EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Sárga volt a Kroose kb 45. Mpben. Bár labdát érte el de nagyon sérülés veszélyesen jött, le is kellett cserélni Pedrit bár nem egyből ezután de sztem nagyrészt emiatt.Amúgy sztem ott hibázott h egyből nem adott Kroosnak lapot. Azzal lehet megfogta volna a meccset. Így azért nagyon feszült hangulat maradt végig.Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
Nem sok bíró lett volna erre képes.
Egy Orsato elment volna a németek felé, egy Gil Manzano meg kiszórt volna úgy három embert pirossal.
Willie Parker
De alapvetően ide és oda is tévedett, meccs periódusaiban picit váltakozó volt h mennyire szigorú vagy nem de nem konkrétan egy oldalra billent el sosem.
csebiKroos esetet nem láttam, de nem sok panasz lehet a bíróra.Amúgy sztem ott hibázott h egyből nem adott Kroosnak lapot. Azzal lehet megfogta volna a meccset. Így azért nagyon feszült hangulat maradt végig.Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
Egy Orsato elment volna a németek felé, egy Gil Manzano meg kiszórt volna úgy három embert pirossal.
Willie Parker
De alapvetően ide és oda is tévedett, meccs periódusaiban picit váltakozó volt h mennyire szigorú vagy nem de nem konkrétan egy oldalra billent el sosem.
csebi
Persze, voltak vitás esetek, hagyta is kicsit a keményebb játékot, mert nem ült fel a szimulálásnak, bár a németeknél is volt egy-két ember aki könnyen esett el jó helyen.
Meg kompenzálta a spanyolok időhúzásait is, esélyt adva a németeknek, akiknek volt 2 nagy helyzetük is.
Kapásból mikor Müller beállt, majdnem eldöntötte a meccset és a végén a német Szalai Ádám (Füllkrug) is szép fejest mutatott be.
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Meg szerencse, hogy a nemeteknek maradt meg egy csapatuk az EB-n.
4 hónapja
Lúdas Solymi
8 020
Amúgy sztem ott hibázott h egyből nem adott Kroosnak lapot. Azzal lehet megfogta volna a meccset. Így azért nagyon feszült hangulat maradt végig.Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
csebi
Kroos esetet nem láttam, de nem sok panasz lehet a bíróra.Amúgy sztem ott hibázott h egyből nem adott Kroosnak lapot. Azzal lehet megfogta volna a meccset. Így azért nagyon feszült hangulat maradt végig.Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
csebi
Persze, voltak vitás esetek, hagyta is kicsit a keményebb játékot, mert nem ült fel a szimulálásnak, bár a németeknél is volt egy-két ember aki könnyen esett el jó helyen.
Meg kompenzálta a spanyolok időhúzásait is, esélyt adva a németeknek, akiknek volt 2 nagy helyzetük is.
Kapásból mikor Müller beállt, majdnem eldöntötte a meccset és a végén a német Szalai Ádám (Füllkrug) is szép fejest mutatott be.
4 hónapja
Jo, lehet Holland-Svájc elődöntő. 😊Innentol akkor hajra Hollandia, jo lenne elcsípni a döntőt...Hajrá Svájc.
Zsellér van de Vrij
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Hádde már rég csomagolnának ezen az ágonAz majd csak holnap derül ki amúgy.Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikAz angolok okosak voltak, na
NB2
Willie Parker
Btw: Orsato vezeti …
csebi
4 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikA Kimmich tud? poénomat az elődöntőre tartogattam, nem jött be.
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Innentol akkor hajra Hollandia, jo lenne elcsípni a döntőt...Nyilván az a cél egy németországi EB-n és meg is kell nyerni egy Koemannal
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Innentol akkor hajra Hollandia, jo lenne elcsípni a döntőt...Hajrá Svájc.
Zsellér van de Vrij
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Az majd csak holnap derül ki amúgy.Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikAz angolok okosak voltak, na
NB2
Willie Parker
Btw: Orsato vezeti …
4 hónapja
pontosanEgyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikErről amúgy Füllkrug tehet éppen
NB2
csebi
a németek a sportszerűségüknek lettek az áldozatai
4 hónapja
Innentol akkor hajra Hollandia, jo lenne elcsípni a döntőt...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikAz angolok okosak voltak, na
NB2
4 hónapja
Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyikErről amúgy Füllkrug tehet éppen
NB2
4 hónapja
Egyben megegyezhetünk, azért ennek a 2 válogatottnak (német, spanyol) a 4 között kellett volna lennie, sajnálatos dolog, hogy már a 8 között kiesett valamelyik
4 hónapja
Amúgy sztem ott hibázott h egyből nem adott Kroosnak lapot. Azzal lehet megfogta volna a meccset. Így azért nagyon feszült hangulat maradt végig.Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Pedig alapvetően jól vezette a meccset, nagyon feszült hangulatban. S végül kikompenzálta, h mindkét félnek legyen esélye nyerni, de ne a spori és ne a VAR döntsön!Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
4 hónapja
Nekem nem így tűnt bár a svájci meccset nem lattam.Ugyan, ne vicceljünk. Az egész EB-n instabil volt, az egyébként szerintem középszerű Tah (akit máig nem értek, miért akar a Bayern de Ligt helyett) klasszisokkal jobb volt. Rüdiger a jelenkori futball legtúlértékeltebb védője, cserébe az arca is elég nagy.szerintem azon múlt, hogy a német védő (Rüdiger talán) méterekre hagyta Merino-t elmenni....Igen Rudiger volt. Kb egyetlen hibája megint egész meccsen.
nem hiszem, hogy a németek majd ezt a játékvezetésre fognák...kicsit jobban kellett volna játszani, főleg az első félidőben
Klaci79
csebi
Hungarian Bill
Azzal én sem értek egyet h miért akarjuk de Ligtet lecserélni Tahra de hat ez van.
4 hónapja
Amúgy vicces olvasni h a spanyolok fociztak miközben az összes érdemi támadó statisztikában a németek vezetnek. Több loves, magasabb xg, nagyobb labdabirtoklas.A spanyolok jobban használtak ki a helyzeteket és kész.
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Ment a mixed, mi?😃Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
davemayer
4 hónapja
Kivancsi leszek ma elkezdenek e egy kicsit focizni a franciak...
4 hónapja
Én meg vékony lennék ha nem lenne hordó hasamSzerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Akartak ők, csak nem tudták. Befejeztem, nem trollkodom többet, tudom milyen, ha a kedvenceim kiesnek......A nemetek nem akartak focizni, lol. 😀 😀 az igen.Sztem teljesen megérdemelten nyertek a spanyolok, ők focizni akartak, a németek fát vágni, le is írtam.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
Nálam már a dánok ellen kiestek volna a németek, ott a VAR még továbbnyomta őket, most a fasz masik végére kerültek, megérdemelten.
gabokocka
Zsellér van de Vrij
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Majdnem sikerült elszúrni 🤪 de mielőtt nagyon belemerülünk a nem befújt tizibe az indításnál a nèmet aki visszafejelte lövésre a labdát lesen volt a kinyújtott kezèvel. Szóval így ez nem számít 🥳Ok, de akkor miert nem szabadrúgással folytatódott a játék? És miért tartott ez az egész ugy 5 mp-ig?!
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Szerintem ma pont jól vezetett, kivéve, h Kroost le kellett vna küldeni és a nemtizinél spanyol szabadot fújniAmúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
Zsellér van de Vrij