EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Nem is neked szólt. 😊Azt írtam h azon IS múlt.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
csebi
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
4 hónapja
Merino eldöntötte és bria mégse örül, ki érti ezt?Merino az új Lecskov.
r.baggio
4 hónapja
Azt írtam h azon IS múlt.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Cucurella kezezését les előzte meg, így nem volt mit vizsgálni.. amúgy meg nehogy már még az legyen, h a spanyoloknak fújt a bíró 😀
csebi
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
4 hónapja
Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Kicsit bealudtam. Az a hosszabításban volt?
csebi
Ha az nem kèz, akkor mi?
4 hónapja
A szabály pontosítása alapján kezezésnek minősül, ha egy játékos:Nem én hoztam ezt a fasz szabályt...én se értem, csak ez tény...közben gól, úgyhogy lesz vita bőven.Basszus, az a vicces, hogy a játékosoknak kell valahova tenni a kezüket? Vagy el lehetne kezdeni levágni azokat még gyerekként.Akkir most mondd el mi a szabály, amit én elfogadok. Aztán a kövrtkező meccsen lesz annak az ellenekezője amit mondtál és ott tök ellentétedrn fognak ítélni. Ez a baj...
Klaci79
Matthew99
Klaci79
• szándékosan kezével/karjával érinti a labdát, beleértve, ha a keze/karja a labda felé mozog;
• kezével/karjával érinti a labdát, amikor a keze/karja a testét természetellenesen nagyobbá teszi.
Egy játékos akkor teszi „természetellenesen nagyobbá” a testét, ha a kezének/karjának pozíciója nem természetes következménye az aktuális testmozgásának. Amikor egy játékos ilyen pozíciót vesz fel a kezével/karjával, azzal a büntetést kockázatát vállalja abban az esetben, ha karja/keze hozzáér a labdához.
4 hónapja
Ő is. Yamalt nagy hülyeség volt lehozni.Nem hiszem hogy jobban elkúrta, mint a spanyol mester a gól után.Kicsit sajnálom a németeket, de a spanyolok jobban megérdemelték. 1-0-ig semmit nem csináltak, akkor csak a spanyolok akartak focizni.Nem az h nem akartak hanem Nagelsmann elkurta a taktikát.
Klaci79
A spanyolokat akarta megverni hamis kilencessel meg Sane futasaival, kb spanyol hagyományokkal.
Ahelyett h ki domborította volna a nemet hagyományokat Fullkruggal, meg Wirtzzel.
csebi
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
shagi0206
10 939
Nem hiszem hogy jobban elkúrta, mint a spanyol mester a gól után.Kicsit sajnálom a németeket, de a spanyolok jobban megérdemelték. 1-0-ig semmit nem csináltak, akkor csak a spanyolok akartak focizni.Nem az h nem akartak hanem Nagelsmann elkurta a taktikát.
Klaci79
A spanyolokat akarta megverni hamis kilencessel meg Sane futasaival, kb spanyol hagyományokkal.
Ahelyett h ki domborította volna a nemet hagyományokat Fullkruggal, meg Wirtzzel.
csebi
4 hónapja
Kicsit sajnálom a németeket, de a spanyolok jobban megérdemelték. 1-0-ig semmit nem csináltak, akkor csak a spanyolok akartak focizni.Nem az h nem akartak hanem Nagelsmann elkurta a taktikát.
Klaci79
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Nincs uj a nap alatt
csebi
Sok szurkolot szereztek biztos Carvajal-ék
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Feleslegesen vergodsz, toltak ma is a nemeteket. Csak nem eléggé.
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
morata sárga miatt eltiltott 😀hát milyen spanyol gárda lesz az elődöntőben azt nem tudom 😊Remélem morata es nacho is kezdeni fog
NB2
eaglesmcnabb
4 hónapja
hát milyen spanyol gárda lesz az elődöntőben azt nem tudom 😊Remélem morata es nacho is kezdeni fog
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Kampman
28 323
Merino eldöntötte és bria mégse örül, ki érti ezt?Ez nem esett le rögtön.
r.baggio
4 hónapja
Mikey
18 751
Bezzeg ha a 120 perc számítana a tippjátékban, akkor telitalálatom lenne. 😕
4 hónapja
Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.
4 hónapja
Portugaloknak szurkolok es jatszik camavinga. Ajajj, így nehéz lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Igazából megérdemelték a németek, az az Olmo lőtt gólt és adott gólpasszt, aki azért állt be, mert Kroos agyonrúgta Pedrit. Az elején az volt a céljuk, hogy lehenteljék a spanyolokat, karma is bitch...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
Merino most nagyobb sztár, mint Marino.Köszi mindent Kroos! Nagyon fogsz hiányozni.
4 hónapja
Klaci79
22 221
Kicsit sajnálom a németeket, de a spanyolok jobban megérdemelték. 1-0-ig semmit nem csináltak, akkor csak a spanyolok akartak focizni.
4 hónapja
Merino eldöntötte és bria mégse örül, ki érti ezt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Se acabó!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz