NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Persze, csak nem azon múlt. Raanta összességében nagyon jól védett, amíg meg nem sérült.Brind'Amour az új Boudreau. :-/nem nagyon tud azzal mit kezdeni senki, ha a kezdő kapusod lesérül a POra.
Mikey
csebi
több mint 2 éve
Brind'Amour az új Boudreau. :-/nem nagyon tud azzal mit kezdeni senki, ha a kezdő kapusod lesérül a POra.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Brind'Amour az új Boudreau. :-/
több mint 2 éve
Megérdemelt Rangers továbbjutás, várható volt már, hogy minden hazait nem fog megnyerni a Canes, nem is lehet így sokáig jutni. Mondjuk Tampa ellen igazándiból mindegy is melyik ment tovább.😊
több mint 2 éve
Kanadai ütötte fel az ütőjét, szabálytalanul.Parádés fordítás 0-1-ről.Parádés... 😀 Egy kamu kiállítással kialakult 5v3-ban tudtak fordítani a finnek, hát ez tényleg parádés a javából! Rem a bírók is kaptak a végén egy aranyérmet. 😉
Olimpia- és Világbajnok, hazai jégen először.
Valtteri Filppula első Finnként a Triple Gold Club tagja lett.
Szép volt Suomi!
😊
Bruschi85
Nandito
Kapu elmozdulással jött a 2. kanadai gól, úgy, hogy a Finn hátvédet rálökték, hátulról szabálytalanul....
Voltak véleményes ítéletek, de szerencsére Manninenn jókor volt jó helyen ,teljesen megérdemelt a VB győzelem.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Parádés fordítás 0-1-ről.Parádés... 😀 Egy kamu kiállítással kialakult 5v3-ban tudtak fordítani a finnek, hát ez tényleg parádés a javából! Rem a bírók is kaptak a végén egy aranyérmet. 😉
Olimpia- és Világbajnok, hazai jégen először.
Szép volt Suomi!
😊
Bruschi85
Music City Miracle
több mint 2 éve
Parádés fordítás 0-1-ről.Olimpia- és Világbajnok, hazai jégen először.
Szép volt Suomi!
😊
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Egyébként tényleg nem értem ezt a 3-3-at. Basszus bent van a támadóharmadban a játékos, de inkább kihozza és hátramegy a kapujához, hogy cserélhessenek. Picit túl deffenzív volt a játék.
több mint 2 éve
Csak sikerült megnyeretni a finnekkel a vb-t... Vicc, hogy mindenhol a bírók lesznek a főszereplők.
Music City Miracle
több mint 2 éve
Nah, jól van 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
én meg elkapcsoltam 3-1-nél, gondoltam vége... 😊Micsoda Jinx
Stoki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Ez a döntő egész jó volt, főleg a vége.
több mint 2 éve
Nem engedném ezt a 3-3 hosszabítást ilyen tétnél, ne így dőljön el. Max 4-4 mêg OK.3-3 nekem sem tetszik, de a végén 4-3 lett, hogy a vége 4-3 legyen 😊
zavi27
több mint 2 éve
Nem engedném ezt a 3-3 hosszabítást ilyen tétnél, ne így dőljön el. Max 4-4 mêg OK.
több mint 2 éve
én meg elkapcsoltam 3-1-nél, gondoltam vége... 😊Ejjj, de naívank teccett lenni...😉😜
Stoki
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
én meg elkapcsoltam 3-1-nél, gondoltam vége... 😊
több mint 2 éve
De biztos csak idegességemben nem figyeltem!😉😜De akkor a cselendzs miatt 2perc a finneknek, nem!?Nem bírói challenge volt?
nagir
Kampman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Akkor bocs 😛 közben ott az X 🤪🤪🤪Most nèzem Klód Zsüli nèni a Kanada HC valóban csoda hogy ide eljutottak, a csudába, hogy elcsókerkedtük ellenük 😔😔😔😔 azèrt nem bánnám ha vissza fordítanák nem kèneca finneknek kapásból kèt vbt nyerni egymás után 🤪Tavaly Kanada nyert.
dande
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
De akkor a cselendzs miatt 2perc a finneknek, nem!?Nem bírói challenge volt?
nagir
több mint 2 éve
Ott az X!!!!
több mint 2 éve
De akkor a cselendzs miatt 2perc a finneknek, nem!?
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Most nèzem Klód Zsüli nèni a Kanada HC valóban csoda hogy ide eljutottak, a csudába, hogy elcsókerkedtük ellenük 😔😔😔😔 azèrt nem bánnám ha vissza fordítanák nem kèneca finneknek kapásból kèt vbt nyerni egymás után 🤪Tavaly Kanada nyert.
dande
több mint 2 éve
Most nèzem Klód Zsüli nèni a Kanada HC valóban csoda hogy ide eljutottak, a csudába, hogy elcsókerkedtük ellenük 😔😔😔😔 azèrt nem bánnám ha vissza fordítanák nem kèneca finneknek kapásból kèt vbt nyerni egymás után 🤪
több mint 2 éve
"Megváltozzon a momentum!"Viktor ba.d meg marad inkább csendben... 😕