NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
29
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Próbáltam rövid lenni, rengeteg ága+boga van az ügynek, ha az elmúlt hónapokban folytatott levelezésemet kinyomtatnám, hegyekben állna a papír. Igyekszem majd emészthető formában összegyűjteni a lényeget. Nem lesz könnyű...😊Ha törvénytelenség van, irány az ügyvéd.Nem kezdem el mondani, mi folyik nálunk, mert soha nem fogom befejezni. Törvénytelenség törvénytelenség hátán, a beruházó próbál teljesen hülyének nézni minket.Ezt elvileg előzetesen fel kellett volna sztem mérni. Ha ott nem sikerült akkor verjék le a statikuson utólag. Sztem erről újjabb társasházi szavazás kellene h legyen egyszeri v minősített többséggel attól függ mi van az alapító okiratban. Meg ha ott számodra nem megfelelő dontes lenne akkor is tudsz elvileg bírósághoz menni és kérni azonnali jog védelmet h amíg nincs dontes addig se kezdjenek beleSzakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.Köszönöm, de nem arról van szó, hogy "már elkerülhetetlen" a megerősítés, hanem arról, hogy az emeletráépítéshez van rá szükség (szerintük). Ez egy felújított lakás. Most szét akarják verni. (És nem csak a miénket.) Megtehetik???
ozibozi
nagylaza
csebi
Köszönöm!
nagylaza
Mivel nem mész bele a részletekbe, nehéz korrekt választ adni a kérdésre, mert itt minden a részletekben rejlik.
Toca
több mint 4 éve
Ha törvénytelenség van, irány az ügyvéd.Nem kezdem el mondani, mi folyik nálunk, mert soha nem fogom befejezni. Törvénytelenség törvénytelenség hátán, a beruházó próbál teljesen hülyének nézni minket.Ezt elvileg előzetesen fel kellett volna sztem mérni. Ha ott nem sikerült akkor verjék le a statikuson utólag. Sztem erről újjabb társasházi szavazás kellene h legyen egyszeri v minősített többséggel attól függ mi van az alapító okiratban. Meg ha ott számodra nem megfelelő dontes lenne akkor is tudsz elvileg bírósághoz menni és kérni azonnali jog védelmet h amíg nincs dontes addig se kezdjenek beleSzakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.Köszönöm, de nem arról van szó, hogy "már elkerülhetetlen" a megerősítés, hanem arról, hogy az emeletráépítéshez van rá szükség (szerintük). Ez egy felújított lakás. Most szét akarják verni. (És nem csak a miénket.) Megtehetik???
ozibozi
nagylaza
csebi
Köszönöm!
nagylaza
Mivel nem mész bele a részletekbe, nehéz korrekt választ adni a kérdésre, mert itt minden a részletekben rejlik.
több mint 4 éve
Nem kezdem el mondani, mi folyik nálunk, mert soha nem fogom befejezni. Törvénytelenség törvénytelenség hátán, a beruházó próbál teljesen hülyének nézni minket.Ezt elvileg előzetesen fel kellett volna sztem mérni. Ha ott nem sikerült akkor verjék le a statikuson utólag. Sztem erről újjabb társasházi szavazás kellene h legyen egyszeri v minősített többséggel attól függ mi van az alapító okiratban. Meg ha ott számodra nem megfelelő dontes lenne akkor is tudsz elvileg bírósághoz menni és kérni azonnali jog védelmet h amíg nincs dontes addig se kezdjenek beleSzakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.Köszönöm, de nem arról van szó, hogy "már elkerülhetetlen" a megerősítés, hanem arról, hogy az emeletráépítéshez van rá szükség (szerintük). Ez egy felújított lakás. Most szét akarják verni. (És nem csak a miénket.) Megtehetik???
ozibozi
nagylaza
csebi
Köszönöm!
