NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 412
Sógorom 5+ éve pereskedik velük egy 4 millió feletti Mazda6 miatt, ami a szakértők szerint kb 1,6 milliót ért valósan. Három autóból rakták össze, kicsiszolt és átütött motorszámmal, újrafutózott és ráhegesztett alvázzal, eltakarva/ újraburkolva a rohadó bölcsőt, futóművet, rohadó küszöböket átfestve stb...Ha már úgyis ez a téma:Azt olvastam roluk h nem egy korrekt ceg.szoval good news
totalcar.hu/magazin/kozelet/2020/06/26/kivonul_az_aaa_auto_magyarorszagrol/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
warr_b
ZoliMP
Nem egy egyszerű művelet visszaperelni a különbözetet, ami most kamatokkal együtt több, mint az eredeti ára és az autó nem is használható, 3 hónapig sem futott a vétel után. Persze azzal védekeznek, hogy ők nem tudtak a km óra visszatekerésről, nem vették észre a dupla alvázfelületet, nem tűnt fel nekik kereskedőként a motorcsere, nem mérték meg a küszöbnél a festékvastagságot etc, de a laikusnak persze tudnia kellett volna, h mit vesz!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
Ha már úgyis ez a téma:Azt olvastam roluk h nem egy korrekt ceg.szoval good news
totalcar.hu/magazin/kozelet/2020/06/26/kivonul_az_aaa_auto_magyarorszagrol/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
warr_b
több mint 4 éve
Ha már úgyis ez a téma: totalcar.hu/magazin/kozelet/2020/06/26/kivonul_az_aaa_auto_magyarorszagrol/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Köszönöm mindenkinek, most vagyok túl egy 3 órás böngészésen jó néhány JSZPs meg két carvericalos lekérdezéssel. Ez alapján a kép nem túl szívderítő bár nem tudom mennyire megbízhatóak. Magyaro. nem helyeztek forgalomba autót 😛 (Kia, Hyundai) volt legalább 6 tulajdonosa, ki volt vonva legalább egyszer stb stb... 😊Tudom, real world de akkor is.
A C-Maxok tetszenek, lenne helybe is egy, de amit megengedhetek magamnak, az már 11-12 éves, akkor a 17 évest arra elcserélni, nem tudom...(de ez lehet, csak az én hülyeségem)
Egyelőre maradt egy Chevy és egy Hyundai a kalapban, mint elérhető opció, aztán, ha azok nem, akkor még várunk, keresgélünk.
Hitelre nem vagyok hajlandó venni autót, és országjárást sincs módom tartani érte, ha egy mód van rá.
Igen, sok a nyűgöm.😊
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Ford full rasszista, antiszemita volt.Ezt is be kell kalkulálni, mert ha egy lelkes BLM-esnek ez eszébe jut, akkor már fáklyának vagy neolux próbafelületnek lesz csak jó az autó.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Dande, én fordos vagyok, de szinte csak a magasságom miatt nem vettem tavaly Kia-t, minden más mellette szólt. Most is csak azt venném, pl. Kia Ceed kombit, mindent ver.Akkor esélytelen 😛Köszönöm a vàlaszokat kap mindeki egy lájkot 😊 😉 Cruzera van egy nagyon jónak tűnő lehetőség s hàt a szerelem 😊 illetve pl Opel Insigniát találtam 2milla 50 ezerrért, 100e kmrel ami kicsit gyanús. Meg ugye ahhoz gondolom alkatrész sem olcsó ha baj van.Insigniából csak a ráncfelvarrás utánit (2013 szeptember) javasolnám.
Igen a Ford is még képben lehet csak, hogy némileg bonyolódjon az ügy
dande
gdavid
dande
(A C-Maxom volt csak megszokottan magas, kényelmes.)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Nekünk a családban 2 fiesta van meg egy focus. Hibátlanok.Nekem momentán két C-Maxom van, beváltak.
