Filmek
40 feliratkozó
17 órája
Ami szinten remake volt, ha már így szóba került lejjebb.Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.A Ben Hur a kiváló római birodalmas mozi.
warr_b
Dzsokijuing
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
17 órája
Na nekem is megvolt a Gladiátor 2. Alapjáraton szerintem jó kis film volt, egynek bőven elment. Mondjuk én az elsőt is nagyon szeretem, ahhoz képest nyilván visszalépés volt, de láttam már bőven rosszabb folytatasokat.
Nyilván voltak benne hibák bőven, | (a már említett majmok, meg nekem a cápák is gagyik voltak), plusz nekem ez a Lucius Maximus fia szál is erőltett volt, mégha a sztori szempontjából értem is miért volt ra szükség | , de szerintem a színészi játék bőven elvitte a hatan így is. Kb mindenki nagyot alakított, Mescal tényleg jó döntés volt, ahogy Washington és Pascal is hozta a tőlük szokásos szintet, de nekem a 2 császár játéka is bejött, nagyon jól adtak a 2 retardaltat.
A film eleje meg brutális volt. Sokminden lehet és kell is mondani Scott-ra, de a csatajelenetekhez nagyon ért. Itt is és a bőven felejthető Napoleonban is iszonyatosan jók voltak. Szóval mindent egybevetve nekem bőven megérte moziban nézni, főleg h ezek a nagy költségvetésű történelmi filmek teljesen kikopoban vannak sajnos.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
20 órája
Vén hülye. Nézegesse sokat a tilinkózó androidját, ha annyira tetszik neki, de minket lehetőleg kíméljen meg tőle.www.joblo.com/covenant-romulus-sequel/Nem láttam, mit mondott az öreg?Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.Egyetértek
warr_b
És eleve én fázok Scott rendezéseitol
Az amit az Alien kapcsán dumál megint nem bíztató
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 órája
Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.A Ben Hur a kiváló római birodalmas mozi.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 órája
www.joblo.com/covenant-romulus-sequel/Nem láttam, mit mondott az öreg?Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.Egyetértek
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 órája
Nem láttam, mit mondott az öreg?Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.Egyetértek
warr_b
Negritis, a vajda
22 órája
Mondjuk én megnéztem volna Maximus felemelkedését a gyerekkorától kezdve a haláláig (a CGI meg AI gondolom segített volna megfiatalítani picit Russelt), a római kori kiképzéssel, csatákkal, ármánykodással, giga háborúval, tengeri ütközettel, hódítással… de ahogy olvasom a dolgokat, nincsenek tőle elragadtatva.az ókori Rómában picit másként álltak hozzá a melegebb témákhoz
Ami viszont megint csak az én bogaram… Denzelt nagyon régóta bírom, amióta tudni róla hogy keresztény értékrendet vall. De hogy belement egy melegcsókba és le is nyilatkozza hogy nincs vele baja és zavarja hogy kivágták, hát, más szemmel nézek rá picit ezután.. “Put God first…!”
- JC6
23 órája
Intelectual Property, film meg gamevilágban a "cimeket, brandeket hivják igy" lásd assasin creed 18 vs tök új sztori tök új játék, v f&f 10 versus vmi új eredit film.lp?az mi?Mer új Ip a kutyát nem érdekelGladiator 2de miert kell remake vmibol? vagy ujragondolni?
Ezeket a rettento lesujto kritikakat nem ertem, boven egy jo mozi. Paul Mescal tokeletes valasztas. Ez a film amugy gyakorlatilag az elso resz remakke uj szereplokkel 2024-es verziora huzva. Es epp ez a baj. Semmiben nem hoz ujat, inkabb mindenben egy kicsit rosszabb de mivel mar lattad ezt nagyon minimul egyszer egy sokkal jobb verzioban egyaltalan nem dobod el az agyad tole. | az irto gagyi cgi raptormajmok viszont olyan szinten basztak fel hogy azt hittem kisetalok, nem volt senki aki mert szolni az oregnek hogy ez kegyetlenul szar? |
En meg mindig orulok hogy keszulhetnek ilyen giga koltsegvetesu tortenelmi filmek mint a Napoleon vagy Gladiator, felo hogy a mufaj joidore Scottal egyutt szall majd a sirba.
