NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
10et kapni, hátte...tartalékolnak a fiúk a playoffra
remélem, hogy ez a vereség rendezi a fejekben a dolgot, mert ilyen játékkal amit mostanában előadunk, nem sokra fogunk menni...Habi
több mint 13 éve
Kopitar Season ending injury akkor. Érdekes lesz a Western Conference, hogy ki tudja betuszkolni magát a 8-ba, illetve ki esik ki. A Pacific div. elég keményen nyomja idén, 4 csapat is bent van jelenleg.peteyAhogy nézem a Flames ezzel a zacsival búcsuzik. Számomra sajnos. 😕
több mint 13 éve
10et kapni, hátte...remélem, hogy ez a vereség rendezi a fejekben a dolgot, mert ilyen játékkal amit mostanában előadunk, nem sokra fogunk menni...
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kopitar Season ending injury akkor. Érdekes lesz a Western Conference, hogy ki tudja betuszkolni magát a 8-ba, illetve ki esik ki. A Pacific div. elég keményen nyomja idén, 4 csapat is bent van jelenleg.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Na, örömmel látom, hogy Bert tud még olyat, amit power forwardként egyébként gyakran kéne csinálnia.Mondjuk, hogy miért kapott érte game misconductot, azt nem vágom.
több mint 13 éve
Kommentár nélkül:Detroit's Nicklas Lidstrom made it 1-all in the first period and became the NHL's first 40-year-old defenseman with 60 points in a season.
Teemu Selanne is the first player in NHL history age 40-or-older to record three goals and five points in a single game.Mikey
bertuzzi pedig szépet hentelt 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Kommentár nélkül:Teemu Selanne is the first player in NHL history age 40-or-older to record three goals and five points in a single game.
több mint 13 éve
Rekordok rekordok hátán a Canucks-nál : franchise rekordot jelentő legtöbb idegenbeli győzelem egy idényen belül, legtöbb alapszakaszbeli pont, most beállították egyhuzamban legtöbb győzelem idegenben (8-at ; de sajnos most a Nashville jön aki igen jó formában van most : 6 győzelem egymás után, nagyon jó védelem, nagyon jó kapus-Rinne szerintem élete formájában véd).Tehát az alapszakaszban mindent el hódít v. el fog hódítani a Vancouver. De nem ez a lényeg, hanem a Stanley, amit már nagyon megérdemelnének a Kenusok.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Na, hát az egyetemi bajnokság regionális döntőiben elkezdtek hullani a nagyok. 😊- Az első kiemelt Yale kikapott a Minnesota-Duluth elleni East-döntőben, ezzel a kicsik jutottak be a Frozen Four-ba. Mondjuk gyanús, hogy direkt vitték tovább őket, hogy legyen egy hazai csapat, mivel St. Paul-ban rendezik meg a négyesdöntőt. Bár a Yale már az AFA-t is alig tudta legyőzni hosszabbításban, kicsit elizgulhatták a PO-t.
- Northeast mindkét elődöntőjéből a hátrébb rangsorolt jutott tovább, szóval ma éjjel Notre Dame-New Hampshire finálé lesz, kiesett például a mindig jó nevű Miami (Ohio) is innen.
- Bezzeg a West döntőben elmaradt az upset, a Colorado College 2-1-re vesztett a Michigan ellen. Hamar 2-0-ra elléptek, a legvégén szépítettünk, és még izgalmassá tudtunk tenni, sajnos az újabb bravúr nem sikerült, de így is siker volt a Tigers-nek a torna a címvédő kiejtésével. Meg a Wolverines színeiben lesz Avs-draftolt a Frozen Four-ban.
- A Midwest elődöntőkben sok sikerünk volt: a North Dakota a mi Brad Malone-unk duplájával győzött; a Denver pedig kétszeri hosszabbításban 3-2-vel lépett túl a Western Michigan csapatán. Irtózatos comeback volt, az utolsó öt percen belül egyenlítettünk ki két gólos hátrányból, aztán Jason Zucker a 91. percben fejezte be a meccset, amivel 1+2-es lett. Vasárnap, 23:30-tól lesz a döntő, összejött az álompárosítás, erről az ágról biztos lesz érekeltségünk a legjobbak között, csak az a kérdés, hogy a legnagyobb aktuális egyetemi tehetségünk, vagy konkrétan a földi csapatunk. A Fighting Sioux innentől a torna legnagyobb favoritja, de annyi meglepetés történt már, hogy miért ne tréfálhatnánk meg őket. Az biztos, hogy coloradói kormányzóként öltönyben fogom végig szurkolni este a meccset.
