EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Klaci79
22 221
Én 12 db spanyol kapurálövésre tettem pénzt és az.összes többi jött, de a spanyolok csak 11szer lőttek...8ezer jött volna...forintban persze 😀Bezzeg ha a 120 perc számítana a tippjátékban, akkor telitalálatom lenne. 😕Nekem is volt ilyen
Mikey
Willie Parker
4 hónapja
A nemetek nem akartak focizni, lol. 😀 😀 az igen.Sztem teljesen megérdemelten nyertek a spanyolok, ők focizni akartak, a németek fát vágni, le is írtam.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
Nálam már a dánok ellen kiestek volna a németek, ott a VAR még továbbnyomta őket, most a fasz masik végére kerültek, megérdemelten.
gabokocka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Kampman
28 323
5-ös szorzó van a piros lapra a következő meccsen.
4 hónapja
Willie Parker
15 382
Bezzeg ha a 120 perc számítana a tippjátékban, akkor telitalálatom lenne. 😕Nekem is volt ilyen
Mikey
4 hónapja
Klaci79
22 221
és ez kurvasokba kerül ilyenkor...pedig nincs tökéletes meccs...ez az egész egy EB döntővel ért fel....persze lehet a franciáknak is lesz egy-két szavaszerintem azon múlt, hogy a német védő (Rüdiger talán) méterekre hagyta Merino-t elmenni....Igen Rudiger volt. Kb egyetlen hibája megint egész meccsen.
nem hiszem, hogy a németek majd ezt a játékvezetésre fognák...kicsit jobban kellett volna játszani, főleg az első félidőben
Klaci79
csebi
4 hónapja
Hungarian Bill
1 539
Ugyan, ne vicceljünk. Az egész EB-n instabil volt, az egyébként szerintem középszerű Tah (akit máig nem értek, miért akar a Bayern de Ligt helyett) klasszisokkal jobb volt. Rüdiger a jelenkori futball legtúlértékeltebb védője, cserébe az arca is elég nagy.szerintem azon múlt, hogy a német védő (Rüdiger talán) méterekre hagyta Merino-t elmenni....Igen Rudiger volt. Kb egyetlen hibája megint egész meccsen.
nem hiszem, hogy a németek majd ezt a játékvezetésre fognák...kicsit jobban kellett volna játszani, főleg az első félidőben
Klaci79
csebi
4 hónapja
Willie Parker
15 382
A rosszabb helyzetkihasználáson múlt főképp, mert kevés egyértelmű lehetőség volt, abból a spanyolok jobban sáfárkodtak.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
4 hónapja
megállították, teljesen egyértelmű les volt, nézd visszaok, ezt csak sejtjük, hiszen a csili vili var baszta kiírni a képernyőre. Vagy lemaradtam a vonalazásról?Hát ha a cikicuki Kroos legkésőbb a második félidő közepén elmegy zuhanyozni, ahogy megérdemelte volna, akkor aligha lett volna ebből hosszabbítás, szóval de, számít.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
Jajj elmaradt egy büntető az OT-ben.
azért nincs egy szinten 😊
az meg hogy ki sem írják hogy vizsgálják vagy miért vizsgálják, vicc.
gamerkr
Amúgy meg a "tizi" előtt alighanem les volt, szóval valószínűleg felesleges a vita.
Bálesz
Na látjátok ezzel van a baj. Tök jó hogy van ez a technológia, de balfaszul használják.
gamerkr
4 hónapja
ne, ezt ne. Ha visszanézném és a spanyol fetrengések utáni perceket összeadnánk, elborzadnánk mind a ketten.Sztem teljesen megérdemelten nyertek a spanyolok, ők focizni akartak, a németek fát vágni, le is írtam.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
Nálam már a dánok ellen kiestek volna a németek, ott a VAR még továbbnyomta őket, most a fasz masik végére kerültek, megérdemelten.
gabokocka
4 hónapja
Ezt írtam èn is pár hsz ezelőtt de hát 🤷🙋🙂Hát ha a cikicuki Kroos legkésőbb a második félidő közepén elmegy zuhanyozni, ahogy megérdemelte volna, akkor aligha lett volna ebből hosszabbítás, szóval de, számít.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
gamerkr
Amúgy meg a "tizi" előtt alighanem les volt, szóval valószínűleg felesleges a vita.