JéBé
nem lehetne uj dolgot csinalni?
most altalanossagban ertem.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
23 órája
Beki
771
Gladiator 2Tökéletesen egyetértek. Ha ez egy különálló film lett volna önálló történettel, akkor simaliba. | A vérengző aréna majmok nálam is kiütötték azt a bizonyost... sztori pedig olyan szinten klisés, főleg mikor kiderült Lucius személye...
Ezeket a rettento lesujto kritikakat nem ertem, boven egy jo mozi. Paul Mescal tokeletes valasztas. Ez a film amugy gyakorlatilag az elso resz remakke uj szereplokkel 2024-es verziora huzva. Es epp ez a baj. Semmiben nem hoz ujat, inkabb mindenben egy kicsit rosszabb de mivel mar lattad ezt nagyon minimul egyszer egy sokkal jobb verzioban egyaltalan nem dobod el az agyad tole. | az irto gagyi cgi raptormajmok viszont olyan szinten basztak fel hogy azt hittem kisetalok, nem volt senki aki mert szolni az oregnek hogy ez kegyetlenul szar? |
En meg mindig orulok hogy keszulhetnek ilyen giga koltsegvetesu tortenelmi filmek mint a Napoleon vagy Gladiator, felo hogy a mufaj joidore Scottal egyutt szall majd a sirba.
JéBé
Pedig esküszöm az elején abban a max 10 percben, amikor megjelentek a római hadihajók és maga a harc, a hangok, az effektusok, az valami kegyetlenül jó volt, rázott a hideg úgy össze volt rakva... aztán h így leül egy sztori... |
1 napja
- JC6
6 901
Mondjuk én megnéztem volna Maximus felemelkedését a gyerekkorától kezdve a haláláig (a CGI meg AI gondolom segített volna megfiatalítani picit Russelt), a római kori kiképzéssel, csatákkal, ármánykodással, giga háborúval, tengeri ütközettel, hódítással… de ahogy olvasom a dolgokat, nincsenek tőle elragadtatva. Ami viszont megint csak az én bogaram… Denzelt nagyon régóta bírom, amióta tudni róla hogy keresztény értékrendet vall. De hogy belement egy melegcsókba és le is nyilatkozza hogy nincs vele baja és zavarja hogy kivágták, hát, más szemmel nézek rá picit ezután.. “Put God first…!”
1 napja
YoungZeeZee
8 539
lp?az mi?Mer új Ip a kutyát nem érdekelGladiator 2de miert kell remake vmibol? vagy ujragondolni?
JéBé
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
1 napja
Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.Egyetértek
warr_b
1 napja
Mer új Ip a kutyát nem érdekelGladiator 2de miert kell remake vmibol? vagy ujragondolni?
JéBé
YoungZeeZee
1 napja
YoungZeeZee
8 539
Gladiator 2de miert kell remake vmibol? vagy ujragondolni?
JéBé
1 napja
Fuhh, pedig az eredeti Gladiátor is egy iszonyat túlértékelt fos szerintem.
1 napja
JéBé
7 021
Gladiator 2 Ezeket a rettento lesujto kritikakat nem ertem, boven egy jo mozi. Paul Mescal tokeletes valasztas. Ez a film amugy gyakorlatilag az elso resz remakke uj szereplokkel 2024-es verziora huzva. Es epp ez a baj. Semmiben nem hoz ujat, inkabb mindenben egy kicsit rosszabb de mivel mar lattad ezt nagyon minimul egyszer egy sokkal jobb verzioban egyaltalan nem dobod el az agyad tole. | az irto gagyi cgi raptormajmok viszont olyan szinten basztak fel hogy azt hittem kisetalok, nem volt senki aki mert szolni az oregnek hogy ez kegyetlenul szar? |
Szerkesztette: JéBé
5 napja
Wolfshuhh, lehetett volna ez jó de túl lett gondolva
ráadásul az akciók se működtek
az autós jelenet amit a trailerekben is mutogattak kifejezetten szar volt
megértem hogy miért nem engedte moziba az apple
1x meg lehet nézni, mer a színészek jók de más pozitívumot nem tudok
5 napja
bogjosi
1 481
Ha Tom kéri, hogy mégegyszer utoljára bízzunk benne, akkor biza az úgy lesz!...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 napja
Ez bejövős"We are the THUNDERBOLTS*!”
