Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
OFF az iPodhoz:  imagerz.com/QE9CW0tvAwMAB1gcFgVS
/OFF

Szobi: Ugyanezt a típust néztem ki anno vagy 2 éve, ennyi pénzért jobbat szerintem nem találsz, szerintem tökéletes. Annyi, hogy a hozzá járó és a hasonló olcsóbb fülesekről az a tapasztalatom, hogy igen hamar megadják magukat, még az 1 éves garancia előtt is. (Gyorsan kicserélik, szóval nem vészes).
Nekem egyébként ilyenem van:  www.sony.hu/support/hu/product/NWZ-B133F/specifications
Ha szeretnél választási lehetőséget, én erről is csak jót tudok mondani, pedig szinte undorral vettem kézben egy Philips helyett...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 130 — Vikings fan
Van aki esetleg tazott mar, rynairrel megtudna mondani, hogy a jegy ar mellett ami felvan tuntetve mit kell megfizetni?
Illetve hogy kb mennyi az a plussz amivel meglehet úszni egy utat?
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nekem az a bajom az mp3 lejátszókkal, hogy még az összes amit próbáltam túl halk volt...catattack
Akkor nem szarozhatsz... 😀 Nekem amúgy Sandisk mp3 lejátszó van, aztán először bekapcsolom full halk. Körbenézek mi lehet a gond, régiót át kellett állítani USA-ra. Van valami EU-s szabvány, hogy csak bizonyos hangerőt enged. Ennek a beállítása után teljesen jó volt. Még vonaton se nyomtam fel teljesen maxra sose.
De azt hiszem ez függ fej/fülhallgatótól is. Talán az impedenciájától függ, de én ehhez nagyon nem értek, majd valaki szakértő megmondja 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
catattack 3 520

Ezt kb. 2007-ben vettem kb. 10000-ért. Nem mai gyerek, de semmi baja nincs.
Ez még 1G-s. Annyi a baja, hogy napos időben a kijelzőt nem látni. Ezt elb.szták a tervezők!
Nekem az a bajom az mp3 lejátszókkal, hogy még az összes amit próbáltam túl halk volt...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
iPod Shuffle, 17ezer.

www.apple.com/hu/ipod-shuffle/Sobri Jóska
ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
(öcsémnek kell, én teljesen jól elvagyok az ipodommal)Szobi22
A nanoknak van.
 www.apple.com/hu/ipod-nano/

Kiváncsiságból: minek kijelző egy mp3 játszóra?Sobri Jóska
Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀Asbee
Pl. kb. 3 hete volt a MédiaMarktban valami utolsó darabos leárazás, volt sok magenta színű shuffle, vettem is kettőt, darabját 9ezerért, volt nano is 20ezerért.
Egyébként kijelzőnélkülin is lehet váltogatni playlistek között. De látva egyszerűbb, tagadhatatlan.Sobri Jóska
mondjuk Saturnba fixen benézek, hátha a végkiárusításban találok valami király ajánlatot

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
iPod Shuffle, 17ezer.

A nanoknak van.

Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀Asbee
Pl. kb. 3 hete volt a MédiaMarktban valami utolsó darabos leárazás, volt sok magenta színű shuffle, vettem is kettőt, darabját 9ezerért, volt nano is 20ezerért.
Egyébként kijelzőnélkülin is lehet váltogatni playlistek között. De látva egyszerűbb, tagadhatatlan.

több mint 13 éve
A nanoknak van.

pontosan ezért.
és köszönöm Sobri, teljesen jól ismerem az Apple termékskáláját ebben a szegmensben, ha ilyet vennénk, nem kérdezném.
Köszönöm, ránézek a Sandiskre!
amúyg ezt néztem:  www.edigital.hu/MP3-lejatszo/Philips_SA3MXX04K_4GB_MP3_lejatszo-p268249.html
van valakinek tapasztalata Philips-szel?

több mint 13 éve
iPod Shuffle, 17ezer.

A nanoknak van.

Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀

több mint 13 éve
iPod Shuffle, 17ezer.

A nanoknak van.

Kiváncsiságból: minek kijelző egy mp3 játszóra?

több mint 13 éve
Sandisk Sansa Clip+,Fuze+,Clipzip...sztem ezek eléggé bestbuyok!Divat
Tapasztalatból mondhatom, hogy igen

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sandisk Sansa Clip+,Fuze+,Clipzip...sztem ezek eléggé bestbuyok!

|
több mint 13 éve
iPod Shuffle, 17ezer.

(öcsémnek kell, én teljesen jól elvagyok az ipodommal)

több mint 13 éve
iPod Shuffle, 17ezer.

www.apple.com/hu/ipod-shuffle/

több mint 13 éve
Valakinek van tippje jó kis mp3 lejátszóra? Semmi extra, jól szóljon, nem árt az se, ha márkás

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91
nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.

ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91
Okosak/telefonok.apeszos
egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.Amadeus91
Akkor nem vetted a lapot. Fáradok, vagy mi...
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Amelyiken Windows Phone 7 van, az szerintem jó(Lumia 610, 710, 800 stb). Nem fagynak, gyorsak. Ha el tudod viselni a WP7 op. rendszert akkor nyugodtan vehetsz olyat. A többi Nokia smartphone-ról nem tudok semmit sajnos.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91
anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.

Okosak/telefonok.apeszos
egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.
több mint 13 éve

Okosak/telefonok.
több mint 13 éve

ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedos

|
több mint 13 éve
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Az nem volt kérdés 😊 Még az a gép is az enyém. És több helyre mentjük a fontos dolgokat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99
És az öcsédnek? 😛apeszos
Úgyse volt legális... nem került semmibe.

több mint 13 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99
És az öcsédnek? 😛
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.