Jégkorong
22 feliratkozó
4 órája
Jó van na, harmadotSzép és nagyon fontos győzelem idegenben a száguldó Buffalo ellen. A szolvák srác is bizonyítja lassan miért lett 1/1 (a Krakenes srácot, akit elvileg húznunk kellett volna helyette már árulják is ha jól olvastam). Másfél negyedet láttam, azalatt nagyon szépen játszottunk. Olyan sebességgel, hogy az A csoportos elit válogatottak megirigyelhetnék. Ha ebből a csapatból nem jön ki egy SC részvétel legalább 2-3 éven beül, akkor semelyikből. Tele van annyi tehetséggel és fiatallal. Működnie kellnegyedet?😊
dande2
zavi27
Már SB lázban ègek 🤪
6 órája
Szép és nagyon fontos győzelem idegenben a száguldó Buffalo ellen. A szolvák srác is bizonyítja lassan miért lett 1/1 (a Krakenes srácot, akit elvileg húznunk kellett volna helyette már árulják is ha jól olvastam). Másfél negyedet láttam, azalatt nagyon szépen játszottunk. Olyan sebességgel, hogy az A csoportos elit válogatottak megirigyelhetnék. Ha ebből a csapatból nem jön ki egy SC részvétel legalább 2-3 éven beül, akkor semelyikből. Tele van annyi tehetséggel és fiatallal. Működnie kellnegyedet?😊
dande2
6 órája
(a Krakenes srácot, akit elvileg húznunk kellett volna helyette már árulják is ha jól olvastam)Igen, és pl. a Canesszel is szóba hozták, akiknek nagyon jól jönne egy 2C a csapatba.
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 órája
Szép és nagyon fontos győzelem idegenben a száguldó Buffalo ellen. A szolvák srác is bizonyítja lassan miért lett 1/1 (a Krakenes srácot, akit elvileg húznunk kellett volna helyette már árulják is ha jól olvastam). Másfél negyedet láttam, azalatt nagyon szépen játszottunk. Olyan sebességgel, hogy az A csoportos elit válogatottak megirigyelhetnék. Ha ebből a csapatból nem jön ki egy SC részvétel legalább 2-3 éven beül, akkor semelyikből. Tele van annyi tehetséggel és fiatallal. Működnie kell
2 napja
Mert kettős állampolgár volt, és a kanadai csapatból kimaradt 22 évesen, és onnantól szerepelhetett az amcsi válogatottban, ha azt választja, ami végül megtörtént.Brett Hull volt az eltérés, ahol néztem őt amerikainak írták, nem kanadainak (nem tudom miért)Kane-nek megvan Modano pontszáma, USA all-time #2az #1 is megvan
zacknorb
🤘 gaben 🤘
zacknorb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
Brett Hull volt az eltérés, ahol néztem őt amerikainak írták, nem kanadainak (nem tudom miért)Kane-nek megvan Modano pontszáma, USA all-time #2az #1 is megvan
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
2 napja
Malkin és Csinakov milyen szép gólt hoztak össze. Geno mekkora passzt adott neki. Amúgy tényleg nagyon motiváltnak tűnik, de nem csak ő hanem most az egész társaság.Az elmúlt 7 meccsünkből 6-ot megnyertünk és momentán nem ia játszunk rosszul.Kezd úgy kinézni, mintha lenne mélység a csapatban. Geno tőle rég nem látott módon motiváltnak tűnik, is nagyon jót tett a sorának, neki és a csapatnak Csinakov, szinte azonnali kémia van.
Gergőke
Van fantázia Brazeauban, Novakban, Csinakovban és Manthában is, plusz Skinner eddig a vártnál jobb. meglátjuk mire lesz ez elég, de egyébként tényleg, legalább jó ránézni a csapatra sok év után.
kishaszi
2 napja
Az elmúlt 7 meccsünkből 6-ot megnyertünk és momentán nem ia játszunk rosszul.Kezd úgy kinézni, mintha lenne mélység a csapatban. Geno tőle rég nem látott módon motiváltnak tűnik, is nagyon jót tett a sorának, neki és a csapatnak Csinakov, szinte azonnali kémia van.
Gergőke
Van fantázia Brazeauban, Novakban, Csinakovban és Manthában is, plusz Skinner eddig a vártnál jobb. meglátjuk mire lesz ez elég, de egyébként tényleg, legalább jó ránézni a csapatra sok év után.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
Kane-nek megvan Modano pontszáma, USA all-time #2az #1 is megvan
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
Kb egy hónap alatt nèmelyek túl korán kezdtek "tankolni" 😏 de aztán ez kèt három hèt alatt megint változhat.Nocsak szèpen odavágtunk a Coloradonnak. Mondjuk ők már most tartalèkolhatnak a POra kb.Nem az volt még nemrég, hogy soha nem látott szoros és kiegyenlített a Kelet, és a végéig kb. mindenki bejuthat kb.?
