Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
pls Rangers ne chockerkedjétek el, nem akarok megint Tampa bajnoki címet
több mint 2 éve
Mikey
18 752
En mar tavaly is azt mondtam messze a legjobb offensive D játékos…Yep.
Janek
több mint 2 éve
En mar tavaly is azt mondtam messze a legjobb D játékos…
több mint 2 éve
lassan ott jarunk h bmi lesz a dontoben, o kapja a Conn Smythe-t.There are 4 instances of a defenseman recording at least 9 points in a 4-game sweep in Stanley Cup Playoff history.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) June 7, 2022
Cale Makar has 2 of them...this year. pic.twitter.com/aBLbsXWxDf
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
There are 4 instances of a defenseman recording at least 9 points in a 4-game sweep in Stanley Cup Playoff history.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) June 7, 2022
Cale Makar has 2 of them...this year. pic.twitter.com/aBLbsXWxDf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mit vártatok, hogy Ken Holland odamegy GM-nek, és csapatot építenek? rárohadt a csapat Detroitban, örömtáncot jártak a népek, amikor áttette a székhelyét a határ túloldalára...igazabol McJesust nem erdeklik meg, legalabb Leont nem 1/1gyel huztak ki ... elkepeszto, hogy 7 ev alatt egy minimalis vedelmet sem tudtak epiteni melle, es tovabbra is Mike Smithekkel probalnak POban hasitani. mondanam, hogy kezen fekvo lenne nekik Gibson, de hat semmilyen ertekuk sincs cserbe es meg a ducksnak kellene szar szerzodest benyelni.Komolytalan csapat az Oilers.Se a németet, se CMc-t nem érdemlik meg...
Jakehomer
nagir
csebi
több mint 2 éve
igazabol McJesust nem erdeklik meg, legalabb Leont nem 1/1gyel huztak ki ... elkepeszto, hogy 7 ev alatt egy minimalis vedelmet sem tudtak epiteni melle, es tovabbra is Mike Smithekkel probalnak POban hasitani. mondanam, hogy kezen fekvo lenne nekik Gibson, de hat semmilyen ertekuk sincs cserbe es meg a ducksnak kellene szar szerzodest benyelni.Komolytalan csapat az Oilers.Se a németet, se CMc-t nem érdemlik meg...
Jakehomer
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Túl szép eddig.Ha a masik parharc elhuzodna lenne esélyem kint nézni a döntő egyik meccsét.
több mint 2 éve
Második söprés, nojsz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
"hangyabokányi", na ez Nálam a 2022-es év szava, köszi!🤣😉Így. A Penguins ölébe hullott 2 ekkora tehetség anno, nekik sikerült egy hangyabokányival komolyabb csapatot építeni köréjük...Komolytalan csapat az Oilers.Se a németet, se CMc-t nem érdemlik meg...
Jakehomer
nagir
empty taxi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Így. A Penguins ölébe hullott 2 ekkora tehetség anno, nekik sikerült egy hangyabokányival komolyabb csapatot építeni köréjük...Komolytalan csapat az Oilers.Se a németet, se CMc-t nem érdemlik meg...
Jakehomer
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Komolytalan csapat az Oilers.Se a németet, se CMc-t nem érdemlik meg...
Jakehomer
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Akkor az egyik döntős kb. meg is van.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
A lentebb is említett, szabályosnak ítélt Trouba ütközéstől Jarvisnak fél napos emlékezetkiesése van a mai napig. twitter.com/SaraCivian/status/1533313488076034049?t=qV65uBgrVoCBEwxfIhp4qA&s=19
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Gondoltam, ha egyszer fogadok ilyesmire, tuti nem fog bejönni.😊Szóval már a Bolts meccs bukott...Nekem még mehet rá az Edmonton hazai is a 3. meccsel.😊Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
zavi27
Wester
r.baggio
zavi27
nagir
több mint 2 éve
Szóval már a Bolts meccs bukott...Nekem még mehet rá az Edmonton hazai is a 3. meccsel.😊Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
zavi27
Wester
r.baggio
zavi27
több mint 2 éve
Gusztustalan csapat a Bolts, de egyelőre úgy néz ki, hogy a Rangers simán körbekorcsolyázza őket, szarrá vannak dominálva ma is.
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/sztori/108063/szeptember-1-jen-sporttortenelmi-meccs-fehervaron/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Nekem még mehet rá az Edmonton hazai is a 3. meccsel.😊Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
zavi27
Wester
r.baggio
több mint 2 éve
Én meg is tettem a Tampa W-t a GSW 2. meccses győzelmével kombiban, szóval valaki meglepően csúnyán fogja nyitni favoritként a maga párharcát 😊Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
zavi27
Wester
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Amúgy is évek óta érik már egy Colorado-Tampa döntő
zavi27
több mint 2 éve
Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊Tipikus első meccs tőlünk, már meg se lepődök 😀 De szerintem is behúzzuk a másodikat
zavi27
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Kegyetlen jól játszott a Rangers a rozsdás Tampa ellen, megérdemelt siker. Mehet is a fél ház most megfogadni, hogy elviszi a második meccset a Lightning. 😊