több mint 4 éve
Ezt elvileg előzetesen fel kellett volna sztem mérni. Ha ott nem sikerült akkor verjék le a statikuson utólag. Sztem erről újjabb társasházi szavazás kellene h legyen egyszeri v minősített többséggel attól függ mi van az alapító okiratban. Meg ha ott számodra nem megfelelő dontes lenne akkor is tudsz elvileg bírósághoz menni és kérni azonnali jog védelmet h amíg nincs dontes addig se kezdjenek beleSzakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.Köszönöm, de nem arról van szó, hogy "már elkerülhetetlen" a megerősítés, hanem arról, hogy az emeletráépítéshez van rá szükség (szerintük). Ez egy felújított lakás. Most szét akarják verni. (És nem csak a miénket.) Megtehetik???
ozibozi
nagylaza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.Köszönöm, de nem arról van szó, hogy "már elkerülhetetlen" a megerősítés, hanem arról, hogy az emeletráépítéshez van rá szükség (szerintük). Ez egy felújított lakás. Most szét akarják verni. (És nem csak a miénket.) Megtehetik???
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
17 220
Szakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.
több mint 4 éve
- JC6
7 004
Azokat kérdezem, akik értenek a joghoz (főleg az ingatlanjoghoz), vagy átéltek már hasonlót, és van személyes tapasztalatuk…Szivacs.
Röviden: tetőtéri lakásokat akarnak építeni a 3 emeletes házunkban (Terézváros), cserébe lenne lift+házfelújítás. A beruházó nemrég kitalálta, hogy többek között a mi lakásunkba is acéloszlopokat akar beépíteni a főfalakba statikai megerősítésként. (Korábban erről nem volt szó.) A főfalak tudtommal osztatlan közös tulajdonba tartoznak. Másrészt a lakás a magántulajdonunk. Nem részletezem, hogy mivel járna nálunk egy ilyen művelet. A lényeg az, hogy ehhez semmiképpen sem akarunk hozzájárulni (már csak a beruházó inkorrektsége miatt sem).
A kérdésem: létezik-e olyan jogcím, ami alapján kötelezhetnek minket arra, hogy határozott akaratunk ellenére, a jóváhagyásunk nélkül a saját magántulajdonunkban ilyen munkálatot végezzenek?
Előre is kösz!
nagylaza
több mint 4 éve
Azokat kérdezem, akik értenek a joghoz (főleg az ingatlanjoghoz), vagy átéltek már hasonlót, és van személyes tapasztalatuk…Röviden: tetőtéri lakásokat akarnak építeni a 3 emeletes házunkban (Terézváros), cserébe lenne lift+házfelújítás. A beruházó nemrég kitalálta, hogy többek között a mi lakásunkba is acéloszlopokat akar beépíteni a főfalakba statikai megerősítésként. (Korábban erről nem volt szó.) A főfalak tudtommal osztatlan közös tulajdonba tartoznak. Másrészt a lakás a magántulajdonunk. Nem részletezem, hogy mivel járna nálunk egy ilyen művelet. A lényeg az, hogy ehhez semmiképpen sem akarunk hozzájárulni (már csak a beruházó inkorrektsége miatt sem).
A kérdésem: létezik-e olyan jogcím, ami alapján kötelezhetnek minket arra, hogy határozott akaratunk ellenére, a jóváhagyásunk nélkül a saját magántulajdonunkban ilyen munkálatot végezzenek?
Előre is kösz!
több mint 4 éve
Koszonom. Erdekelne a vajdasagi resz isIde is beteszem amit a kerekpar topikban kerdeztem, hatha azt nem olvassa vki, ezt med igen:Ezt nézd meg még esetleg ha Tisza menti útvonal érdekel:
Bar nem versenysport de biciklivel kapcsolatos kerdes: tud vki rendes up to date ( akár webes, akar nyomtatott) terkepet, utleirast a magyar dunai bicikli utrol. Ez elvileg az Eurovelo 6. Se a hivatalos honlapjukon, se az ajanlott ios v. androidos appjukban nem talalok jo leirast. Donaueshingentol a magyar hatarig tobbszor megtettem, jo terkepekkel leirassal, szakaszokra vonatkozo infokkal ( szint kulonbseg, bicikliut v. forgalmas kozut stb) Dunafoldvar-Baja kozott ismerem bar jo terkep arrol sincs ( en nem talaltam) . Tud vki ilyenrol? Tisza meletti is erdekelne ( ott csak Tisza to korul tekertem, de allitolag Szegedig kiepult). Koszonom.