— Marvel Studios (@MarvelStudios) November 9, 2024
Watch the #D23Brasil Special Look of Marvel Studios’ #Thunderbolts* in theaters May 2, 2025. pic.twitter.com/c0g2x5EdnI
Ez sajna nem annyira
Anthony Mackie and Harrison Ford star in Marvel Studios’ #CaptainAmericaBraveNewWorld.
— Marvel Studios (@MarvelStudios) November 9, 2024
Watch the brand-new trailer and experience it only in theaters February 14. pic.twitter.com/kZybBbOLzM
10 napja
Ha újabb kori slasher, akkor mondjuk Hullaadás (Thanksgiving), a Hatchet filmek, a Cold prey-ek, Tucker and Dale vs Evil, Boldog halálnapotLeginkább Slasher ahol a természetfeletti dolgot nem viszik bele, onnantól nekem elveszik azt az élményt amit egy Terrifier 1 vagy egy Dont Breathe tud adni, de ott az X is amit felsoroltál. A Pearl és MaxXxine számomra eddig ismeretlen, de lecsekkolom majd.miért ne lennének jók?És több a jó? Én nem nagyon találok ma már jót.sokkal rosszabb horror filmek jönnek ki ennél manapság.ezzel a résszel vitatkoznék 😀
KeyG
amióta vna horror rengeteg a szemét 😀
Negritis, a vajda
KeyG
nyilván az se mind1 melyik szubzsáner érdekel
pl Slasherből jött a Pearl - X- MaxXxine amik sztem nagyon jók voltak
test horrorból ugye még mindig mozikban a Substance
Negritis, a vajda
KeyG
11 napja
Nehogy megnézd a Pörlt, retek gyenge retroLeginkább Slasher ahol a természetfeletti dolgot nem viszik bele, onnantól nekem elveszik azt az élményt amit egy Terrifier 1 vagy egy Dont Breathe tud adni, de ott az X is amit felsoroltál. A Pearl és MaxXxine számomra eddig ismeretlen, de lecsekkolom majd.miért ne lennének jók?És több a jó? Én nem nagyon találok ma már jót.sokkal rosszabb horror filmek jönnek ki ennél manapság.ezzel a résszel vitatkoznék 😀
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 napja
a pearl és a maxxxine a társ filmjei az x-nek 😊Leginkább Slasher ahol a természetfeletti dolgot nem viszik bele, onnantól nekem elveszik azt az élményt amit egy Terrifier 1 vagy egy Dont Breathe tud adni, de ott az X is amit felsoroltál. A Pearl és MaxXxine számomra eddig ismeretlen, de lecsekkolom majd.miért ne lennének jók?És több a jó? Én nem nagyon találok ma már jót.sokkal rosszabb horror filmek jönnek ki ennél manapság.ezzel a résszel vitatkoznék 😀
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
fear streetet amúgy sokan szerették meg a '22es Screamet is
11 napja
KeyG
9 423
Leginkább Slasher ahol a természetfeletti dolgot nem viszik bele, onnantól nekem elveszik azt az élményt amit egy Terrifier 1 vagy egy Dont Breathe tud adni, de ott az X is amit felsoroltál. A Pearl és MaxXxine számomra eddig ismeretlen, de lecsekkolom majd.miért ne lennének jók?És több a jó? Én nem nagyon találok ma már jót.sokkal rosszabb horror filmek jönnek ki ennél manapság.ezzel a résszel vitatkoznék 😀
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 napja
miért ne lennének jók?És több a jó? Én nem nagyon találok ma már jót.sokkal rosszabb horror filmek jönnek ki ennél manapság.ezzel a résszel vitatkoznék 😀
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG