0206
Zsellér van de Vrij
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!