Hanni
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
meg a fél csomagtered elviszi az adlock...Akkor esélytelen 😛Köszönöm a vàlaszokat kap mindeki egy lájkot 😊 😉 Cruzera van egy nagyon jónak tűnő lehetőség s hàt a szerelem 😊 illetve pl Opel Insigniát találtam 2milla 50 ezerrért, 100e kmrel ami kicsit gyanús. Meg ugye ahhoz gondolom alkatrész sem olcsó ha baj van.Insigniából csak a ráncfelvarrás utánit (2013 szeptember) javasolnám.
dande
gdavid
dande
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Akkor esélytelen 😛Köszönöm a vàlaszokat kap mindeki egy lájkot 😊 😉 Cruzera van egy nagyon jónak tűnő lehetőség s hàt a szerelem 😊 illetve pl Opel Insigniát találtam 2milla 50 ezerrért, 100e kmrel ami kicsit gyanús. Meg ugye ahhoz gondolom alkatrész sem olcsó ha baj van.Insigniából csak a ráncfelvarrás utánit (2013 szeptember) javasolnám.
dande
gdavid
több mint 4 éve
Köszönöm a vàlaszokat kap mindeki egy lájkot 😊 😉 Cruzera van egy nagyon jónak tűnő lehetőség s hàt a szerelem 😊 illetve pl Opel Insigniát találtam 2milla 50 ezerrért, 100e kmrel ami kicsit gyanús. Meg ugye ahhoz gondolom alkatrész sem olcsó ha baj van.Insigniából csak a ráncfelvarrás utánit (2013 szeptember) javasolnám.
dande
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Köszönöm a vàlaszokat kap mindeki egy lájkot 😊 😉 Cruzera van egy nagyon jónak tűnő lehetőség s hàt a szerelem 😊 illetve pl Opel Insigniát találtam 2milla 50 ezerrért, 100e kmrel ami kicsit gyanús. Meg ugye ahhoz gondolom alkatrész sem olcsó ha baj van.Igen a Ford is még képben lehet csak, hogy némileg bonyolódjon az ügy
több mint 4 éve
Nekünk a családban 2 fiesta van meg egy focus. Hibátlanok.
több mint 4 éve
Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ford. Bármit veszel basszott jól jársz. Amúgy nekem pl. Fiestám van,a szerpentinen gyilkolom a fos BMW-ket meg Audikat....
A francica kocsikról sikeresen lebeszéltek pedig abból van néhány számomra elérhető. Nyilván nem véletlenül.
De az a kérdésem Fiatokról, mondjuk Lineáról tapsztalat? Még abból látok a piacon szóba jöhetőt, a jelenleg esélyeként maradt Chevi Cruze vagy Hunday i30 mellett.
Köszi a választ!
dande
Már dolgozom én is a kövi projekten milyen Ford-ot kéne venni ezután...Puma,Kuga...
több mint 4 éve
A Ceed is jó, ha már szóba került, de én előbb ajánlanék egy Hyundai-t (az usa-ban a chevy cruze mellett Elantrát vezettünk sokat)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Opel: sosem kop"' el!A K tényleg jó!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
a K már faszányoses ezen kivul 😀Kibaszott nehezek 😀Amugy az Opelek milyenek manapsag? USAkok vagy a franciak gyartjak?A Kia kimaradt, igen azzal is szemezek 😊 Fast Willinek: a Cruzehoz nem kérdés, hogy van lesz alkatrész, mert a gyártása ugyan megszűnt de mivel az Opel illetve GM csoporthoz tartozik, így amiatt nem aggódok. Igazság szerint már akkor kinéztem utódnak mikor megjelent, de nem gondoltam, hogy lesz esélyem rá 😊Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
A francica kocsikról sikeresen lebeszéltek pedig abból van néhány számomra elérhető. Nyilván nem véletlenül.
De az a kérdésem Fiatokról, mondjuk Lineáról tapsztalat? Még abból látok a piacon szóba jöhetőt, a jelenleg esélyeként maradt Chevi Cruze vagy Hunday i30 mellett.
