NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
3
3
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
babóból amúgy jó dolgot ki lehet hozni, az öt seregek csatáját pl kifejezetten epicre meg tudja jackson csinálni. az más kérdés, hogy köze nem lesz a könyv hangulatához, de szvsz ez nem is baj, mert a babó szerintem felnőtt fejjel élvezhetetlen.
több mint 13 éve
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/peachA Gyűrűk Ura könyv egy mese. Ahogyan Tolkien is egy mesélő. Inkább szól a kisebb korosztálynak és a fiatalabb lelkűeknek, mint a felnőtteknek. Ezzel szemben Jackson úgy vitte filmre, mint egy akció filmet. Szinte csak a könyv váza maradt meg, ahol tudták telenyomták akcióval, mert egész egyszerűen egy film ezt kívánja meg. Ha hű maradt volna a könyvhöz, fele ilyen sikeres se lett volna.
Én éppen ezért nem mondanám egyikre se, hogy jobb, mint a másik. Egész egyszerűen teljesen mást ad mind a kettő, de mindegyik a maga nemében kiemelkedő.
több mint 13 éve
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Márpedig mivel 3 részes elsz sanszos hogy fogsz új dolgokkal találkozni.Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....iktriadvan függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnkaAz olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
imagerz.com/QEAQXUtvAwMAVVhFQwVR
😐süti
több mint 13 éve
Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnkaAz olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
😐süti
több mint 13 éve
van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.Az olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
😐süti
több mint 13 éve
Az olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....
😐süti
több mint 13 éve
Ennek örülök. Nem igazán vagyok elragadtatva ezektől a 3D dolgoktól. Az új Pókember film nem volt rossz, de 3D-nek nevezni erős. Viszont a Batmannél legalább nem ezen lesz a hangsúly, ami nagy pozitívum.Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?Shawn84Nem.vassadi
több mint 13 éve
Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?Shawn84Nem.
több mint 13 éve
Ja igen: nagyon jó film a TDKR. Nolan azt mondta, hogy Batman filmet nem forgat, azt nem mondta, hogy Robin film sem lesz 😛Gyurma PappaVagy Macskoszsuna.
több mint 13 éve
Ja igen: nagyon jó film a TDKR. Nolan azt mondta, hogy Batman filmet nem forgat, azt nem mondta, hogy Robin film sem lesz 😛

több mint 13 éve
Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?
több mint 13 éve
Kurvajó a Dark Knight Rises. Folytatást.
több mint 13 éve
pont ezen röhögtünk konquerorral is a moziban, hogy miért Ward a visszahordó és amúgy is csak a Special Teamek vesztek oda 😀shawnkaa másik csapat amúgy kik voltak? onnan, bár röstellem, de nem ismertem fel senkit.
szerintem kurvajó volt, egy jokernyivel volt gyengébb a tdk-nál, de ez sem zavart, a 164 perc alatt egyszer sem unatkoztam, beszippantott a cucc. sajnos az előzetes hírekkel egy gigaspoilert kaptam már | Marion mint Ra'z Al Gul lánya | , de ezen kívül is élveztem. a vége meg... nem rossz ez így, csak nagyon szájbarágós volt az egész film alatt, hogy | JGL Robin + végén Firenzézni fognak |
több mint 13 éve
😊pont ezen röhögtünk konquerorral is a moziban, hogy miért Ward a visszahordó és amúgy is csak a Special Teamek vesztek oda 😀
atapapa
több mint 13 éve
nekem a legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy Bane hogyan táplálkozik. btw Tom Hardy remek volt, csak a hangjával(sajnálom is, hogy szinkronnal vetítették) és a szemével eladta az egész karaktert.Hazafele gyalog kb. 50 teljesen értelmetlen dolgot sikerült felsorolnia a baráti társaságnak (pedig kb csak 8an dobáltuk be ami wtf volt)Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕tenorxén is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |
A legjobb szuperhősös trilógia, ami ezidáig készült.shawnka
Pár közülük:
| Rakétával lőtték a bombát? WTF?! |
| Meddig tarthatott felfesteni a batman logót, ami aztán égett a ház falán? |
| Mikor tanult meg az orvos faszi angolul a börtönben? |
És még sorolhatnám. Overall, 7/10tenorx
látom közben más oldalakon, hogy a szirupos vég miatt elég megosztó az egész, de én azok közé tartozom, akiknek bejött. nem lett volna jó, ha 5 perccel rövidebb a film.
több mint 13 éve
Mi csak 3an voltunk de mi is találtunk benne érdekes dolgokat... összességében jó volt,csak ne lennék ilyen álmos. Vissza kell szokni az éjszakázásokhoz 😊Hazafele gyalog kb. 50 teljesen értelmetlen dolgot sikerült felsorolnia a baráti társaságnak (pedig kb csak 8an dobáltuk be ami wtf volt)Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕tenorxén is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |
Pár közülük:
És még sorolhatnám. Overall, 7/10tenorx
több mint 13 éve
😛A szabadság útjai.DzsokijuingTudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattackKicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól. csi77

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A szabadság útjai.Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattackKicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól. csi77
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattackKicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Hazafele gyalog kb. 50 teljesen értelmetlen dolgot sikerült felsorolnia a baráti társaságnak (pedig kb csak 8an dobáltuk be ami wtf volt)Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕tenorxén is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |
Pár közülük:
És még sorolhatnám. Overall, 7/10
több mint 13 éve
Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕tenorxén is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |
A legjobb szuperhősös trilógia, ami ezidáig készült.
több mint 13 éve
Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕
atapapa