Ja, a kingz elleni meccsünk kapcsán csak annyit jegyeznék meg, hogy Kopitar sérülésében isteni igazságszolgáltatást éreztem, és egy kicsit már kevésbé haragszom a világra. 😊
több mint 13 éve
A Colorado College 8-4-re kiütötte a címvédő Boston College-t, pedig tőlük már a playoff is nagy meglepetés volt. Holnap a Michigan ellen már a Frozen Four-ért játszhatunk!Az AFA csak megszorongatni tudta a #1 Yale-t, hosszabbításban veszítettünk 2-1-re.
Holnap jön még a Pioneers elődöntője is a Western Michigan ellen, hozni kell, mert döntőt kell játszanunk a North Dakota-val.
De elnézve, hogy milyen meglepetések vannak, bármi lehet itt. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nehezen lehet úgy elfogultnak lenni, hogy még a saját kedvenc csapatát sem ismeri az ember. 😉Mondjuk pont Spiller szokta a legnagyobb hülyeségeket mondani NHL-közvetítések alkalmával. 😊MikeyDe nem elfogult, nem karomkodik egy cikkben, vagy szidja le ordenare modon mas csapatat.zavi27
Relatíve ismert emberként pedig kb. meg sem teheti, hogy agyba-főbe káromkodjon a blogján.
Filip pedig csak leírja azt, amit egyébként mindenki gondol hasonló helyzetben. 😀
több mint 13 éve
Pont azért van a blog, hogy ott káromkodjak, és ne a közösségi oldalakat szennyezzem túlzott mértékben. 😉Most végre el tudtam aludni hajnal óta, persze, hogy egy félóra után rémálmok törtek rám, hogy Komisarek leütközött. :/
Kellemesebb téma, péntektől vasárnapig NCAA Regional Finals, remélem lesz egy-két érdekeltünk a Frozen Four-ban, a csapataink közül legfeljebb a Pioneers-nek lehetne esélye bejutni, de nyilván ebben megakadályozzák őket, ahogy a Buffs se lehetett ott a Madness-en ideológiai okokból, de talán a többi csapatból az egy-egy Avs-prospectet nem fogják kitoloncolni. 😀
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=606245
több mint 13 éve
Mondjuk pont Spiller szokta a legnagyobb hülyeségeket mondani NHL-közvetítések alkalmával. 😊MikeyDe nem elfogult, nem karomkodik egy cikkben, vagy szidja le ordenare modon mas csapatat.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Mondjuk pont Spiller szokta a legnagyobb hülyeségeket mondani NHL-közvetítések alkalmával. 😊
több mint 13 éve
Megint tök véletlen lebontotta pár emberünket a rohadt Toronto. Milyen érdekes, hogy évente egyszer találkozunk velük, mégis mindig odaveszünk néhányan, nyilván nem azért, mert retkes favágóbanda. Komiszar belépője Olver ellen tizenmeccses eltiltást érne, ha egy divatcsapat ellen történt volna, és nem a meghurcolt Avs ellen, főleg hogy a ligát kilóra megvevő, véreskezű Burke bérencei követték el. Így gondolom még lehozzák belőle, hogy mélyre hajolt az egyébként is 5'10" magas és 170 fontos játékos, az áruló meg csak kedvtelésből lengette a könyökét, véletlenül sem megint pont a legkisebbre utaztak - mint Cumiskey esetében szoktak, csak őt már elintézte más korábban, azóta is agyrázkódása van. Ráadásul most megint iszonyatos migrénem van az ilyen idegállapottól, bár pontosan ezt vártam a meccstől, a vér nem válik vízzé, ahol az a retardált Phaneuf a kapitány, az csak ilyen csapat lehet.Kicsit sem elfogult velemeny.... Maradok Spiller papanal inkabb. Azert egy blognak is kene legyen szinvonala a szokincset illetoen...
Jó lett volna ütni őket, hogy ne jussanak playoff-ba, így még ott vannak a küszöbön, legalább nagyobb pofáraesés lesz, ha a végén lemaradnak, ellenkező esetben meg legalább felnyalatják velük a padlót az első körben.
A legszebb az egészben, hogy a következő meccsünkön a körözött kingz lesz az ellenfél, reményeim nincsenek, ki se kéne állni ellenük, ne adjuk meg nekik a gyilkolás örömét.
