Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Úúú, top 10! 😛 Én is egyet:

10. Half Baked
9. Saving Private Ryan
8. Charlie Wilson's War
7. A Tanú
6. Once Upon A Time In The West
5. Citizen X
4. In Bruges
3. Wyatt Earp
2. The Air I Breathe
1. Kelly's Heroes

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hallod ez a háborús topik egyáltalán nem lenne hülyeség,mert lassan itt átmegyünk OFFba.Hátha valamelyik admin tesz lépéseket.így van a Tigrisben mg42est használtak,mint szinte minden harckocsiban,ugyan úgy ahogy a browning1919 30as volt az amerikaiaknál a szabvány a harckocsikban a németeknél a mg42,ha jól tudom.A panzer I-IIben lehet még mg34es volt.Cowboykarcsi
Én örülnék neki, nem tudom összejön-e.
De nem szeretnék többet offolni 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nem akarok szőrszálhasogatni főleg hogy így egymásra találtunk de 30as az a 50es(gondolom a két géppuskára gondolsz ami Mellishnél és Jacksonnál van fent a toronyban).Az 50 cal. ugye legtöbbet valamilyen járműre szerelve használták (pl tankokon,gyalogszállító félhernyókon,de a dzsipókon is inkább 30as volt) simán a gyalogságnál elég ritka volt egyszerűen mert rettentő böszme.A 30as is van vagy 20 kiló plusza töltény heveder.Cowboykarcsi
Ja, elnézést. Kár, hogy nincs háborús topik. Egyébként azt akartam írni, hogy .30 és mg42 (ha jól tudom a Pzkpfw VI-ba ilyet szereltek), nos, ez a két fegyver "hangja" is nagyon üt a filmben 😊JC6
Hallod ez a háborús topik egyáltalán nem lenne hülyeség,mert lassan itt átmegyünk OFFba.Hátha valamelyik admin tesz lépéseket.így van a Tigrisben mg42est használtak,mint szinte minden harckocsiban,ugyan úgy ahogy a browning1919 30as volt az amerikaiaknál a szabvány a harckocsikban a németeknél a mg42,ha jól tudom.A panzer I-IIben lehet még mg34es volt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A The Next Three Days most néztem meg és nagyon meggyőzött. Russell Crowe óriási benne szerintem még úgy is, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Elizabeth Banks megítélése is hasonló szinten volt nálam, de ez mondjuk nem is változott a film után sem.

És az utolsó fél órában azt hiszem nem nagyon vettem levegőt. 😊Schleck
És milyen volt benne 13-as (Olivia Wilde)? Valami játszótéri eyecandy anyukát alakit benne 1-2 jelenet erejéig- ha jól tudom.iktriad
Liam Neesonnál többet szerepel mondjuk így is. 😊
Egyébként én személy szerint - ellenben veled - nagyon nem vagyok rajongója a hölgynek, de hozta a mosolygós, kedveskedős fiatal gyerekes anyuka szerepét. Ezt elrontani és nagyot remekelni benne sem lehetett volna szerintem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok szőrszálhasogatni főleg hogy így egymásra találtunk de 30as az a 50es(gondolom a két géppuskára gondolsz ami Mellishnél és Jacksonnál van fent a toronyban).Az 50 cal. ugye legtöbbet valamilyen járműre szerelve használták (pl tankokon,gyalogszállító félhernyókon,de a dzsipókon is inkább 30as volt) simán a gyalogságnál elég ritka volt egyszerűen mert rettentő böszme.A 30as is van vagy 20 kiló plusza töltény heveder.Cowboykarcsi
Ja, elnézést. Kár, hogy nincs háborús topik. Egyébként azt akartam írni, hogy .30 és mg42 (ha jól tudom a Pzkpfw VI-ba ilyet szereltek), nos, ez a két fegyver "hangja" is nagyon üt a filmben 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És a Remény Rabjai? Megtagadod? 😊Sobri Jóska
Azt írtam TOP10 😛

1. Ryan közlegény
2. Remény rabjai
3. Halálsoron
4. Forrest Gump
5. Schindler listája
6. Emlékezz a Titánokra
7. Blöff
8. Az élet szép
9. Amerikai história X
10. A tanú 😛

...de tudnék mondani vagy 10-et még gyorsba, ahogy mindenki más... 😊 nehéz egy ilyen lista...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Zimmer Feri 2 gagyibb lett mint gondoltam....apeszos
Meggyőző kritika...Sobri Jóska
Nem is akarok senkit meggyőzni... 😊 Majd' ugyanazok a poénok voltak mint az egyben. A "focista" duma akkor bejött, most nem annyira. Egyedül Reviczky tetszett, bár vele elfogult vagyok....
több mint 13 éve
Király vagy Karesz, kapsz egy lájkot 😀JC6
Köszönöm és örülök hogy másnak is tetszik/mást is eltalált ez az érzés ennél a jelenetnél.Amikor szépen megáll a tigris majd befordul az utcába és lassan elindul a "felém" gyorsabban kezd verni a szívem.Valamint tényleg kurva jól át adja azt a feszűltséget ami a harc előtti percekben van.Amikor már tudja hallja az ember hogy elkerülhetetlenül közeledik az ellenség és nem tehetsz mást csak vársz...Cowboykarcsi
Igeeeen! De az 50 kalibertől kezdve a 20 millisig nagyon jól átjön az egész fight. Az adrenalin az egekben. Kegyetlen jó ez a videó, örök hála, hogy megtaláltad, bedobom a kedvencek közé 😊