diverdoc
en.eurovelo.com/ev11/points-of-interest-on-eurovelo-11
A vajdasági részről tudok, az megépült és használható is.
rokaur
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
rokaur
869
Ide is beteszem amit a kerekpar topikban kerdeztem, hatha azt nem olvassa vki, ezt med igen:Ezt nézd meg még esetleg ha Tisza menti útvonal érdekel:
Bar nem versenysport de biciklivel kapcsolatos kerdes: tud vki rendes up to date ( akár webes, akar nyomtatott) terkepet, utleirast a magyar dunai bicikli utrol. Ez elvileg az Eurovelo 6. Se a hivatalos honlapjukon, se az ajanlott ios v. androidos appjukban nem talalok jo leirast. Donaueshingentol a magyar hatarig tobbszor megtettem, jo terkepekkel leirassal, szakaszokra vonatkozo infokkal ( szint kulonbseg, bicikliut v. forgalmas kozut stb) Dunafoldvar-Baja kozott ismerem bar jo terkep arrol sincs ( en nem talaltam) . Tud vki ilyenrol? Tisza meletti is erdekelne ( ott csak Tisza to korul tekertem, de allitolag Szegedig kiepult). Koszonom.
diverdoc
en.eurovelo.com/ev11/points-of-interest-on-eurovelo-11
A vajdasági részről tudok, az megépült és használható is.
Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
- JC6
7 004
Nem rossz, de “60-65%-nál kezd torzítani”Sziasztok,m.youtube.com/watch?v=TunshT7JJ6Q
Vezeték nélküli hangszórót keresek és a véleményetek érdekelne.
A Bose Soundtouch 20 III series nagyon tetszik, de kicsit soknak érzem a 140K-t.
Esetleg ehhez hasonló, de jóval olcsóbbat ismertek?
Köszi,
#JC6
Tesóm ilyet vett kb ket hete, úgy dicseri, hogy lassan már szégyellem magam. 😀
eaglesmcnabb
Ettől tartok csak.
több mint 4 éve
Ide is beteszem amit a kerekpar topikban kerdeztem, hatha azt nem olvassa vki, ezt med igen:Bar nem versenysport de biciklivel kapcsolatos kerdes: tud vki rendes up to date ( akár webes, akar nyomtatott) terkepet, utleirast a magyar dunai bicikli utrol. Ez elvileg az Eurovelo 6. Se a hivatalos honlapjukon, se az ajanlott ios v. androidos appjukban nem talalok jo leirast. Donaueshingentol a magyar hatarig tobbszor megtettem, jo terkepekkel leirassal, szakaszokra vonatkozo infokkal ( szint kulonbseg, bicikliut v. forgalmas kozut stb) Dunafoldvar-Baja kozott ismerem bar jo terkep arrol sincs ( en nem talaltam) . Tud vki ilyenrol? Tisza meletti is erdekelne ( ott csak Tisza to korul tekertem, de allitolag Szegedig kiepult). Koszonom.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Sziasztok,m.youtube.com/watch?v=TunshT7JJ6Q
A Bose Soundtouch 20 III series nagyon tetszik, de kicsit soknak érzem a 140K-t.
Köszi,
#JC6
Tesóm ilyet vett kb ket hete, úgy dicseri, hogy lassan már szégyellem magam. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
- JC6
7 004
Menj a fenébe 😀De ez drága, Jocesz.Dehogy drága. Minden forintját megéri. Az Úr áldása van rajta.