Köszi a választ!
dande
warr_b
dande
ZoliMP
warr_b
ZoliMP
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
es ezen kivul 😀Kibaszott nehezek 😀Amugy az Opelek milyenek manapsag? USAkok vagy a franciak gyartjak?A Kia kimaradt, igen azzal is szemezek 😊 Fast Willinek: a Cruzehoz nem kérdés, hogy van lesz alkatrész, mert a gyártása ugyan megszűnt de mivel az Opel illetve GM csoporthoz tartozik, így amiatt nem aggódok. Igazság szerint már akkor kinéztem utódnak mikor megjelent, de nem gondoltam, hogy lesz esélyem rá 😊Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
Köszi a választ!
dande
warr_b
dande
ZoliMP
warr_b
több mint 4 éve
Kibaszott nehezek 😀Amugy az Opelek milyenek manapsag? USAkok vagy a franciak gyartjak?A Kia kimaradt, igen azzal is szemezek 😊 Fast Willinek: a Cruzehoz nem kérdés, hogy van lesz alkatrész, mert a gyártása ugyan megszűnt de mivel az Opel illetve GM csoporthoz tartozik, így amiatt nem aggódok. Igazság szerint már akkor kinéztem utódnak mikor megjelent, de nem gondoltam, hogy lesz esélyem rá 😊Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
Köszi a választ!
dande
warr_b
dande
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
Amugy az Opelek milyenek manapsag? USAkok vagy a franciak gyartjak?A Kia kimaradt, igen azzal is szemezek 😊 Fast Willinek: a Cruzehoz nem kérdés, hogy van lesz alkatrész, mert a gyártása ugyan megszűnt de mivel az Opel illetve GM csoporthoz tartozik, így amiatt nem aggódok. Igazság szerint már akkor kinéztem utódnak mikor megjelent, de nem gondoltam, hogy lesz esélyem rá 😊Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
Köszi a választ!
dande
warr_b
dande
több mint 4 éve
A Kia kimaradt, igen azzal is szemezek 😊 Fast Willinek: a Cruzehoz nem kérdés, hogy van lesz alkatrész, mert a gyártása ugyan megszűnt de mivel az Opel illetve GM csoporthoz tartozik, így amiatt nem aggódok. Igazság szerint már akkor kinéztem utódnak mikor megjelent, de nem gondoltam, hogy lesz esélyem rá 😊Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
Köszi a választ!
dande
warr_b
több mint 4 éve
Alfát nem.... 😀Kollégám tegnap szabadult egytől. (Mondjuk pepec autó volt)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ha már i30, akkor miért nem Ceed? Olcsóbb valamivel, és 90%-ban tökugyanaz.
Köszi a választ!
dande
több mint 4 éve
Willie Parker
15 412
Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.Ebből szerintem a Hyundai i30 a nyerő, kollégák jókat mondtak róla, megbízhatónak tartják. Olasz autót Alfán kìvül nem vennék. Chevyhez nem tudom, hogy mennyire könnyű alkatrészt venni, nekem fapadosnak is tűnik.
Köszi a választ!
dande
Tesóm most vett új Renault Cliot, nagyon kényelmes, erős, nagy terei vannak, de megbízhatóságról értelmetlen beszélni, mert nagyon friss vétel.
több mint 4 éve
Lassan nem úszom meg valóban az autóvásárlást és muszáj lesz elbúcsúzni a Daewoo Nubirámtól. Megjegyzem ezzel nagyon jól jártam (pedig tartottam tőle), de 17 éves és 220 ezer kilóméter van már benne, és a küszöb is neki búsult rozsdásodni.A francica kocsikról sikeresen lebeszéltek pedig abból van néhány számomra elérhető. Nyilván nem véletlenül.
Köszi a választ!
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Néhány éve használtam az egészségkonyhát, akkoriban jó volt.Első hárommal vanJaja ezeket vágom csak személyes tapasztalat érdekelne. Igen itt pestenheti menü kiszállításban ki mit tud ajánlani? esetleg lehetne ennek is kérni egy új topikot 😊Van sok.
csebi
Teletál, Cityfood, Egészségkonyha, Interood, E-food...
warr_b
csebi
Teletálnál meg a cicinél a husik elég trék, ez a tipikus fagyasztott ízetlen fura állagú vacak.
Egészségkonyha volt legutóbb, még a korona előtt, az végül is nem volt rossz.
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...