NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
88
15
02:15, ARENA4
Jégkorong
22 feliratkozó
7 hónapja
Semmi nem volt
7 hónapja
Nem szólíthatod őket csak embernek?De kik azok a britek? 😬😆Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
gabokocka
zavi27
warr_b
7 hónapja
TudósokDe kik azok a britek? 😬😆Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
gabokocka
zavi27
warr_b
7 hónapja
De kik azok a britek? 😬😆Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
gabokocka
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
USA komoly záróhatmadot tett le, így Svájc csoportelső
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
gabokocka
7 hónapja
Gratula a srácoknak, nagy eredmèny, mindennel együtt!
7 hónapja
hu.wikipedia.org/wiki/Ili%C3%A1sz_Nikol%C3%A1szindex.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/Jah valami Klitorisz Spiritosz Megbaszisz
Önerőből nem sikerült?😆
Cikk szerzőjének neve mindent elárul.😁
french
kishaszi
simán lehet teljesen legit magyar ember
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊Britek el kaphatok, nem?
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/Jah valami Klitorisz Spiritosz Megbaszisz
Önerőből nem sikerült?😆
french
Nem kell fanyalogni, meg nézni a hiányérzetet. Amit lehetett kihoztak a srácok, tán nem ez volt a legszebb menetelés (?), de utólag kutyavalagát se fogja érdekelni.
Amúgy meg nyilván nem lett volna látványos, ha a micisapkások eccő csak kifeküsznek a kazaloktól. Utána lehetett volna nézni ki mit nyert rajta a szerencsejátékpontcéhán. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 hónapja
igazából a köcsög usákok szartak bele a ventilátorba, az a norvégoknak odabénázott egy pont kavart nagyon be.ha az nincs, akkor a norvégoknak kellett volna tegnap a plusz kettőért menni akár üres kapussal, vagy arra hagyatkozni, hogy a kazahok ma nem szereznek pontot a svájciak ellen.
7 hónapja
Ki tudja, lehet, hogy addigra a két ország egyesül, és az oroszok elfoglalják Lettországot is, akkor tulajdonképp nullán vagyunk...Csak addigra lesznek Oroszok, Fehéroroszok.2029-ig el lehet spórolni, addig meg vannak a helyszínek.Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.Tele vagyunk pénzzel😆😁
Bruschi85
french
Bruschi85
french
7 hónapja
Köszi, 25 éve sportfogadok 🤣Sztem innen lesz egy 4-1Jó vagy
davemayer
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Csak addigra lesznek Oroszok, Fehéroroszok.2029-ig el lehet spórolni, addig meg vannak a helyszínek.Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.Tele vagyunk pénzzel😆😁
Bruschi85
french
Bruschi85
7 hónapja
2029-ig el lehet spórolni, addig meg vannak a helyszínek.Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.Tele vagyunk pénzzel😆😁
Bruschi85
french

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
7 hónapja
Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
7 hónapja
Tuti nem. Legfeljebb újságírást.Nem vagyok újságíró, de sportoltam és újság írást is tanultam.Nem tudtam, hogy csak olyan írhat sporthíreket, aki sportolt korábban 😊Szted ez a firkász sportolt életében?😆😁index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/Mivan, gimiben a faterja volt a földrajztanárunk, jó fej volt 😂
Önerőből nem sikerült?😆
french
warr_b
french
Te gondolom újságíró vagy, meg mellette sportoló.
warr_b
french
7 hónapja
Ha bárki csúnyának találná a magyar válogatott A csoportban bennmaradását érő mutatóit (3 pont, 8-39), annak jelzem, hogy 2019-ben Nagy-Britannia 2 ponttal és 9-41-es gólaránnyal, sőt az olaszok ugyanezen a vb-n 2 ponttal és 5-48-as (!!!) gólaránnyal maradtak benn!
— Kovács István (@khlPisti) May 20, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem vagyok újságíró, de sportoltam és újság írást is tanultam.Nem tudtam, hogy csak olyan írhat sporthíreket, aki sportolt korábban 😊Szted ez a firkász sportolt életében?😆😁index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/Mivan, gimiben a faterja volt a földrajztanárunk, jó fej volt 😂
Önerőből nem sikerült?😆
french
warr_b
french
warr_b
7 hónapja
Szerintem nem.Szerintem ez egy jó VB volt.Azért lehetett volna töbet kihozni, kis szerencsével eredményben is. Játékosok és edzők is megmondták hogy lesz hiányérzet, de ez nem baj, lesz mit fejleszteni.
Uszkve ugyanannyi gólt ütöttünk mint a szlovákok, szlovének, franciák, kazahok, nyertünk egy meccset, ami elég is volt a bentmaradáshoz, pihenőidők, sérültek bezavartak, PO-ra eleve nulla esély volt, szóval ennél többet nem lehetett volna ebből kihozni.
Perfekt.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Csoport negyedik helye elérhetetlen volt, az 5-7 meg ugyanannyit ér.
7 hónapja
Nem tudtam, hogy csak olyan írhat sporthíreket, aki sportolt korábban 😊Szted ez a firkász sportolt életében?😆😁index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/Mivan, gimiben a faterja volt a földrajztanárunk, jó fej volt 😂
Önerőből nem sikerült?😆
french
warr_b
french

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Szerintem ez egy jó VB volt.Azért lehetett volna töbet kihozni, kis szerencsével eredményben is. Játékosok és edzők is megmondták hogy lesz hiányérzet, de ez nem baj, lesz mit fejleszteni.
Uszkve ugyanannyi gólt ütöttünk mint a szlovákok, szlovének, franciák, kazahok, nyertünk egy meccset, ami elég is volt a bentmaradáshoz, pihenőidők, sérültek bezavartak, PO-ra eleve nulla esély volt, szóval ennél többet nem lehetett volna ebből kihozni.
Perfekt.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.