Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Hú bakker lezúdult a lavina, ahogy az eredményt nèzem, ha innen is feláll a a Tampa.....
dande
Ha valakik, akkor pont ők képesek rá.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 946 — nabege2@yahoo.com
Hú bakker lezúdult a lavina, ahogy az eredményt nèzem, ha innen is feláll a a Tampa.....
dande
én is azt nézem, hogy itt azért már nem biztos, hogy belefér, hogy átaludjuk az első 2 meccset, mint a Rangers ellen
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
 www.sportsnet.ca/nhl/article/winnipeg-brewery-offers-barry-trotz-free-beer-for-life-if-he-joins-jets/
Így kell ezt csinálni...😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 635 — Cowboys fan
akkor jövőre a Boltsot mindenki utálni fogja?
slowmotion
Szerintem már idén is. 😀

Amúgy nekem szimpatikusak.
Mikey
aki sokat nyer, az előbb-utóbb közutálatnak fog örvendeni
slowmotion
A nagyság átka. 😊
Mikey
jaja, Detroitban tudnak erről mesélni. (közvetlenül Zsiger mamutjai mellett 😀)
több mint 2 éve
slowmotion
Szerintem már idén is. 😀

Mikey
slowmotion
A nagyság átka. 😊
több mint 2 éve
slowmotion
Szerintem már idén is. 😀

Mikey
több mint 2 éve
slowmotion
Szerintem már idén is. 😀

több mint 2 éve
Le a kalappal a Rangers előtt, de idén ez a Tampa-Colorado az igazi DÖNTŐ az NHL-ben.
zavi27
ugy azert nem nehez csapatot epiteni, ha szinte folyamatosan mindig feljebb kerulsz a lotteryn, raadasul PO resztvevokent is sajat cetlidnek kisorsoljak az 1/1t.
csebi
egyszer szolgált rá a Red Wings az 1/1-re, annyira szarok voltak, erre a Rangers elviszi az 1/1-et.
valakit nagyon megbántott a Wings a 25 évnyi playoffal.
slowmotion
Szerintem minden jóérzésű hokiszurkolót. ;P
Mikey
ehhez képest a sorozatban három bajnoki címhez közel sem jártak, a legközelebb '94 és '98 között voltak, amikor döntő-elődöntő-gyűrű-gyűrű jött a négy év alatt.

több mint 2 éve
Le a kalappal a Rangers előtt, de idén ez a Tampa-Colorado az igazi DÖNTŐ az NHL-ben.
zavi27
ugy azert nem nehez csapatot epiteni, ha szinte folyamatosan mindig feljebb kerulsz a lotteryn, raadasul PO resztvevokent is sajat cetlidnek kisorsoljak az 1/1t.
csebi
egyszer szolgált rá a Red Wings az 1/1-re, annyira szarok voltak, erre a Rangers elviszi az 1/1-et.
slowmotion
Szerintem minden jóérzésű hokiszurkolót. ;P
több mint 2 éve
zavi27
csebi
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
zavi27
csebi
Lásd Edmonton ,🥳😏😜😉🤪
dande
legalabb az Edmonton azokban az evekben tenyleg kuka volt mikor 1/1t kaptak. az mas kerdes, hogy keptelenek egy minimalis vedelmet, meg egy olyan kapust talalni aki kapus volt tenylegesen, de ez mar mas kerdes ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
zavi27
csebi
Lásd Edmonton ,🥳😏😜😉🤪
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
zavi27

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Ideje megállitani a lavinát 😊

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
kétségkívüli álomdöntő az NHL-ben
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
 telex.hu/sport/2022/06/11/mukorcsolya-verseny-nemzetkozi-korcsolyazo-szovetseg-szabalyzat-szoknya
warr_b
Ez nyilván hibásan jött ide, de akkor hogy ez mit is jelent. Nem kell szoknya nem fontos. Max annyi hogy néha emiatt a zsűri levonhattak 1-2 pontot. Egy biztos, ez az oroszokat segíti majd, akik kis gépek a lányoknál, de az élvezhető pont az egész sportban hogy hogyan adják át a koreot. Ha valaki emlékszik a Valieva botrányra az Olimpián, na pont ezt segítik elő most a döntéshozók. Bennem is élt a tévhit hogy ez az egész buzis főleg a férfi kategória, de azért elképesztő teljesítmények vannak mindig hatalmas sportértékkel (azért a lányoknál az eye candyk nekem a lényeg, de oda kell figyelni ki múlt el 18 😀). Meg persze a dráma is jó 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
pls Rangers ne chockerkedjétek el, nem akarok megint Tampa bajnoki címet
zacknorb
Nekem a Rangers az a Gattuso meme, ahol mondja hogy “Sometimes maybe good sometimes maybe shit”. Shesterkin is bármikor le tudja húzni a rolót ahogy viszont Vasilevskiy is. Bár szerintem rutinból behúzza ezt a Tampa. Viszont akármit tippelnék, van érvem ellene, stb, szóval jó ez a párharc.

Ha viszont 7 meccsel bemegy a Rangers, meg fognak halni az Avs ellen, akik pihennek, plusz akkor a Rangers 3 db 7 meccses szériát tolt.
Heisman
Érdekesség amúgy hogy 2000 óta sopresbol érkező csapat nem vert meg 7 meccsbol érkező csapatot. Ezt törheti meg a Lightning most

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
zacknorb
Nekem a Rangers az a Gattuso meme, ahol mondja hogy “Sometimes maybe good sometimes maybe shit”. Shesterkin is bármikor le tudja húzni a rolót ahogy viszont Vasilevskiy is. Bár szerintem rutinból behúzza ezt a Tampa. Viszont akármit tippelnék, van érvem ellene, stb, szóval jó ez a párharc.

Ha viszont 7 meccsel bemegy a Rangers, meg fognak halni az Avs ellen, akik pihennek, plusz akkor a Rangers 3 db 7 meccses szériát tolt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
zacknorb
Pedig tuti döntőznek!
Bízom az Avs sikerben..de sok a sérültjük.😕
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2022/06/11/mukorcsolya-verseny-nemzetkozi-korcsolyazo-szovetseg-szabalyzat-szoknya

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta