Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Gaudreau signs seven-year, $68.25 million contract with Blue Jackets
😲
Miért oda és csak ennyiért??
nagir
Majdnem 10 millió per év az "csak"?
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
😲
Miért oda és csak ennyiért?

Szegény Laine...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
😲
Miért oda és csak ennyiért??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
😲

több mint 2 éve
Raleighben úgy látszik, mindent vagy semmit év lesz, Brent Burns megy a Canesbe. Remélhetőleg nem Jack Drury vagy Pyotr Kochetkov az ellenérték.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nemsokára nyit a szabadügynökpiac, nagyon kíváncsi vagyok milyen agymenések lesznek.
Mikey
Gadreuot behúzhatnánk, nem tudom van e pènzünk rá...Kane pedig maradt az Oilersnèl....

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Nemsokára nyit a szabadügynökpiac, nagyon kíváncsi vagyok milyen agymenések lesznek.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Nem lennék Blackhawks szurkoló mostanság. DeBrincat, Dach...
Mikey
azt a Debrincat cseret nem ertem miert nem huzta meg a ducks, boven lett volna pick ertekunk ezt megadni ... morcis is vagyok.
Nemzetes és vitézlő csebi
Vagy inkább mi is őt hoztuk volna szélre ha már szélső kellett, és behúzzuk Wrightot.....nem tudom mi lehet a gond vele, hogy nem kellett nekünk...
dande2
Én azt olvastam, hogy túl passzív volt a játéka idén és az elmúlt évek leggyengébb színvonalú OHL-jeben alulteljesített a várakozásokhoz képest.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mikey
azt a Debrincat cseret nem ertem miert nem huzta meg a ducks, boven lett volna pick ertekunk ezt megadni ... morcis is vagyok.
Nemzetes és vitézlő csebi
Vagy inkább mi is őt hoztuk volna szélre ha már szélső kellett, és behúzzuk Wrightot.....nem tudom mi lehet a gond vele, hogy nem kellett nekünk...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Mikey

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Igazából semmi meglepetés nincs a Penguins húzásában, mert jött egy védő (ahova kellett) és úgy hívják, Pickering.
Egy utcával odébb húztak egy Pickett-et és egy Pickens-t.
Mintha trollok ülnének Pittsburghben 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Ez a szlovák mánia nálunk....règebben legalább finn volt....ha hoznak egy Satan szintet legyen, de hát ugyi..,.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 613 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
viszik az európaiakat mint a cukrot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ott a center montrealba
Wester
Nem így gondoltuk....
több mint 2 éve
Ott a center montrealba

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Wright csúszik
Wester
Nem tűnik boldognak 😀
több mint 2 éve
Wright csúszik

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Azért nem semmi hogy az 1/1 és 1/2 is szlovák srác.
Slafkovsky nagyon szimpatikus srác amellett, hogy mekkora tehetség.
Nagyon kiváncsi leszek rá.
adamfaragoo
Nagyon mondták a napokban, de nem hittem hogy bevállalja Montreal hazai közönség előtt

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Azért nem semmi hogy az 1/1 és 1/2 is szlovák srác.
Slafkovsky nagyon szimpatikus srác amellett, hogy mekkora tehetség.
Nagyon kiváncsi leszek rá.
több mint 2 éve
Aratnak a szlovákok...................
több mint 2 éve
Bmeg..............................................pedig azt hittem Bergevin elment már tőlünk.............szlováknak kell drukkolnom, hogy beváljon......😕 😕 😕
több mint 2 éve
Ha jövőbeli legendákban nem is feltétlenül erős (elvileg), a régiekről való megemlékezésben ez erős lett mindjárt az elején: Lafleur, Bossy, Marchament, és St Louis a színpadon 😊 huh 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
D Kumper helyett máris van minőségi kapus.
Fiatalabb is meg olcsóbb is. Ilyen D mögött Grubi is jól nézett ki aztan azóta nem olyan jó.
Remélem bevállik Geo

Szerkesztette: Janek

több mint 2 éve
The Penguins have agreed to terms with defenseman Kris Letang on a six-year, $36.6 million contract extension.

Felkészül Malkin!
Klaci79Alispán
Meg a Montreal 1/1-re, remèljük èjjel vègre kihúzzuk a mi leendő újabb legendánkat....ideje lenne....
dande2
Úgy olvastam előzetesen, ez nem az a draftosztály lesz ahol leendő legendákat lehet behúzni most,
zavi27
Ez a mi formànk...majd kinevelünk .oh wait 🤔😏