Ami èrdekes hogy keleten már most erősen kezd körvinalazódni a PO8 (nem akarom minket eljinxelni 😏) amiben a 2x-es címvèdő nincs benne.
dande2
zavi27
2 napja
Nocsak szèpen odavágtunk a Coloradonnak. Mondjuk ők már most tartalèkolhatnak a POra kb.Nem az volt még nemrég, hogy soha nem látott szoros és kiegyenlített a Kelet, és a végéig kb. mindenki bejuthat kb.?
Ami èrdekes hogy keleten már most erősen kezd körvinalazódni a PO8 (nem akarom minket eljinxelni 😏) amiben a 2x-es címvèdő nincs benne.
dande2
2 napja
Az elmúlt 7 meccsünkből 6-ot megnyertünk és momentán nem ia játszunk rosszul.
2 napja
Nocsak szèpen odavágtunk a Coloradonnak. Mondjuk ők már most tartalèkolhatnak a POra kb.Ami èrdekes hogy keleten már most erősen kezd körvinalazódni a PO8 (nem akarom minket eljinxelni 😏) amiben a 2x-es címvèdő nincs benne.
4 napja
Kane-nek megvan Modano pontszáma, USA all-time #2
zacknorb
Does anyone remember how Modano set the record himself?
Modano entered the 2007-08 season with 1,226 points, six behind Phil Housley.
To promote the passing of the torch, Modano attended a media event at the Empire Hotel in New York with Housley and the previous record holder, Joe Mullen. Another player was invited, an 18-year-old kid who had been selected No. 1 by the Chicago Blackhawks in the 2007 NHL Draft. His name? Patrick Kane.
4 napja
Kane-nek megvan Modano pontszáma, USA all-time #2
Poloska vagyok.
12 napja
Az alapszakaszban nem szokott gond lenni. 😊 A gondok áprilisban szoktak kezdődni.Jó idèny na🙂Csapatmunka:Mondok jobbat. A Canes úgy második a ligában, hogy 50 meccs után ketten vannak 40 pont felett: Aho 52, Svechnikov 42. Cserébe a negyedik sorban is játszik 10+ gólos játékos.
The Habs have FIVE players with 40 points or more this season:
• Nick Suzuki (54)
• Lane Hutson (50)
• Cole Caufield (48)
• Ivan Demidov (41)
• Juraj Slafkovsky (40)
Az Avs +/- statja is kemèny 😏
dande2
Mikey
dande2
Egyébként sokkal szimpatikusabbak az olyan csapatok, ahol nincsenek extra kiemelkedő teljesítmények, cserébe viszont sokkal kiegyensúlyozottabbak a sorok.
12 napja
Jó idèny na🙂Csapatmunka:Mondok jobbat. A Canes úgy második a ligában, hogy 50 meccs után ketten vannak 40 pont felett: Aho 52, Svechnikov 42. Cserébe a negyedik sorban is játszik 10+ gólos játékos.
• Nick Suzuki (54)
• Lane Hutson (50)
• Cole Caufield (48)
• Ivan Demidov (41)
• Juraj Slafkovsky (40)
dande2
Mikey
12 napja
Csapatmunka:Mondok jobbat. A Canes úgy második a ligában, hogy 50 meccs után ketten vannak 40 pont felett: Aho 52, Svechnikov 42. Cserébe a negyedik sorban is játszik 10+ gólos játékos.
• Nick Suzuki (54)
• Lane Hutson (50)
• Cole Caufield (48)
• Ivan Demidov (41)
• Juraj Slafkovsky (40)
dande2
12 napja
Csapatmunka:The Habs have FIVE players with 40 points or more this season:
• Nick Suzuki (54)
• Lane Hutson (50)
• Cole Caufield (48)
• Ivan Demidov (41)
• Juraj Slafkovsky (40)
12 napja
Ez simán save of the year esélyes volt Bussitól. 😮😮
12 napja
Nem szeretem a matiné meccseket, de legalább nem kell éjszakázni. Go Canes!
14 napja
Az U18as csajok a finneket 7-5re megverve bennmaradtak az A csoportban. Azért ez jól hangzik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
15 napja
9-1 😊
15 napja
YoungZeeZee
9 477
a leafs jol feljott
16 napja
Ezt most nem rontottuk el.😃😃We don’t gotta air that out pic.twitter.com/awFdNEjO9f
— ryan 🛸 (@OTCellyy) January 16, 2026
zacknorb