Jégkorong
21 feliratkozó
6 órája
a román bajnoki cím után itt is meglett a döntőJobb lett volna a BJA-val játszani hogy ki tudjunk menni, de a Sportklub jutott be a másik ágról. az elmúlt 10 meccsen 9-szer mi nyertünk, jó lenne hozni a papírformát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
9 órája
Csak megvan az újabb döntő a KAC-nak, miután a hetedik meccsen nullázták a Linzet. KAC-Salzburg döntő, jobb nem is lehetne.
Remélem nem lesz meg a negyedik bajnoki cím zsinórban nekik, hanem '21 után újra a klagenfurtiak örülhetnek.
12 órája
3x verjük a bajnokot, nem rossz. Hutson pedig zseniális találat, 10. vèdő aki rookie szezonjában 60!!! pontot elèr. Így tovább!!! Zseniális. Csak alakul valami. Tènyleg nagyon kellene a PO mèg ha Ovièk ellen kapasból ki is zúgnánk.
Szerkesztette: dande2
2 napja
Na ez tipik zsinórban 5 zakó nagyobb rèszt gyenge csapatoktól aztán verjük a bajnokot....amúgy csoda hogy versenyben vagyunk...
2 napja
Kedden 7. meccs KAC-Linz, Salzburg simán döntős, a Linz elég jó playoffot megy.Ezt azért nem gondoltam, hogy elviszik hetedik meccsig. De sajnos nagyon egyben van a Linz.
zacknorb
2 napja
Kedden 7. meccs KAC-Linz, Salzburg simán döntős, a Linz elég jó playoffot megy.Ersteben 3-1-re vezet a Gyergyó és a Csíkszereda is.
Poloska vagyok.
3 napja
Kucherov két hete még 10 pont hátrányban volt Mackinnontól, ma beérteÉs most már vezeti a ligát
Wester
Lesz ez még így se!
3 napja
Kucherov két hete még 10 pont hátrányban volt Mackinnontól, ma beérte
Lesz ez még így se!
3 napja
Szép Ducks győzelem!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Nem várhatott volna a menesztèssel mèg egy meccset a Philly 🥹😏🤦 nekik már úgy is mindegy....
5 napja
Ovi made sure everyone on the Caps was out to shake Flower’s hand 🌸🤝 pic.twitter.com/ii8j5TS2fm
— Spittin' Chiclets (@spittinchiclets) March 28, 2025
12 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊Szerencse is kell az élethez
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
13 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊Aztapicsageci
zavi27
Steven Lorentz skates in and rips a shot in from the circle for a short-handed goal#NHL #LeafsForever pic.twitter.com/JYwgXwQIAd
— Jégkorongblog (@Jegkorong_blog) March 20, 2025
Poloska vagyok.
13 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊
13 napja
Tévés reklámszünet, csak ezt a helyszínen nehéz követnijéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Buta vagyok akkor 😀
alig van pár szabály, de azt is 2 perc alatt meg lehet érteni...
NB2
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
tenorx
13 napja
YoungZeeZee
8 900
vagy mikor a kapus nem dobja vissza a korongot.ennyijéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Gyakorlatilag a les és a tilos felszabadítás fogalmát kell megérteni, és tudsz mindent. 😀
NB2
Mikey
13 napja
jéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Buta vagyok akkor 😀
NB2
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
13 napja
NHL evaluating All-Star Game format: 4 Nations 'raised the bar'thescore.com/nhl/news/3245936
14 napja
SEE YOU SOON, STOCKHOLM 🇸🇪The Pittsburgh Penguins and Nashville Predators will be meeting in Sweden on November 14 and 16 for #NHLGlobalSeries!
(via IG/nhleurope)
Poloska vagyok.
14 napja
Akkor jó, amikor nèztem a táblázatot amit szoktam akkor mèg nem írták át csak a pontot. Így azèrt biztatóbb a helyzet 😊Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
slowmotion
14 napja
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
14 napja
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
Szerkesztette: dande2
14 napja
A Linz a hetedik hosszabbításos meccsét játszotta az IceHL rájátszásában egymás után. Most a 104. percben nyertek Klagenfurtban.Nem számítottam arra, hogy az első meccset egyből elviszi a Linz. 😕