Jégkorong

21 feliratkozó

6 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 956 — je suis poloska
a román bajnoki cím után itt is meglett a döntő

Jobb lett volna a BJA-val játszani hogy ki tudjunk menni, de a Sportklub jutott be a másik ágról. az elmúlt 10 meccsen 9-szer mi nyertünk, jó lenne hozni a papírformát.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
9 órája
Mikey Cincinnati Bengals 19 578
Csak megvan az újabb döntő a KAC-nak, miután a hetedik meccsen nullázták a Linzet.
KAC-Salzburg döntő, jobb nem is lehetne.
Remélem nem lesz meg a negyedik bajnoki cím zsinórban nekik, hanem '21 után újra a klagenfurtiak örülhetnek.
12 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 328 — Így remélem megfelelek nektek.....
3x verjük a bajnokot, nem rossz. Hutson pedig zseniális találat, 10. vèdő aki rookie szezonjában 60!!! pontot elèr. Így tovább!!! Zseniális. Csak alakul valami. Tènyleg nagyon kellene a PO mèg ha Ovièk ellen kapasból ki is zúgnánk.

Szerkesztette: dande2
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 328 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ez tipik zsinórban 5 zakó nagyobb rèszt gyenge csapatoktól aztán verjük a bajnokot....amúgy csoda hogy versenyben vagyunk...
2 napja
Kedden 7. meccs KAC-Linz, Salzburg simán döntős, a Linz elég jó playoffot megy.
zacknorb
Ezt azért nem gondoltam, hogy elviszik hetedik meccsig. De sajnos nagyon egyben van a Linz.
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya
Kedden 7. meccs KAC-Linz, Salzburg simán döntős, a Linz elég jó playoffot megy.

Ersteben 3-1-re vezet a Gyergyó és a Csíkszereda is.

Poloska vagyok.
3 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 148 — Jó ötletnek tűnt!
Kucherov két hete még 10 pont hátrányban volt Mackinnontól, ma beérte
Wester
És most már vezeti a ligát

Lesz ez még így se!
3 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 148 — Jó ötletnek tűnt!
Kucherov két hete még 10 pont hátrányban volt Mackinnontól, ma beérte

Lesz ez még így se!
3 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 427 — Deion Sanders for president!
Szép Ducks győzelem!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya
https://media.video-cdn.espn.com/motion/2025/0328/ss_20250328_000457408_2819592/ss_20250328_000457408_2819592_default.jpg
William Eklund scores goal for Sharks - ESPN Video
William Eklund nets goal for Sharks

Poloska vagyok.
5 napja
Nem várhatott volna a menesztèssel mèg egy meccset a Philly 🥹😏🤦 nekik már úgy is mindegy....
5 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 680 — Colts Fan
6 napja
 www.sport1tv.hu/sztori/119622/a-ferfi-mellett-noi-vilagbajnoksagot-is-kozvetit-a-sport-tv/?fbclid=IwY2xjawJSOuhleHRuA2FlbQIxMQABHaTnV1GYouxC_cJK2jwdNZzEA-bnJ_90MCaZ2PuQ2XgCUxvDZJkRcgoQIQ_aem_TIgdY0RlAkxLmK2NG2FpPg

Poloska vagyok.
12 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 427 — Deion Sanders for president!
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊
zavi27
Szerencse is kell az élethez

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
13 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊
zavi27
Aztapicsageci

Poloska vagyok.
13 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 048 — Amerikai sportok rajongója
13 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 362 — Cowboys fan
jéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊
alig van pár szabály, de azt is 2 perc alatt meg lehet érteni...
NB2
Buta vagyok akkor 😀
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
tenorx
Tévés reklámszünet, csak ezt a helyszínen nehéz követni
13 napja
YoungZeeZee 8 900
NB2
Gyakorlatilag a les és a tilos felszabadítás fogalmát kell megérteni, és tudsz mindent. 😀
Mikey
vagy mikor a kapus nem dobja vissza a korongot.ennyi
13 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
NB2
Buta vagyok akkor 😀
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
13 napja
NHL evaluating All-Star Game format: 4 Nations 'raised the bar'
 thescore.com/nhl/news/3245936
14 napja
SEE YOU SOON, STOCKHOLM 🇸🇪

The Pittsburgh Penguins and Nashville Predators will be meeting in Sweden on November 14 and 16 for #NHLGlobalSeries!

(via IG/nhleurope)

Poloska vagyok.
14 napja
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏

Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
slowmotion
Akkor jó, amikor nèztem a táblázatot amit szoktam akkor mèg nem írták át csak a pontot. Így azèrt biztatóbb a helyzet 😊
14 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 362 — Cowboys fan
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏

Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
14 napja

Szerkesztette: dande2
14 napja
A Linz a hetedik hosszabbításos meccsét játszotta az IceHL rájátszásában egymás után. Most a 104. percben nyertek Klagenfurtban.

Nem számítottam arra, hogy az első meccset egyből elviszi a Linz. 😕