NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Semmi nem volt
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Bekezdett Kanada

Poloska vagyok.
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊
gabokocka
idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
zavi27
De kik azok a britek? 😬😆
warr_b
Nem szólíthatod őket csak embernek?

7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Ha jól számolom jövőre a britekkel, dánokkal és osztrákokkal leszünk egy csoportban, meg 4 olyannal, aki agyonver minket 😊
gabokocka
idén a dánok is agyonvertek, és az osztrákok ellen se lett volna sok esély. Maradnak akkor a britek egyedül majd😊
zavi27
De kik azok a britek? 😬😆
warr_b
Tudósok
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
gabokocka
zavi27
De kik azok a britek? 😬😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
USA komoly záróhatmadot tett le, így Svájc csoportelső

Poloska vagyok.
7 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 453 — Amerikai sportok rajongója
gabokocka
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula a srácoknak, nagy eredmèny, mindennel együtt!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
 index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/

Önerőből nem sikerült?😆
Cikk szerzőjének neve mindent elárul.😁
french
Jah valami Klitorisz Spiritosz Megbaszisz

kishaszi
 hu.wikipedia.org/wiki/Ili%C3%A1sz_Nikol%C3%A1sz
simán lehet teljesen legit magyar ember

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
gabokocka
Britek el kaphatok, nem?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
 index.hu/sport/jegkorong/2025/05/20/jegkorong-vilagbajnoksag-csoportkor-6.-fordulo-svajc-kazahsztan/

Önerőből nem sikerült?😆
french
Jah valami Klitorisz Spiritosz Megbaszisz

Nem kell fanyalogni, meg nézni a hiányérzetet. Amit lehetett kihoztak a srácok, tán nem ez volt a legszebb menetelés (?), de utólag kutyavalagát se fogja érdekelni.

Amúgy meg nyilván nem lett volna látványos, ha a micisapkások eccő csak kifeküsznek a kazaloktól. Utána lehetett volna nézni ki mit nyert rajta a szerencsejátékpontcéhán. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
igazából a köcsög usákok szartak bele a ventilátorba, az a norvégoknak odabénázott egy pont kavart nagyon be.
ha az nincs, akkor a norvégoknak kellett volna tegnap a plusz kettőért menni akár üres kapussal, vagy arra hagyatkozni, hogy a kazahok ma nem szereznek pontot a svájciak ellen.
7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM
Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.
Bruschi85
Tele vagyunk pénzzel😆😁
french
2029-ig el lehet spórolni, addig meg vannak a helyszínek.
Bruschi85
Csak addigra lesznek Oroszok, Fehéroroszok.
french
Ki tudja, lehet, hogy addigra a két ország egyesül, és az oroszok elfoglalják Lettországot is, akkor tulajdonképp nullán vagyunk...

7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Sztem innen lesz egy 4-1
davemayer
Jó vagy
warr_b
Köszi, 25 éve sportfogadok 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
french Philadelphia Eagles 52
Örömteli, hogy sikerült először benn maradni, remélhetőleg a jövőben megpályázzuk az A csoportos rendezést is, úgy, hogy nem lépünk vissza, akár közösködve.
Bruschi85
Tele vagyunk pénzzel😆😁
french
Bruschi85
Csak addigra lesznek Oroszok, Fehéroroszok.
7 hónapja
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Bruschi85
Tele vagyunk pénzzel😆😁
french

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
7 hónapja
Bruschi85
Tele vagyunk pénzzel😆😁
Elvitte a Harcosok Klubja😆😁

Szerkesztette: french
7 hónapja
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress

Önerőből nem sikerült?😆
french
Mivan, gimiben a faterja volt a földrajztanárunk, jó fej volt 😂
warr_b
Szted ez a firkász sportolt életében?😆😁
french
Nem tudtam, hogy csak olyan írhat sporthíreket, aki sportolt korábban 😊
Te gondolom újságíró vagy, meg mellette sportoló.
warr_b
Nem vagyok újságíró, de sportoltam és újság írást is tanultam.
french
Tuti nem. Legfeljebb újságírást.

7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja

Önerőből nem sikerült?😆
french
warr_b
french
warr_b
Nem vagyok újságíró, de sportoltam és újság írást is tanultam.
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Szerintem ez egy jó VB volt.
Uszkve ugyanannyi gólt ütöttünk mint a szlovákok, szlovének, franciák, kazahok, nyertünk egy meccset, ami elég is volt a bentmaradáshoz, pihenőidők, sérültek bezavartak, PO-ra eleve nulla esély volt, szóval ennél többet nem lehetett volna ebből kihozni.
Perfekt.

Őszentsége Sobri Jóska
Azért lehetett volna töbet kihozni, kis szerencsével eredményben is. Játékosok és edzők is megmondták hogy lesz hiányérzet, de ez nem baj, lesz mit fejleszteni.
zacknorb
Szerintem nem.
Csoport negyedik helye elérhetetlen volt, az 5-7 meg ugyanannyit ér.

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Önerőből nem sikerült?😆
french
warr_b
french

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Szerintem ez egy jó VB volt.
Uszkve ugyanannyi gólt ütöttünk mint a szlovákok, szlovének, franciák, kazahok, nyertünk egy meccset, ami elég is volt a bentmaradáshoz, pihenőidők, sérültek bezavartak, PO-ra eleve nulla esély volt, szóval ennél többet nem lehetett volna ebből kihozni.
Perfekt.

Őszentsége Sobri Jóska
Azért lehetett volna töbet kihozni, kis szerencsével eredményben is. Játékosok és edzők is megmondták hogy lesz hiányérzet, de ez nem baj, lesz mit fejleszteni.

Poloska vagyok.