Alig használt is jó, ha tud valaki.
#JC6
Sobri Jóska
több mint 4 éve
De ez drága, Jocesz.Dehogy drága. Minden forintját megéri. Az Úr áldása van rajta.
Alig használt is jó, ha tud valaki.
#JC6
több mint 4 éve
a másik véglet a 40-50$os tronnsmart 😀Sziasztok,Már írtam, Marshall Woburn II.
Köszi,
#JC6
www.arukereso.hu/hangfal-c3161/marshall/woburn-ii-bluetooth-p443247573/
Ennél jobbat, ha megszakadsz se találsz.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sziasztok,Már írtam, Marshall Woburn II.
Köszi,
#JC6
www.arukereso.hu/hangfal-c3161/marshall/woburn-ii-bluetooth-p443247573/
Ennél jobbat, ha megszakadsz se találsz.
több mint 4 éve
- JC6
7 004
Sziasztok,Vezeték nélküli hangszórót keresek és a véleményetek érdekelne.
Köszi,
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
ez igy vilagos.koszi.Foleg jc6-hoz ingatlanos kerdes.Összetett dolog, én többnyire olyanokkal találkoztam Budapesten és környékén, hogy:
Sok hirdetest neztem es egy vmi feltunt, elindul x osszegen a hirdetes majd viszik feljebb az arat.miert van ez?kovetik a piacot?de ha olcsobban nem ment el honapokig akkor magasabban h fog?annyi jelentkezo volt h feljebb vittek hatha lehet kaszalni vele?de akkor nem hirdetnek meg honapokkal kesobb is.
Konkret pelda: volt egy haz x osszegert.a no el akarta adni mert nagy neki , hitelek a halott ferje utan stb....honapokkal kesobb ,tehat most latom h dragabban adja.
Nem ertem😔
ZoliMP
- konkurens irodák úgy és akkor tudnak megbízásokat szerezni, hogy egy idő után felnyomják az árat, bizony ők eladják, magasabb áron, jön majd a jó vevő akit le lehet húzni
- a szomszédnak beesett valami kínai véletlen, aki nem volt tisztában az árakkal (vagy az iroda nem engedte hogy tisztában legyen) és brutál jó áron tudta eladni
- volt 1 hét alatt 3 magánember, erre azt hiszi a tulaj hogy túl olcsó
- vagy bizonyos médiumok hírei is tudnak nagyban befolyásolni (“3x annyi most a panel mint X éve”, “dübörögnek az építkezések”, “éledezik a piac”, “nincs vírus”
- nem is igazán akarja eladni, érzelmi kötődés miatt, de van az az ár (dupla kb), ámennyiért odaadja
Satobbi, satobbi.
Egyébként ha egy idő után még mindig megvan a ház, amit kinéztetek, simán be lehet dobni egy nagyobb alkut. Benyomsz 20%-ot, és kezdődik a pinyó-meccs.
Ha kell a pénz, úgyis el fogja adni, a vírus most pont a kp-s vevők kezére jatszik.
#JC6
az egyik akit lattam magankent hirdeti, igaz ingatlanos a szakmaja, de 1 eve nem megy el.
nem keresek ingatlant 😊
több mint 4 éve
- JC6
7 004
Foleg jc6-hoz ingatlanos kerdes.Összetett dolog, én többnyire olyanokkal találkoztam Budapesten és környékén, hogy:
Sok hirdetest neztem es egy vmi feltunt, elindul x osszegen a hirdetes majd viszik feljebb az arat.miert van ez?kovetik a piacot?de ha olcsobban nem ment el honapokig akkor magasabban h fog?annyi jelentkezo volt h feljebb vittek hatha lehet kaszalni vele?de akkor nem hirdetnek meg honapokkal kesobb is.
Konkret pelda: volt egy haz x osszegert.a no el akarta adni mert nagy neki , hitelek a halott ferje utan stb....honapokkal kesobb ,tehat most latom h dragabban adja.