Minden idők legjobb filmje, nálam.JC6
Nem akarok szőrszálhasogatni főleg hogy így egymásra találtunk de 30as az a 50es(gondolom a két géppuskára gondolsz ami Mellishnél és Jacksonnál van fent a toronyban).Az 50 cal. ugye legtöbbet valamilyen járműre szerelve használták (pl tankokon,gyalogszállító félhernyókon,de a dzsipókon is inkább 30as volt) simán a gyalogságnál elég ritka volt egyszerűen mert rettentő böszme.A 30as is van vagy 20 kiló plusza töltény heveder.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Köszönöm és örülök hogy másnak is tetszik/mást is eltalált ez az érzés ennél a jelenetnél.Amikor szépen megáll a tigris majd befordul az utcába és lassan elindul a "felém" gyorsabban kezd verni a szívem.Valamint tényleg kurva jól át adja azt a feszűltséget ami a harc előtti percekben van.Amikor már tudja hallja az ember hogy elkerülhetetlenül közeledik az ellenség és nem tehetsz mást csak vársz...Cowboykarcsi
Igeeeen! De az 50 kalibertől kezdve a 20 millisig nagyon jól átjön az egész fight. Az adrenalin az egekben. Kegyetlen jó ez a videó, örök hála, hogy megtaláltad, bedobom a kedvencek közé 😊

Minden idők legjobb filmje, nálam.JC6
És a Remény Rabjai? Megtagadod? 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Minden idők legjobb filmje, nálam.
több mint 13 éve
Köszönöm és örülök hogy másnak is tetszik/mást is eltalált ez az érzés ennél a jelenetnél.Amikor szépen megáll a tigris majd befordul az utcába és lassan elindul a "felém" gyorsabban kezd verni a szívem.Valamint tényleg kurva jól át adja azt a feszűltséget ami a harc előtti percekben van.Amikor már tudja hallja az ember hogy elkerülhetetlenül közeledik az ellenség és nem tehetsz mást csak vársz...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Király vagy Karesz, kapsz egy lájkot 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A The Next Three Days most néztem meg és nagyon meggyőzött. Russell Crowe óriási benne szerintem még úgy is, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Elizabeth Banks megítélése is hasonló szinten volt nálam, de ez mondjuk nem is változott a film után sem.

És az utolsó fél órában azt hiszem nem nagyon vettem levegőt. 😊Schleck
És milyen volt benne 13-as (Olivia Wilde)? Valami játszótéri eyecandy anyukát alakit benne 1-2 jelenet erejéig- ha jól tudom.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

És az utolsó fél órában azt hiszem nem nagyon vettem levegőt. 😊

több mint 13 éve
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(3:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=kv53H-06Qx4&feature=relatedCowboykarcsi
Az a fránya kommentár szerintem nagyon nem kell bele. Így is kívülről fújom az egész filmet, jól tudom miről szól.. Aztán, amikor hallgatnám, tényleg, hogy jönnek a tankok, a gyalogság, hevesen ver a szív...erre csak dumál...áááá. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

Egyébként nekem ez sokkal jobban bejön:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh0c1US-Yjs&feature=related

Mármint, az, hogy a szereplők mesélnek 😊JC6
Tessék csak neked,az originál filmből HDben 😉 Megkerestem mert ilyen jószívű vagyok.4:20tól tekerd fel a hangerőt!
http://www.youtube.com/watch?v=HUv4b2h1NNM&feature=related

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(3:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=kv53H-06Qx4&feature=relatedCowboykarcsi
Az a fránya kommentár szerintem nagyon nem kell bele. Így is kívülről fújom az egész filmet, jól tudom miről szól.. Aztán, amikor hallgatnám, tényleg, hogy jönnek a tankok, a gyalogság, hevesen ver a szív...erre csak dumál...áááá. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

Egyébként nekem ez sokkal jobban bejön:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh0c1US-Yjs&feature=related

Mármint, az, hogy a szereplők mesélnek 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
A Zimmer Feri 2 gagyibb lett mint gondoltam....apeszos
Meggyőző kritika...

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Zimmer Feri 2 gagyibb lett mint gondoltam....
több mint 13 éve
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(4:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=HUv4b2h1NNM&feature=related

JC6 javaslatára ide is a filmből linkeltem be

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lesz Expendables 2, Sly Willist akarja főgonosznak de Van Damme is szóba került. Várom!JayB
Viszont nem ő rendezi a 2. részt....
http://collider.com/sylvester-stallone-the-expendables-sequel/79649/
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Lesz Expendables 2, Sly Willist akarja főgonosznak de Van Damme is szóba került. Várom!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.vassadi27
Melyiket? Van kettő. A Phillys nekem olyan erőltetett volt, vagyis, Wahlberg nem illett a szerepbe. Szerintem.
A Freeman-es nagyon bejött.JC6
Az Invincible-t néztem meg, nem az Invictus-t, de lehet, hogy majd utóbbira is sor kerül.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.vassadi27
Melyiket? Van kettő. A Phillys nekem olyan erőltetett volt, vagyis, Wahlberg nem illett a szerepbe. Szerintem.
A Freeman-es nagyon bejött.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szombaton megnéztem A király beszédét.
Tetszett.