NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Pár ötletet szeretnék kérni öltöny, mellény szabáshoz. Sajnos a 190cm 88kg sportos alkatomon nagyon retekül állnak az átlagos darabok. Idő pedig nem nagyon van bejárni most a plázákat hátha akad valami értelmes, ami nem lóg, nem rövid, nem hosszú, nem bő stb.
Előre is köszönöm!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Miért jó az hogy ha az ember elválik, akkor megtartja a férjezett nevét?
| Rogán-Gaál C. Aztán majd ha hozzámegy a víz-gáz-fűtés szerelőhöz, akkor Kovácsné R-G C lesz? |
Matthew99
Gondolom mert anélkül egy nagy senki
🤘gaben🤘
Nem feltétlenül.
Most a konkrét Cecíliát nem tudom, de én ismertem olyan nőt, akinek valami elbaszott idétlen eredeti neve volt, legalábbis neki nem tetszett, és inkább felvette a férjéét, amit meg is tartott válás után is. És nem csak köpködve lehet elválni, szóval ennyi miért ne maradhatna meg egy házasságból?
Meg olyan is van, amikor olyan rossz a viszonya az apjával, hogy azért sem veszi vissza még ha elválik, akkor sem.
Manapság egyébként vagy ez a fajta Rogán-Gaál kötőjeles felvétel (sokszor a férj által is felvéve a feleségéét), vagy a teljes átváltoztatás dívik, a Zubauer Gézánék és Földesiné Vatnyaki Katalinok kora lejárt, fiataloknál nagyon ritka.

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 205 — Deion Sanders for president!
| Rogán-Gaál C. Aztán majd ha hozzámegy a víz-gáz-fűtés szerelőhöz, akkor Kovácsné R-G C lesz? |
Matthew99
Gondolom mert anélkül egy nagy senki

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
bár nem pont ez de az én ultimate kedvencem mikor mindenki doktor aztán összejön egy:
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
csak, hogy nehogy ne vedd észre, hogy doktor 😀
rokaur
A Dr.XY-né mintapéldája néhai anyai nagyanyám, aki amíg tudott írni (90 fölött már nagyon rosszul látott) minden aláírandó helyre akkurátusan, gyöngybetűkkel kiírta a Dr.-t, ami egy kis faluban önmagában komoly respekttel járt, ezért akik nem ismerték a papát (70-es években meghalt) azok közül sokan hitték hogy a mama az.

Neki valójában 6 elemije volt, és amikor egyszer megkérdeztem hogy miért írja ki a Dr.-t, nagyon komolyan azt mondta, hogy azért, mert neki ez a neve.

Ennyi, ami jár az jár. 😀
több mint 4 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Klasszik:
 www.youtube.com/watch?v=PSC3fplB4W0

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
bár nem pont ez de az én ultimate kedvencem mikor mindenki doktor aztán összejön egy:
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
rokaur
én ismerek Dr Szabóné Dr Szabó-t
a szabó itt placeholder
Negritis
Pécsen volt egy doktor^2. mármint utca. Dr Doktor Sándor utca.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 228 — The Mathematician
Dr. XYné Dr. Kovács Éva
rokaur
én ismerek Dr Szabóné Dr Szabó-t
a szabó itt placeholder

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rokaur 869
Dr. XYné Dr. Kovács Éva

Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Matthew99
azé' gyanítom nincs túl sok olyan víz-gáz-fűtés szerelő, akihez hozzámenne. télleg, kinek a fiaborja ez az új kiccsávó?
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Matthew99
Volt olyan kolléganőm, aki azért tartotta meg a leánykori vezetékneve g-re végződik, a keresztneve pedig k-val kezdődik, így kissé nehezen tudta kimondani.

| Jelen esetben pusztán self-brandingről van szó, az átlagmagyarnak bemutatkozik mint Gaál Cecília nem biztos h leesik neki h ő kicsoda, a Rogán-Gaál Cecíliától viszont elég sokan vágják pavlovi reflexszel haptákba magukat. |
empty taxi
Tudtam csak nem sejtettem. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki meg bírná ölni a volt férjét mégis a nevét viseli tizen x éve, mert őt úgy ismerik hogy a XYné. De ha el akarja venni az új kan, akkor nem gond? Vagy olyat választ majd magának akitől szintén megáll a trágya az emberekben?
Matthew99
Gyanítom újraházasodásnál nevet változtat.
Legalábbis ha én lennék az új férj megkérném a mátkámat h akármekkora ember is volt az ex, legyen kedves vagy a leánykori nevét újra felvenni vagy az én nevemet biggyessze oda vhogy a sajátja mellé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Matthew99
Volt olyan kolléganőm, aki azért tartotta meg a leánykori vezetékneve g-re végződik, a keresztneve pedig k-val kezdődik, így kissé nehezen tudta kimondani.