Bálesz
4 hónapja
ok, ezt csak sejtjük, hiszen a csili vili var baszta kiírni a képernyőre. Vagy lemaradtam a vonalazásról?Hát ha a cikicuki Kroos legkésőbb a második félidő közepén elmegy zuhanyozni, ahogy megérdemelte volna, akkor aligha lett volna ebből hosszabbítás, szóval de, számít.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
gamerkr
Bálesz
Na látjátok ezzel van a baj. Tök jó hogy van ez a technológia, de balfaszul használják.
4 hónapja
Nos, helyre állt a világ rendje. A többi fingreszelés.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Sztem teljesen megérdemelten nyertek a spanyolok, ők focizni akartak, a németek fát vágni, le is írtam.Hagyjuk már ezeket. Én sem bírom a spanyolokat, de ne tegyünk már úgy, h csak amiatt a tizis eset miatt estek ki a németek.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Ezt írtam a múltkor is, most a VAR kocsiban úgy döntöttek hogy nem a németeknek jutnak tovább.
csebi
gabokocka
rob3r7o
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
Hát ha a cikicuki Kroos legkésőbb a második félidő közepén elmegy zuhanyozni, ahogy megérdemelte volna, akkor aligha lett volna ebből hosszabbítás, szóval de, számít.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
gamerkr
4 hónapja
szerintem azon múlt, hogy a német védő (Rüdiger talán) méterekre hagyta Merino-t elmenni....Igen Rudiger volt. Kb egyetlen hibája megint egész meccsen.
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
ezzel a sporttal tényleg csak az a baj, hogy 1 góllal tovább lehet jutni, vagy még annyival se, hát mennyire szar volt nézni az 51. perc után a spanyolokat 😀Ha többet ültél volna a WC-n, akkor nagyobb élmény lett volna. 😀
Löfli
4 hónapja
Klaci79
22 221
Tényleg nincs, de azért az is érdekes lett volna, ha Kroos a 8. percben már sárgát kap.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
gamerkr
4 hónapja
Osszessegeben x es meccs volt, nuanszok dontottek, aki most a biro volt, koszi neki.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Nem biroztam, VARoztam. Van különbség. Sztem ezeket meg kellene nezetni a bíróval. Ha úgy dönt h Füllkrug lesen volt vagy ő is kezezett akkor oké. De golba tarto labdanal nem leszorított kéz az sztem tizi.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
Taylor szarul fújt, igen. Kroosnak sem adta meg a jogos sárga lapjait de azért volt olyan h spanyol szabad után kontraztak volna a németek be lőttek Wirtznek üres területbe a labdát, Carvajal felborította hátulról Wirtzet és le sem fújta.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
nem egy sárga maradt el, hanem két teljesen egyértelmű sárga lap már az első félidőben, a harmadiknál már pályán se kellett volna lennie.jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz
gamerkr
4 hónapja
Nála nem tehetett mást. Lötték a pizsit a srácnak. 😀 😀 😀Ő is. Yamalt nagy hülyeség volt lehozni.Nem hiszem hogy jobban elkúrta, mint a spanyol mester a gól után.Kicsit sajnálom a németeket, de a spanyolok jobban megérdemelték. 1-0-ig semmit nem csináltak, akkor csak a spanyolok akartak focizni.Nem az h nem akartak hanem Nagelsmann elkurta a taktikát.
Klaci79
A spanyolokat akarta megverni hamis kilencessel meg Sane futasaival, kb spanyol hagyományokkal.
Ahelyett h ki domborította volna a nemet hagyományokat Fullkruggal, meg Wirtzzel.
csebi
shagi0206
csebi
4 hónapja
Klaci79
22 221
szerintem azon múlt, hogy a német védő (Rüdiger talán) méterekre hagyta Merino-t elmenni....nem hiszem, hogy a németek majd ezt a játékvezetésre fognák...kicsit jobban kellett volna játszani, főleg az első félidőben
4 hónapja
ezzel a sporttal tényleg csak az a baj, hogy 1 góllal tovább lehet jutni, vagy még annyival se, hát mennyire szar volt nézni az 51. perc után a spanyolokat 😀
4 hónapja
Majdnem sikerült elszúrni 🤪 de mielőtt nagyon belemerülünk a nem befújt tizibe az indításnál a nèmet aki visszafejelte lövésre a labdát lesen volt a kinyújtott kezèvel. Szóval így ez nem számít 🥳
4 hónapja
jajj elmaradt egy sárga.Amúgy az tényleg vicces h az utóbbi két nemet kiesés azon is múlt h a VAR baszott visszanezni spanyol kezezest a tizenhatoson belül.Mondjuk úgy bírózni, hogy Kroos kb a nyolcadik szabálytalanságára sárgult be végre valahára, elég érdekes.
csebi
Bálesz