NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
153
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
77
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Micsoda fogadás volt a ruszkikra tenni 4,4es szorzóval 😊 és még jó, hogy nem nyomtam el a meccsről.
több mint 13 éve
Abba benne lennék simán. Alkohollal mondjuk én sietni akarok mert egésznap ki akarok menni, főleg az olasz-japán fog érdekelni mert az erősen befolyásolja majd a sorsunkat. De ha ott ment az ötfrankos sörökkel a szintentartás déltől éjfélig akkor itt is valahogy megoldjuk 😀 Vettél már rá jegyet?en vagyok ra sztem tolhatjuk az alkoholizalast ala zurich brigadeFakeHa akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en vagyok ra sztem tolhatjuk az alkoholizalast ala zurich brigadeHa akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna
több mint 13 éve
Szerintem sokhelyütt nem lehet, a TicketA a hivatalos jegyeladó, a többi forrás max felárral adhat rajta tovább, szóval ott vegyed, két rugós jegy van már csak.Hol érdemes jegyet vásárolni, vagy egy árban van mindenhol? Elsősorban az olaszok elleni meccs érdekelne, még mielőtt elkapkodják.Gabesz92Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Hol érdemes jegyet vásárolni, vagy egy árban van mindenhol? Elsősorban az olaszok elleni meccs érdekelne, még mielőtt elkapkodják.Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna
több mint 13 éve
Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.
több mint 13 éve
Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.
több mint 13 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.gifROTFL
tanítani való.
😀Tibi76
A SWE-CAN juniormeccs tényleg kurva jó volt.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
A Winter Classicok után mindig elhatározom, hogy nézni fogom az NHL-t, mert annyira bejön a hangulata a meccsnek. Hátha most tényleg elkezdem.ChevyÜdv a klubban, reméljük nézell majd NHL-t! Főleg mikor majd jön a playoff akkor milyen hangulat lesz, meg parázs meccsek!
több mint 13 éve
A Winter Classicok után mindig elhatározom, hogy nézni fogom az NHL-t, mert annyira bejön a hangulata a meccsnek. Hátha most tényleg elkezdem.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jó volt ez a Winter Classic, bár a pittsburghi kötődés miatt jobban örültem volna, ha a Penguins nyer. De így is élveztem. :cool:
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Én is megnéztem most az ismétlést, a körülményektől eltekintve nagyon jó, hangulatos meccs volt. A jég valóban egy pocsolyához hasonlított, de ez nem zavart senkit. 😀 Remélem a februárit is adják majd a sport tv-ben, talán Kanadában hidegebb lesz, mint ami most volt/van. 😊
több mint 13 éve
De jó kis élmény volt ez Winter Classic!! Jó hogy vannak ilyenek! A meccs is színvonalas, pörgős volt, hatalmas iram! Karácsonyi NBA meccs, Winter classic, hamarosan NFL playoff, jó hetek! 😊
több mint 13 éve
És igen, szép napra ébredtünk 😊 Vancouver - Colorado !!!
több mint 13 éve
van még esélye a pittsburgnek? nagyot kéne fordulnia a meccsnek nem? 😕davemayeresély a lefújásig van, csak 2 gólt ledolgozni 3 és fél perc alatt nem könnyű. DE nem is lehetetlen.
több mint 13 éve
van még esélye a pittsburgnek? nagyot kéne fordulnia a meccsnek nem? 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
meleg van, és esik az eső. gyakorlatilag egy pocsolyában játszanak már.
több mint 13 éve
szar a jég, szar a kamera, a meccs egynek elmegy.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
A rendező nem jön rá, hogy nem véletlenül nem használtak eddig hokimeccseken ilyen kamerát?
több mint 13 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.gif😂 😂 😂 eddig nagyon-nagyon jó összecsapás
tanítani való.
😀Tibi76
több mint 13 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.giftanítani való.
😀
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
vagy fordítva 😛A winter classicsot tudom ágyból nézni, a Fiestát nem. Itt eldőlt a verseny.SebiiAlap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.Rajna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
go capscrosbyt remélem szájba veri valaki
több mint 13 éve
Sebii
3 532
A winter classicsot tudom ágyból nézni, a Fiestát nem. Itt eldőlt a verseny.Alap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.Rajna
több mint 13 éve
Alap program a winter classics, így hogy a Caps játszik. 😊SebiiEz akkor igaz, ha a UConn hamar szív.