Nem ertem😔
ZoliMP
- konkurens irodák úgy és akkor tudnak megbízásokat szerezni, hogy egy idő után felnyomják az árat, bizony ők eladják, magasabb áron, jön majd a jó vevő akit le lehet húzni
- a szomszédnak beesett valami kínai véletlen, aki nem volt tisztában az árakkal (vagy az iroda nem engedte hogy tisztában legyen) és brutál jó áron tudta eladni
- volt 1 hét alatt 3 magánember, erre azt hiszi a tulaj hogy túl olcsó
- vagy bizonyos médiumok hírei is tudnak nagyban befolyásolni (“3x annyi most a panel mint X éve”, “dübörögnek az építkezések”, “éledezik a piac”, “nincs vírus”
- nem is igazán akarja eladni, érzelmi kötődés miatt, de van az az ár (dupla kb), ámennyiért odaadja
Satobbi, satobbi.
Egyébként ha egy idő után még mindig megvan a ház, amit kinéztetek, simán be lehet dobni egy nagyobb alkut. Benyomsz 20%-ot, és kezdődik a pinyó-meccs.
Ha kell a pénz, úgyis el fogja adni, a vírus most pont a kp-s vevők kezére jatszik.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
Foleg jc6-hoz ingatlanos kerdes.Sok hirdetest neztem es egy vmi feltunt, elindul x osszegen a hirdetes majd viszik feljebb az arat.miert van ez?kovetik a piacot?de ha olcsobban nem ment el honapokig akkor magasabban h fog?annyi jelentkezo volt h feljebb vittek hatha lehet kaszalni vele?de akkor nem hirdetnek meg honapokkal kesobb is.
Nem ertem😔
több mint 4 éve
szerintem a 20as még nagy lesz neki... illetve vázméretet is kell nézni !Bicikli szakértők! Vennék az 5 éves gyereknek biciklit, a kérdés, hogy érdemes a Decathlon - Hauser - Csepel aranyháromszögből kitekinteni vagy arra a két (egy?) évre pont jó lesz az is?Bőven jó, hamarabb növi ki, mintsemhogy bármi baja lenne.
Egyáltalán ezek a biciklimárkák egy 10-es skálán milyen minőséget képviselnek?
Illetve a gyerek mérete alapján 18-ast kéne venni (ami furán hiánycikk), kibaszok vele ha 20-as veszek?
Köszi!
vpi
warr_b
ha megkíméli akkor elég jó áron tovább lehet majd adni! vagy eleve használtat venni
és azt megint eladni..😊
több mint 4 éve
Mi két gyereket neveltünk fel így. Használtan vettünk egy jó kinézetű biciklit ismerőstől, majd amikor a gyerekek kinőtték jött a jófogás. Így csak tényleg pár ezeret buktunk rajta. Most hogy már nagyok (14 és 13 évesek) így kaptak új bicajt.Bicikli szakértők! Vennék az 5 éves gyereknek biciklit, a kérdés, hogy érdemes a Decathlon - Hauser - Csepel aranyháromszögből kitekinteni vagy arra a két (egy?) évre pont jó lesz az is?Off:
Illetve a gyerek mérete alapján 18-ast kéne venni (ami furán hiánycikk), kibaszok vele ha 20-as veszek?
Köszi!
vpi
Marketplace, jófogás?
Asszony 10-esért vett a gyereknek alig használtat, tökéletes.
#JC6
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Teljesen egyet értek! Nekünk Dechatlonos van és nagyobbat vettünk mert a kisebb nem volt! 😉 Legalább így vagy 3évig jó le(sz)tt!Bicikli szakértők! Vennék az 5 éves gyereknek biciklit, a kérdés, hogy érdemes a Decathlon - Hauser - Csepel aranyháromszögből kitekinteni vagy arra a két (egy?) évre pont jó lesz az is?Bőven jó, hamarabb növi ki, mintsemhogy bármi baja lenne.
Köszi!
vpi
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!