NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Beauchemin után újabb kedvencemet hozta a csapathoz Murray.Jarkko Ruutu érkezett Ottawából.
Ha lesz playoff, ott nagyon jól jöhet. 😊
több mint 13 éve
Kings@Blue Jackets - 4-3, SO.3 win streak, pláne idegenben.. :cool:
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Eléggé megzavarhatta a lavinát ez a Forsberg dolog, mert nagyon csunyán belszaladtak a késbe.zinedine5Hát ja, benne volt a pakliban... Az elején kaptunk pár szerencsétlen gólt, aztán elkedvetlenedtünk, és 1-9 lett. Viszont Dupuis nagyon szépen lebontotta térddel azt a mocsadék Jokinent, remélem még ilyesmi külön örömökben sokszor lesz részem a maradék meccseken, ha már a szezon eldőlt, mészároljunk böcsülettel. Ha már mindenki csinálhatja ezt velünk, akkor mi miért ne, most is a mai kettővel több, mint tíz sérültünk van, életkép. 😊
több mint 13 éve
Eléggé megzavarhatta a lavinát ez a Forsberg dolog, mert nagyon csunyán belszaladtak a késbe.
több mint 13 éve
Forsberg játszott két meccsen, de úgy látszik nem bírta igazán, mert ma fél 11-től bejelenti a visszavonulását... 😕Várható volt már évek óta, és eddig se volt túl sok reményem a játéka felé, de nem lehetett nem bízni benne, nagyon szomorú érzés most. Roy, Sakic, és most már ő is elköszön, akik miatt megszerettem a sportot, a csapatot, a várost... 😕
több mint 13 éve
😊 Most a Flyers ellen is vezetünk, csak húzzuk ki. F@szért nem tudunk mindig így játszani mint tegnap.. 😛kings caps 4-1 olle!Raider89Valami hasonlót vártam, látván a két csapat jelenlegi formáját. 😊Gabesz92
update: Megvan a W, szép volt! 5 pont idegenben a Wash,Pitts,Phi ellen. Csak reménykedtem benne, hogy egyiket elkapjuk, de ennyi pontra nem számítottam, nagyon örülök! 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
kings caps 4-1 olle!Raider89Valami hasonlót vártam, látván a két csapat jelenlegi formáját. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
sztem amugy tnap volt 1 jobb meccs a red wingsenel :Nagy gyökér volt az Islanders. Mondjuk Orpik szorosan követte őket.
islanders-penguins
nem is ertem haszi miert nem jott meg hajnalban hoborogni h a szigetlakok direkt az o jatekosaikra utaztak 😀
elkezdtem box scoreban osszeszamolni h hany verekedes volt pontosan de mindig osszekeverem 😀
342 perc buntinel osszesen annyira nem nehezFake
több mint 13 éve
szépen helyretettük a Bostont 😀Jocivasárnap meg felcserélődik a pályaválasztó és még a sporttv is adja 11től.
jó meccs lesz 😊
külön öröm, hogy Hudler kezd 3milliósan játszani
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
One game at a time !petey capai is kifilezve 😊 kovi pedig kezdi visszahozni az arat 😀
sztem amugy tnap volt 1 jobb meccs a red wingsenel :
islanders-penguins
nem is ertem haszi miert nem jott meg hajnalban hoborogni h a szigetlakok direkt az o jatekosaikra utaztak 😀
elkezdtem box scoreban osszeszamolni h hany verekedes volt pontosan de mindig osszekeverem 😀
342 perc buntinel osszesen annyira nem nehez
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
szépen helyretettük a Bostont 😀JociAzigen! Szép győzelem, csak összefoglalót néztem sajnos. Kíváncsi vagyok, hogy a Kings ma mit fog alkotni a fővárosban. 😊
több mint 13 éve
szépen helyretettük a Bostont 😀
több mint 13 éve
Megemlítsem, hogy a buzivájd megint leölte két emberünket határozatlan időre, vagy úgyis csak mi tehetünk róla? Nyilván teljesen véletlen, hogy Cumiskey pár hete épült fel agyrázkódásból, most újra fej sérülés, csak magától ment bele a palánk aljába; és az is, hogy Galiardi nemrég jött vissza a csuklótörésből, most ugyanaz a csuklója sérült meg. Persze, nem szándékosan utaztak a sérültekre, hiszen ők sosem szoktak ilyet, ellenben gonosz a denveri edzői stáb, hogy nem páncélruhában játszatják a csapatot, ők tehetnek mindenről, meg én, hogy miért...?😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gyeremaaaaaaaaarmekkora het !
carolina utan a nyamvadek toronto is legyakva hosszabitasban
zsak legyszi sose menj nyugdijba 😊
több mint 13 éve
Sharks 4-0 a 7 idegenbeli túrákon eddig, ez így már W5. Elég impresszív. Maradjon így a PO-ban is 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Francois Beauchemin újra Anaheimben. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elgyepaltuk a fereg hurricanest is hosszabitasban mb30 nelkulutolso 13 meccs 10-1-2
reszkessen a konferencia mert jovunk fel mint a talajviz 😊
több mint 13 éve
Datsyuk visszatért,1gól 1 assist 😊Jociszép visszatérés
külön öröm, hogy még Hudler is megtisztelte őt egy jó játékkal 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Datsyuk visszatért,1gól 1 assist 😊JociÉs persze nyer a Detroit és megy a mixem... mondjuk én vagyok a hülye, mert nem számoltam kedves Pavel visszatértével. :/
több mint 13 éve
Datsyuk visszatért,1gól 1 assist 😊
több mint 13 éve
Pavel Datsyuk will return to the Detroit Red Wings lineup on Monday against the New York Rangers, the team said Monday. :cool:
több mint 13 éve
Forsberg visszatér hozzánk!!!!!!!!!!!! 😀TheMileHighCityBővebben a mester magasztalása:
http://denversports.blog.hu/2011/02/07/forsberg_ujra_visszater_az_avalanche_hez
Azért csodát nem várok tőle, már az is csoda, hogy újra itt van, nagyon jó lesz a jégen látni. :cool:
több mint 13 éve
Leszarom. Itt van és kész, itt a helye. 😛Forsberg visszatér hozzánk!!!!!!!!!!!! 😀TheMileHighCityoddsok a maradék 30 meccsen hányon fog játszani
<5: 1.10
5-15: 2.50
15-25: 15.00
30: 25000000.00haromt
(Amúgy eleve holnap még biztos nem játszik. 😀)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Forsberg visszatér hozzánk!!!!!!!!!!!! 😀TheMileHighCityoddsok a maradék 30 meccsen hányon fog játszani
<5: 1.10
5-15: 2.50
15-25: 15.00
30: 25000000.00