NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elhajlási engedély: két dolgot jegyeznék meg.

1. az egész film alatt az volt az érzésem, hogy a Másnaposok 2-t nézem.
2. csak nekem nem jön be a percenkénti altesti, alpári "vicc"? Szerintem egyáltalán nem vicces.

Volt benne három jelenet, amin sírtam és újítás volt, de a többi klisé...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Király beszéde: hát meg mondom őszintén nekem nem jött be annyira. Szerintem igazából az volt vele a bajom, hogy bealudtam és nem láttam belőle kb. 30 percet 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
A Big fan-t nem bírtam végignézni. És nem csak én voltam így ezzel. De itt is két csoportra osztható a tömeg. Van, akinek tetszett, van, akinek nem...JC6
Így van, ezek az ízlésbéli kérdések, amikről lehet beszélgetni, de vitázni felesleges, mindenki meggyőzhetetlen, ami így normális, és természetes.
Az is érdekes egyébként, hogy míg vannak filmek, amelyek az emberek nagy részének (80-90%-nak) tetszenek, mint a már taglalt Remény rabjai, vagy idevehető a Star Wars, Forrest Gump, Keresztapa, Pul Fiction, Tanu, vagy akár a VUk, vagy a Macskafogó, és még persze rengeteg film, addig olyanok is vannak, amelyek igazi 50/50-es filmek. Mindenkinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Ilyeneket nehezebb találni.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Big fan-t nem bírtam végignézni. És nem csak én voltam így ezzel. De itt is két csoportra osztható a tömeg. Van, akinek tetszett, van, akinek nem...
több mint 13 éve
Rögtön vegyük ketté a dolgokat szerintem.
A személyes "csodádról" felesleges vitát nyitni, mivel arról csak neked van objektív tapasztalatod, mi vagy elhisszük bemondásra, vagy nem, de érdemben nem szólhatjuk meg. Én is ismerek ilyen csodálatos gyógyulásokat, én hiszek az ember belső erejében, nem kell se ima, se isten, se agykontroll, vagyis lehet ez mind együtt, ettől függetlenül 2 dolog biztos: 1, a dolog működik, 2, senkinek fingja sincs hogyan. Szerinted isten által, egy biológus barátom szerint kemikáliákról, feltérképezetlen mechanizmusokról van szó, egy kempós ismerősöm szerint csakrák, meg láthatatlan energiák, mindegy is.
Maga a csodás gyógyulás ténye szerintem nem bizonyít semmit, ahogy nem is cáfol.
A másik, a film, a Facing The Giants. Arról lehet beszélni, aki látta, el tudja dönteni tetszett e neki, vagy sem.
Szerintem egy fos. Nem a vallási maszlag (vagy nem maszlag, nézőpont kérdése) miatt, hanem mert vallási téboly nélkül nem értékelhető, ellentmondásos, néhol zavaros, idegesítő, stb.
Szerintem sokan vannak, vagyunk így vele. Hát ezért van lehúzva sok helyen, mert egy normál embernek túl elszállt, túl istenes, túl vallásos.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
A Big Fan számomra igencsak overrated... Nagyon nem tetszett...eaglesmcnabb
Én lájkoltam, Philadelphia Phil nagy figura 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Az én top5-öm:

1, Remember The Titans
2, The Program
3, Any Given Sunday
4, Radio
5, Blind Side

Én ilyen nyálas vagyok. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A Big Fan számomra igencsak overrated... Nagyon nem tetszett...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Gondoltam, hogy a Varsity Blues nalad is elol lesz... 😊 viszonta Brian's Song ugy tunik veletlenul kimaradt a kalapokbol? 😕

Gus 😂 errol se hallottam meg.. 😊Igor
írtam róla, csak mivel tévés film, ezért nem akartam a kalapba sorolni, de négyes 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Az Invincible és a Friday Night Lights nálam helyet cserélne. Utóbbi nálam az abszolút #1 és a nem focis filmek közt is top10-es, olyan hangulata van végig ami elképesztő és persze ez is nagyrészt true story. Szűk két órára igaz texasi futballőrültnek éreztem magam, nagyon kevés film ragadott eddig el ennyire. A sorozat is jó de közelében sincs a filmnek.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Látom a Facing The Giants a te listádon is méltó helyére került. Kevés annál borzasztóbb filmet láttam, és mindezt megtetézte, hogy én ráadásul magyar "szinkronnal" láttam. 😀
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Gondoltam, hogy a Varsity Blues nalad is elol lesz... 😊 viszonta Brian's Song ugy tunik veletlenul kimaradt a kalapokbol? 😕

