NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Ma sikerült megnézni a Gatsbyt. Szerintem mindent elmondtatok róla már. Úgy a 3. percben szippantott be a film, amikor Peter Parker házát először látjuk és onnantól a végéig nem is pislogtam. Még a végefőcímet is úgy néztük, mint pár napja a Game of Thrones 3x09 creditsét.

Ezt nagyvásznon kellett látni, és kéne látnia mindenkinek. Eddig 2013 blockbustere nálam. Mondjuk a Vasember kivételével nem is olyan erős a mezőny.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Stez : minimális utalások vannak csak az első részre, simán élvezhető annak megtekintése nélkül is...peach
Nagyon vártam, de nekem azért az első rész jobban tetszett. Valahogy komplettebb volt az a történet....itt kicsit csaponganak és a fő gonosz motiváltsága sem annyira érthető.
A filmben viszont érezni 1-2 helyen ilyen remake hatást az eredeti kettesből. 3D elég gagyi...engem már rendesen zavart az, hogy sok helyen 1 pontra fókuszálva 3D , de a körülötte lévő dolgok viszont egy homályos pacára emlékeztetnek. Szval ha tehetitek hanyagoljátok a 3D-t . Lehet nálam ez rontott az élményen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
(a másik, hogy évente megnézem az Utolsó cserkészt, az eredeti nem a kiherélt RTL klubos szinkronnal 😀). Gyurma Pappa
az én hasonló guilty pleasure-öm (bár az inkább már silly pleasure) ugyanez, csak Nincs kettő négy nélküllel, vagy Kincs, ami ninccsel a BS-TH Channelen (aka Film+)slowmotion
Nálam meg mindegyikkel.😊
BS-TH filmek alap.
Utolsó cserkész alap-
...a Hudson Hawk is majdnem beállhat ebbe a sorba, de csak majdnem😀
48 óra, MEgint 48 óra szintén, valamint a Beverly Hills-i zsaru 1-2 is csak eredeti szinkronnal nézhetőek.kishaszi
😀 😀 Nyuszi! Gojóóóó!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Stez : minimális utalások vannak csak az első részre, simán élvezhető annak megtekintése nélkül is...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
(a másik, hogy évente megnézem az Utolsó cserkészt, az eredeti nem a kiherélt RTL klubos szinkronnal 😀). Gyurma Pappa
az én hasonló guilty pleasure-öm (bár az inkább már silly pleasure) ugyanez, csak Nincs kettő négy nélküllel, vagy Kincs, ami ninccsel a BS-TH Channelen (aka Film+)slowmotion
Nálam meg mindegyikkel.😊
BS-TH filmek alap.
Utolsó cserkész alap-
...a Hudson Hawk is majdnem beállhat ebbe a sorba, de csak majdnem😀
48 óra, MEgint 48 óra szintén, valamint a Beverly Hills-i zsaru 1-2 is csak eredeti szinkronnal nézhetőek.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Érthetetlen lesz a Star Trek 2, ha az 1-et nem láttam? Vagyis nem én, de asszony meg akarja nézni a 2-t, de az 1-et nem látta, így viszont én nem vagyok benne biztos, hogy teljesen érteni fogja a filmet.
De azért kérdezem, mennyire kapcsolódik a 2009-es első részhez, mennyire fogja asszony érteni, ha megnézzük?
Vagy nem lesz ilyen gondja?

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.youtube.com/watch?v=90Z7BOTfEIs

Alap,Vrijbloed
csak Dual helyett Duel a címe 😊
de felettébb érdemes megnézni, talán a legjobb filmjejjncaa
Ez legyen a legnagyobb gond, azt írták is alatta. 😀

24 évesen valóban nem rossz. 😀
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=90Z7BOTfEIs

Alap,Vrijbloed
csak Dual helyett Duel a címe 😊
de felettébb érdemes megnézni, talán a legjobb filmje

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Alap,
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
"Na most vannak szarban a magyar fordítók" 😀 😀
JayB
Van pár ötletem:
- A rézművesek / A rezes-banda.
- A réééz-gálic (ez olyan... sejtelmes 😀 ).
- Réz nélkül (akár egy Statham akciófilm is lehetne... a kábelekből kifogy a réééz, a főszereplő család meg fut a réz után, mivel ha megállnak, akkor meghalnak)
- Eszelős rezezés
- Drágán add a kábeled (a folytatást forgathatnák a 4es Metrónál)
- Az igazi kábelbarátok 😀toxique
egyébként ez csak az egyik karakter neve lesz.shawnka

Óóóóóóó:
- Az Erőforrás, A sukárcsávó, Mega-Dikk'má he, Bökős csumi, "2 fog" 😀 a sziki-szökevénynél úgysem lehet bénább 😀
több mint 11 éve
Mondjuk a The American nem tetszett...Gyurma Pappa
Nem csodálom. Ezt nem bírtam én sem végig (nagyon-nagyon kevés film mondhatja el magáról, ami az én mazochizmusom - pedig ipari mennyiségben nézem).

