Jégkorong
Ryan Getzlaf ezredes lett! hatalmas gratula a kedvenc jatekosomnak.Ryan Gets Love?
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nem baj Milano közelebb is van...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Hajrá Csajok!!!💪
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
A VB-n 4-2-re nyertek a csehek, nyilván egy szinttel felettünk vannak, de ez egy meccs, hátha...Faszom ilyen meccset, de csak behúzzuk 😊nah pont ezt akartam kérdezni, hogy van esélyünk?
Holnap kéne vmi csoda a csehek ellen...
gabokocka
az utolsó 3 percre kapcsoltam oda és láttam, hogy 1-3 is volt, aztán kiderült, hogy 2 osztály különbség van a mi javunkra és így is nyögvenyelősen nyertünk csak
NB2
Ez a meccs meg, ami szar történhetett velünk mind megtörtént, de olyan jelentet én még nem láttam, hogy kiugrunk üres kapura és belefújnak mert a pálya másik felén betört a plexi.
Amúgy mi a norvégokkal vagyunk kb egy szinten, illete most már úgy tűnik talán egyértelműen jobbak is vagyunk, 2x annyit lőttünk kapura, volt egy 2 perces rövidzárlat amikor kaptunk harmat, meg volt egy kapuvasuk, de azt leszámítva sokkal jobban játszottunk. És a csehek is csak 3-1-re verték őket.
Faszom ilyen meccset, de csak behúzzuk 😊nah pont ezt akartam kérdezni, hogy van esélyünk?
gabokocka
az utolsó 3 percre kapcsoltam oda és láttam, hogy 1-3 is volt, aztán kiderült, hogy 2 osztály különbség van a mi javunkra és így is nyögvenyelősen nyertünk csak
mar megint ez a mocskos szesz ... | konnyu erre fogni |na a hawks botrany folytatasakent, GMBM-t hazakuldtek vancouverbol a road trip legelejerol, kenyszerszabira. par nap mulva kijon egy kulso jelentes arrol elvileg, hogy mennyire toxikus legkort teremtett Anaheimben, nemcsak a "sima" alkalmazottakat erintve hanem a jatekosok iranyaba is.www.espn.com/nhl/story/_/id/32601417/anaheim-ducks-general-manager-bob-murray-resigns-enroll-alcohol-abuse-program
az a kemeny h ez csak most derult ki ha mar evek ota zajlott (ugye 2005 ota volt Ducks alkalmazasban). erdekes korulmeny, hogy a blackhawksnal volt elotte 25 evet ...
csebi
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
na a hawks botrany folytatasakent, GMBM-t hazakuldtek vancouverbol a road trip legelejerol, kenyszerszabira. par nap mulva kijon egy kulso jelentes arrol elvileg, hogy mennyire toxikus legkort teremtett Anaheimben, nemcsak a "sima" alkalmazottakat erintve hanem a jatekosok iranyaba is.
az a kemeny h ez csak most derult ki ha mar evek ota zajlott (ugye 2005 ota volt Ducks alkalmazasban). erdekes korulmeny, hogy a blackhawksnal volt elotte 25 evet ...
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Erne megérdemelt volna egy pontot ezért, de pont lecsúszott róla, mert még ketten beleértek a gól előtt 😮
Go Kings Go!!!
Ennyi erővel én is állhattam volna ott. Kalimpálni én is tudok.Teljesen számítógépes játék feeling. 😀
CONNOR MCDAVID IS UNBELIEVABLE 😳🥵 @BR_OpenIce pic.twitter.com/eVeWR2Y7AX
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 6, 2021
Matthew99
CONNOR MCDAVID IS UNBELIEVABLE 😳🥵 @BR_OpenIce pic.twitter.com/eVeWR2Y7AX
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 6, 2021
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Brad Aldrich's name has officially been removed from the cup
— Spittin' Chiclets (@spittinchiclets) November 4, 2021
(📸: @keeperofthecuppic.twitter.com/PkawJAZOB8
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
én ezt azért nem értem, mert ha road tripen vagyunk, és a főnököm moleszterálja az asszonyt, akkor a szállodát nem hagyja el élve, nemhogy hónapokat töltök azzal, hogy gondolkozok az egészen, mielőtt kérdőre vonnám....és vajon hány ilyen ügy lehet még?🤬Nem tudom a sz*r tweetet beágyazni, de két dolog miatt érdekes a story:
Attorney for Jarrod Skalde has also reached out to the Penguins, submitting in writing a request that 1) the team open an independent investigation into the matter and 2) the pending litigation from Jarrod's claims be resolved in open court rather than arbitration https://t.co/WT7p4I7Tyo
— Katie Strang (@KatieJStrang) November 2, 2021
nagir
1) A szexuális zaklatási ügy a Penguins farmcsapatánál történt 3 éve, de perli a franchise vezetőségét is, hogy tudniuk kellett volna róla.
2) Előtte a Pens kirúgta a férjét, aki edző volt.
Na itt a cikk:
www.sportingnews.com/us/nhl/news/penguins-sexual-assault-scandal-explained-former-ahl-assistant-coach-wife-lawsuits-retaliation/8s3omdvt1vfh1wrd8beuebzt8
Kicsit furák az évszámok, h a férj 18-ban jelenti Donatelli rémtetteit, akit 19-ben kirúgnak, de a férjet 2020 májusban azért rúgják ki (???) mert előtte bemószerolta őt...
Willie Parker
...és vajon hány ilyen ügy lehet még?🤬Nem tudom a sz*r tweetet beágyazni, de két dolog miatt érdekes a story:
Attorney for Jarrod Skalde has also reached out to the Penguins, submitting in writing a request that 1) the team open an independent investigation into the matter and 2) the pending litigation from Jarrod's claims be resolved in open court rather than arbitration https://t.co/WT7p4I7Tyo
nagir
1) A szexuális zaklatási ügy a Penguins farmcsapatánál történt 3 éve, de perli a franchise vezetőségét is, hogy tudniuk kellett volna róla.
2) Előtte a Pens kirúgta a férjét, aki edző volt.
Na itt a cikk:
www.sportingnews.com/us/nhl/news/penguins-sexual-assault-scandal-explained-former-ahl-assistant-coach-wife-lawsuits-retaliation/8s3omdvt1vfh1wrd8beuebzt8
Kicsit furák az évszámok, h a férj 18-ban jelenti Donatelli rémtetteit, akit 19-ben kirúgnak, de a férjet 2020 májusban azért rúgják ki (???) mert előtte bemószerolta őt...
Szerkesztette: Willie Parker
Szerkesztette: nagir
Persze a rendszer az a hibás....szrháziak vagytok ti, nem a rendszer a hibás, marha őszinte bocsánat kèrès ez is....Mindegy mit mond, számomra Chevy nem létzik embernek lenni többé! A Jets attól még a csapatom de a GM egy szar alak, a "haverjaival" együtt...
Jets' Cheveldayoff apologizes, says system failed Kyle Beach
www.thescore.com/nhl/news/2215455
dande