Gus 😂 errol se hallottam meg.. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
vitaindítónak talán jó
http://bowlhu.blog.hu/2011/03/16/az_elet_a_legjobb_forgatokonyviro

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igor a király, mindjárt megy a PM.
több mint 13 éve
Mindenki csinaljon egy TOP 10-es listat.. elkuldi nekem PM-ben, hatarido csutortok 12:00 mondjuk.. es osszesitek.

Ezt most JJ-etol fuggetlenul... nem alaasni akarom a projectedet. 😐

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Én kategóriákra gondoltam, életrajzi, vígjáték, dráma, és akkor nem kell a Vizesnyolcast a Blind Side-al vagy az Any Given Sunday-el versenyeztetni, max egy végső All Time Best Over Category keretében.
De eddig csak 2 embernek tetszik az ötlet, úgyhogy nem akarom túllihegni. 😊Sobri Jóska
annyi jó amfocis film azért nincs, hogy kategorizálni lehessen... megtörtént esetet feldolgozók és a fikciók kb. ennyi
én ma este/holnap megírom a postot, aztán lehet majd rajta vitatkozni, szerintem Igorhoz hasonlóan elég sok filmet láttam témában 😊

---
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Én is benne vagyok, bár nem láttam még túl sokat. 😐
több mint 13 éve
Én kategóriákra gondoltam, életrajzi, vígjáték, dráma, és akkor nem kell a Vizesnyolcast a Blind Side-al vagy az Any Given Sunday-el versenyeztetni, max egy végső All Time Best Over Category keretében.
De eddig csak 2 embernek tetszik az ötlet, úgyhogy nem akarom túllihegni. 😊

több mint 13 éve
Egy külföldi Eagles-os oldalon van hasonló játék.
Azon a következő filmek játszanak:
http://assets.sbnation.com/assets/542722/Movie_Bracket.jpg
Talán egy kis segítséget nyújt hozzá.Bébé
Azert eleg komoly kvartett jutott a negyes sorszamu helyekre.. kis tulzassal ezek a legjobb filmek mind a negy bracketben.
Ezt a Philadelphiai FG kicker filmet pedig ki engedte mozikba ilyen cimmel... atyaeg. Na bevallom, azt meg nem lattam 😊Igor
én a bracketek helyett kalapokat írok majd 😊

---
több mint 13 éve
Egy külföldi Eagles-os oldalon van hasonló játék.
Azon a következő filmek játszanak:
http://assets.sbnation.com/assets/542722/Movie_Bracket.jpg
Azert eleg komoly kvartett jutott a negyes sorszamu helyekre.. kis tulzassal ezek a legjobb filmek mind a negy bracketben.
Ezt a Philadelphiai FG kicker filmet pedig ki engedte mozikba ilyen cimmel... atyaeg. Na bevallom, azt meg nem lattam 😊

több mint 13 éve
ma volt HBO-n werkfilm a The 5th Quarter című "remekmű" készítéséről, amit 10 nap múlva mutatnak be az amerikai mozikban
Jon Abbate-ról, a Wake Forest korábbi LB-jéről és autóbalesetben elhunyt testvéréről szól, de az imdb-s pontszámok nem sok jót sejtetnek...

http://www.imdb.com/title/tt1130964/

---
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Holnap reggel 10kor (szigorúan iskolai keretek között 😂 ) Király beszéde kíváncsi vagyok mert mindenki nagyon beharangozta már 😛

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Épp írni akartam, hogy mit keres ott a vizesnyolcas? 😀 Ezzel az erővel a Tuti Lúzerek a világ legjobb amerikai focis filmje 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Azért Vizesnyolcas nem gyenge poén mint amerikai focis film 😂
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bébé által említett oldalon már le is ment első kör, tengap kezdődött szavazás második fordulóra. De Sobri megcsinálhatnád nekünk i 😀