Egyébként; Clooney még mindig egyike azoknak a filmszínészeknek, akiknek a neve félig-meddig garancia a nézhető filmre. Az "Ides of March"-ban rendezőként is megmutatta tehetségét; de a színészek közül inkább Ryan Gosling parádézott.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
JayB
Van pár ötletem:
- Réz nélkül (akár egy Statham akciófilm is lehetne... a kábelekből kifogy a réééz, a főszereplő család meg fut a réz után, mivel ha megállnak, akkor meghalnak)
- Eszelős rezezés
- Az igazi kábelbarátok 😀toxique
egyébként ez csak az egyik karakter neve lesz.
több mint 11 éve
JayB
Van pár ötletem:
- Eszelős rezezés
- Az igazi kábelbarátok 😀
több mint 11 éve
hangover 3-at jó messziről kerüljétek el.Kenny
Egyetértek. Újabb szeg a "filmvígjáték" koporsójába... és érv a torrentezés mellett.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Szerintem nem gáz 😀 Én elvonatkoztattam Justin zenei világától, és így színésznek szerintem nem olyan rossz 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Én a napokban néztem Eastwoodtól az Utolsó csavar című filmet. Jó kis cucc baseballos kötődéssel (scouting), szerintem érdemes megnézni... Mondjuk Clintnek ez a "mogorva prosztatabajos vénember vagyok" szerepe már kicsit uncsi, kismilliószor láttam... Kezdem azt hinni hogy nem is színészkedik, csak magát adja 😀 De amúgy bírom a búráját.Rataxes
Na igen, erre a filmre é is kíváncsi voltam régebben de Timberlake távol tartott tőle eddig... azt írtad, hogy h érdemes megnézni, szóval annyira nem lehet szar benne, vagy tévedek ?

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
A Félálom (1991) című magyar filmet látta valaki?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
JayB
A bádogos.Sobri Jóska
A Színesfém, avagy együtt a gyűjtőbe.sutianap
"Nem fémnek való vidék"

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
hangover 3-at jó messziről kerüljétek el.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Keletierdő Klinta abszolút forma, szerintem se jácc semmit, a filmek is ilyenek, foshatsz aranyat babám, de az élet nem jutalomjáték, hanem ilyen e, történik, azt kész. Biztos túlsokat nézte a DeadMant, úgyis az a legjobb western.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Én a napokban néztem Eastwoodtól az Utolsó csavar című filmet. Jó kis cucc baseballos kötődéssel (scouting), szerintem érdemes megnézni... Mondjuk Clintnek ez a "mogorva prosztatabajos vénember vagyok" szerepe már kicsit uncsi, kismilliószor láttam... Kezdem azt hinni hogy nem is színészkedik, csak magát adja 😀 De amúgy bírom a búráját.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Én azért dobtam 9/10-et a Gatsby-re mert hatással volt rám, de nem vagyok benne biztos hogy nem-e azért mert annyira tetszett hogy akartam hogy hasson.

Szégyen nem szégyen, de én tegnap láttam első alkalommal a Millió dolláros baby-t. Tetszett, meg tökéletes, de valahogy nem találtam annyira jónak mint amennyire dicsérik.
Eastwood a mogorva, de szerethető öreg. Freeman a jószívű, bölcs öreg. Nem lehet belekötni egyik filmben sem, de nem az első hogy még mielőtt ki kellett volna derülnie, már tisztában voltam a szereplők lélekrajzával. Persze aztán fel lett ez öltöztetve, de nagyon rájuk ragadt ez a sablon.
Maga a sztori pedig finom, és könnyen emészthető formában tálalja a munka diadalát, a szív diadalát. Aztán azt is hogy ezekkel ki lehet törni abból a mocsokból amit az USA társadalmának a legalját jelenti(persze kövéren...).
A film második felében meg jönnek a morális kérdések, de mégsem akkora erővel, vagy csak én filóztam túl sokat a témán, de újjat nem tudott mutatni. Nekem 8/10. De ez annyira szubjektív, utálok is előre kritikát olvasni.
Olyan ez nekem mint egy vers: valamire gondolt a költő, de lehet nekem más jut az eszembe amikor a végére érek, valaki másnak meg megint más. A lényeg az, hogy ez egy olyan film volt, amit mindenkinek tudok ajánlani, de nekem "csak" egy remek film marad.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
az én hasonló guilty pleasure-öm (bár az inkább már silly pleasure) ugyanez, csak Nincs kettő négy nélküllel, vagy Kincs, ami ninccsel a BS-TH Channelen (aka Film+)
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
(a másik, hogy évente megnézem az Utolsó cserkészt, az eredeti nem a kiherélt RTL klubos szinkronnal 😀).Gyurma Pappa
Ezzel nem vagy egyedül, de nekem évente többször is becsúszik 😀

Azt viszont nemtudom én szerintem mindig ugyanazzal a szinkronnal láttam, de nemtudom, h az az eredeti-e. melyik az?Duff
Az eredeti az-az, amikor a középső neve Lajos, nem pedig Kornéliusz.
több mint 11 éve
(a másik, hogy évente megnézem az Utolsó cserkészt, az eredeti nem a kiherélt RTL klubos szinkronnal 😀).Gyurma Pappa
Ezzel nem vagy egyedül, de nekem évente többször is becsúszik 😀

Azt viszont nemtudom én szerintem mindig ugyanazzal a szinkronnal láttam, de nemtudom, h az az eredeti-e. melyik az?Duff
Nevagyegyedül 😊 vegyél egy kutyát!