Bővebben, és nem ennyire kínósan cenzúrázva a "Győztek és romboltak a patkányok Denverben" című epigrammában vélekedtem azt eseményekről:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=606161TheMileHighCity
több mint 13 éve
Megint tök véletlen lebontotta pár emberünket a rohadt Toronto. Milyen érdekes, hogy évente egyszer találkozunk velük, mégis mindig odaveszünk néhányan, nyilván nem azért, mert retkes favágóbanda. Komiszar belépője Olver ellen tizenmeccses eltiltást érne, ha egy divatcsapat ellen történt volna, és nem a meghurcolt Avs ellen, főleg hogy a ligát kilóra megvevő, véreskezű Burke bérencei követték el. Így gondolom még lehozzák belőle, hogy mélyre hajolt az egyébként is 5'10" magas és 170 fontos játékos, az áruló meg csak kedvtelésből lengette a könyökét, véletlenül sem megint pont a legkisebbre utaztak - mint Cumiskey esetében szoktak, csak őt már elintézte más korábban, azóta is agyrázkódása van. Ráadásul most megint iszonyatos migrénem van az ilyen idegállapottól, bár pontosan ezt vártam a meccstől, a vér nem válik vízzé, ahol az a retardált Phaneuf a kapitány, az csak ilyen csapat lehet.Jó lett volna ütni őket, hogy ne jussanak playoff-ba, így még ott vannak a küszöbön, legalább nagyobb pofáraesés lesz, ha a végén lemaradnak, ellenkező esetben meg legalább felnyalatják velük a padlót az első körben.
A legszebb az egészben, hogy a következő meccsünkön a körözött kingz lesz az ellenfél, reményeim nincsenek, ki se kéne állni ellenük, ne adjuk meg nekik a gyilkolás örömét.
Bővebben, és nem ennyire kínósan cenzúrázva a "Győztek és romboltak a patkányok Denverben" című epigrammában vélekedtem azt eseményekről:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=606161
több mint 13 éve
Hihetetlen hogy a Kings-t nem bírjuk megverni, valahogy mindig szopóálarc van rajtunk ellenük. Mindig felpörögnek ellenünk.Szopó Coyotes meg ennyire nem lehet jó :o
Marlóóóó, de jó hogy nem küldtük el 😀 2-2 nagyon jó meccs..
nem hiszem el...1,5 perccel a vége előtt :mad: :mad: :mad: :mad:
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 0.2-nél lett 3-3 hát beszabehu..OT
na, ismét kikaptunk SO-tal. 😂 ez a trendi LA ellen.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
1) a mamuthoz hozzáért a korong, majd lecsapódott a jégre, és pont úgy ért le, hogy irányt változtatott2) Quick szimplán jedi 😀
De a fenti kamerás felvétel hatalmas.
több mint 13 éve
Húúúú. Varázslat? 😀 Mekkora ívet írt le a pakk! Vagy a kapus mamutjának alsó részén v. a belső comb felszerelésén megpattant és ezért lett ilyen amilyen a korong útja.
Szenzációs. Ritkán látni ilyet azért hokiban.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Sajnos én nem nagyon követem az alsóbb osztályok mérkőzéseit. Ritkán elkapom az ESPN America adón de ott is kevesebb műsoridő jut ennek az osztálynak. Max. összefoglalók illetve szakértői elemzések vannak fél óra, egy órában besűrítve. Akkor figyeltem kicsit jobban oda az AHL-re mikor még Szuper Levi ott játszott.
De sajnos most nincs magyar ott. Persze attól még követhetném.
Talán Vas Marci volt legutóbb, de ő is visszatért Európába.
Remélem nem tévedtem és írtam marhaságot. 😀
több mint 13 éve
😛Pár évvel ezelőtt volt igazán jó, azóta leépítettem, és már csak az összefoglalókat írom, meg a 'Get In The Ring' nevű elhíresült szennyblogot. 😀
Ja, illetve az AHL-rész is aktív, jut eszembe a Monsters iszonyatosan száguld, az utolsó 17 meccsből 14-et nyertünk, és vezetjük a divíziót 9 meccsel a vége előtt. Szóval úgy látszik, én se maradok idén playoff nélkül. 😛
több mint 13 éve
Köszi a tanácsot.Bár én is elvakult vagyok a kedvenc csapatom iránt.
De tudok objektíven tekinteni az ilyen és ehhez hasonló oldalakra.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Csak vigyázz Filip oldalával, mert nem túl objektívek az írásai. 😛