Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Gaudreau signs seven-year, $68.25 million contract with Blue JacketsMajdnem 10 millió per év az "csak"?
😲
Miért oda és csak ennyiért??
nagir
több mint 2 éve
Gaudreau signs seven-year, $68.25 million contract with Blue Jackets😲
Miért oda és csak ennyiért?
Szegény Laine...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Miért oda és csak ennyiért??
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Raleighben úgy látszik, mindent vagy semmit év lesz, Brent Burns megy a Canesbe. Remélhetőleg nem Jack Drury vagy Pyotr Kochetkov az ellenérték.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Nemsokára nyit a szabadügynökpiac, nagyon kíváncsi vagyok milyen agymenések lesznek.
több mint 2 éve
Én azt olvastam, hogy túl passzív volt a játéka idén és az elmúlt évek leggyengébb színvonalú OHL-jeben alulteljesített a várakozásokhoz képest.Vagy inkább mi is őt hoztuk volna szélre ha már szélső kellett, és behúzzuk Wrightot.....nem tudom mi lehet a gond vele, hogy nem kellett nekünk...Nem lennék Blackhawks szurkoló mostanság. DeBrincat, Dach...azt a Debrincat cseret nem ertem miert nem huzta meg a ducks, boven lett volna pick ertekunk ezt megadni ... morcis is vagyok.
Mikey
Nemzetes és vitézlő csebi
dande2
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Vagy inkább mi is őt hoztuk volna szélre ha már szélső kellett, és behúzzuk Wrightot.....nem tudom mi lehet a gond vele, hogy nem kellett nekünk...Nem lennék Blackhawks szurkoló mostanság. DeBrincat, Dach...azt a Debrincat cseret nem ertem miert nem huzta meg a ducks, boven lett volna pick ertekunk ezt megadni ... morcis is vagyok.
Mikey
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 2 éve
Nem lennék Blackhawks szurkoló mostanság. DeBrincat, Dach...azt a Debrincat cseret nem ertem miert nem huzta meg a ducks, boven lett volna pick ertekunk ezt megadni ... morcis is vagyok.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ez a szlovák mánia nálunk....règebben legalább finn volt....ha hoznak egy Satan szintet legyen, de hát ugyi..,.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Nem lennék Blackhawks szurkoló mostanság. DeBrincat, Dach...
több mint 2 éve
viszik az európaiakat mint a cukrot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ott a center montrealbaNem így gondoltuk....
Wester
több mint 2 éve
Azért nem semmi hogy az 1/1 és 1/2 is szlovák srác.Nagyon mondták a napokban, de nem hittem hogy bevállalja Montreal hazai közönség előtt
Slafkovsky nagyon szimpatikus srác amellett, hogy mekkora tehetség.
Nagyon kiváncsi leszek rá.
adamfaragoo
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Azért nem semmi hogy az 1/1 és 1/2 is szlovák srác.Slafkovsky nagyon szimpatikus srác amellett, hogy mekkora tehetség.
Nagyon kiváncsi leszek rá.
több mint 2 éve
Aratnak a szlovákok...................
több mint 2 éve
Bmeg..............................................pedig azt hittem Bergevin elment már tőlünk.............szlováknak kell drukkolnom, hogy beváljon......😕 😕 😕
több mint 2 éve
Ez a mi formànk...majd kinevelünk .oh wait 🤔😏Úgy olvastam előzetesen, ez nem az a draftosztály lesz ahol leendő legendákat lehet behúzni most,The Penguins have agreed to terms with defenseman Kris Letang on a six-year, $36.6 million contract extension.Meg a Montreal 1/1-re, remèljük èjjel vègre kihúzzuk a mi leendő újabb legendánkat....ideje lenne....
Felkészül Malkin!
Klaci79Alispán
dande2
zavi27