| Jelen esetben pusztán self-brandingről van szó, az átlagmagyarnak bemutatkozik mint Gaál Cecília nem biztos h leesik neki h ő kicsoda, a Rogán-Gaál Cecíliától viszont elég sokan vágják pavlovi reflexszel haptákba magukat. |
empty taxi
Tudtam csak nem sejtettem. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki meg bírná ölni a volt férjét mégis a nevét viseli tizen x éve, mert őt úgy ismerik hogy a XYné. De ha el akarja venni az új kan, akkor nem gond? Vagy olyat választ majd magának akitől szintén megáll a trágya az emberekben?
Matthew99
Kolléganőm is ilyen idióta (szarrágó) és ráadásul egy ügyfélnek be is jött, mit ad isten ugyanaz volt a családneve mint az exnek😊 Mondtuk is neki, hogy jól jár vele, nem kell okiratokat cserélni😊
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Matthew99

empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Matthew99

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Megint 1 kis segítségért fordulok hozzátok:
hétfőtől csökkentett munkaidő + arányosan fizetés (alapból is részmunkában voltam eddig)...

Ezt a Kurzarbeit faszságot nekem kell igényelni, vagy a cégnek, vagy mindkettő? Gondolom minél előbb kellene, hogy ne legyen már a kövi hónapban kaphassak.

Jól értem, hogy a kieső bér 70%-át fizetik?

Köszi előre is.
Borbinho
Na a cégnél megoldották a kérdést, nem lehet igénybe venni, mert túl sok adminisztrációval jár, és nem is lehet mindenkit "képzésre" küldeni. Jó tudni h a munkavállalók érdekeit is figyelembe vették....
Borbinho
pedig a kormány mindent megtett, de gondolom a cég Soros kezében van ezért nem tudjátok igénybe venni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hétfőtől csökkentett munkaidő + arányosan fizetés (alapból is részmunkában voltam eddig)...

Ezt a Kurzarbeit faszságot nekem kell igényelni, vagy a cégnek, vagy mindkettő? Gondolom minél előbb kellene, hogy ne legyen már a kövi hónapban kaphassak.

Köszi előre is.
Borbinho
Na a cégnél megoldották a kérdést, nem lehet igénybe venni, mert túl sok adminisztrációval jár, és nem is lehet mindenkit "képzésre" küldeni. Jó tudni h a munkavállalók érdekeit is figyelembe vették....

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412

Köszi előre is.
Borbinho
Ennél jobban nem nagyon lehet szerintem összefoglalni, de még így is baromira nehéz megérteni:

ado.hu/ado/tovabbi-reszletek-az-allami-bertamogatas-valtozasarol/

Ez a korábbi szabályozás alapján:

www.billingo.hu/blog/olvas/az-allami-berkiegeszites-igenybevetelenek-a-feltetelei

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Köszi előre is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Ha még nincs kész a kerítés valakinek:
 www.vidaxl.hu/campaign/20/2/41/keritespanel-akciok
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Van egy cég aki ugye bérmunkában kiszervez (IT), csak külföldre dolgozol és tudod, hogy mondjuk X eurós órabérben számláz ki viszont ugye a fizetésed forintban kapod (abban is lett megegyezve belépéskor). Szerintetek mennyire jogos kompenzációt kérni a 350+ euró miatt? Mármint nyilván a cég viseli ezt a kockázatot a váltással, lehetne az euró 290 is nem is szoktam ezt nézni de azért itt 20-30ft-ot gyengült a forint ami azért már elég nagy változás.
rokaur
Semennyire. Megvan adva forintba mennyit kapsz nem?
több mint 4 éve
rokaur 869
Van egy cég aki ugye bérmunkában kiszervez (IT), csak külföldre dolgozol és tudod, hogy mondjuk X eurós órabérben számláz ki viszont ugye a fizetésed forintban kapod (abban is lett megegyezve belépéskor). Szerintetek mennyire jogos kompenzációt kérni a 350+ euró miatt? Mármint nyilván a cég viseli ezt a kockázatot a váltással, lehetne az euró 290 is nem is szoktam ezt nézni de azért itt 20-30ft-ot gyengült a forint ami azért már elég nagy változás.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
 index.hu/belfold/2020/05/05/nyugati_palyaudvar_pentek_felujitas_elkezdodik/

Azt persze nem írják, hogy akkor most wtf, közlekednek-e rendesen a vonatok, utasok hol, hogy, merre...
warr_b
 www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/nyugati-palyaudvar-felujitas

...esetleg, itt... 😉
Amúgy meg ELVIRA!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Azt persze nem írják, hogy akkor most wtf, közlekednek-e rendesen a vonatok, utasok hol, hogy, merre...
warr_b
A metrófelújítás az megy rendben amúgy továbbra is? Arról sem olvastam semmit hónapok óta. Remélem igen, és akkor legalább ennyi jó van ebben a karanténban, hogy nem kell pótlóbuszozni hónapokat amíg kész lesz már esetleg.
zavi27
Szerintem csinálják...

m3felujitas.hu/node/520

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója

warr_b
A metrófelújítás az megy rendben amúgy továbbra is? Arról sem olvastam semmit hónapok óta. Remélem igen, és akkor legalább ennyi jó van ebben a karanténban, hogy nem kell pótlóbuszozni hónapokat amíg kész lesz már esetleg.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta