Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mi a jó büdös kurva eget sikerült csinálnom, hogy vaterán nem nyitja meg nagyban a képeket. Vagy ugyanaz a "képnézegetős" program van a galaktikabolton is:  galaktikabolt.hu/termek/galaktika_magazin_-_ket_teljes_evfolyam_2008_es_2007.html
Ha itt kattintok a képre se hozza fel nagyba, csak a töltés képernyőt.

Nem nyitja meg egyik böngésző sem, chrome-ból külön törölgettem minden szart, meg ccleanert is futtattam stbstb...
Van valakinek valami ötlete, mielőtt formánám az egész vinyót a gecibe ? (Szar így vaterán használt könyvekre licitálni...)
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?
Newman
Csukd be a szemed és fent kezdd el forgatni. Ha benne van érezni fogod. De szerintem annyira a felső szemhéjadat is fel tudod "nyitni", hogy beláss...
Egyszer nekem felment, de a szemforgatással lejött könnyen...catattack
rutin meló? 😊
több mint 13 éve
catattack 3 520
Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?
Newman
Csukd be a szemed és fent kezdd el forgatni. Ha benne van érezni fogod. De szerintem annyira a felső szemhéjadat is fel tudod "nyitni", hogy beláss...
Egyszer nekem felment, de a szemforgatással lejött könnyen...
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Azt hiszem bent maradt a lencsém, de most nem tudom kivenni. (volt már rá példa, hogy a szemhéj alá ment, akkor sikerült)Newman
Olyan helyre nem tud csúszni, hogy ne tudd kivenni, pislogj sokat, forgasd a szemed, ha tényleg nem megy, nézesd meg gyorsan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Azt hiszem bent maradt a lencsém, de most nem tudom kivenni. (volt már rá példa, hogy a szemhéj alá ment, akkor sikerült)

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Windows 8 nem játszik? Tudok segíteni.
több mint 13 éve
aha, sőt lefuttattam több hibajavítót, próbálkoztam registry cleanerrel, rendszerellenőrzéssel meg miegymással, a windows update során meg dll hibát ír, szóval windows reinstall lesz ebből...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
el akarok indítani egy programot, erre állandóan ezt a hibaüzenetet kapom...

imagerz.com/QE9DWUtvAwMABFNOGQVQ

na most a NET-keretrendszer elméletileg már fel lett telepítve, még a verziószámra is külön figyeltem, de ez a gépet nem hatja meg

valaki ötlet, megoldás?jjncaa
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework mappán belül látod a v4.0.30319 mappát?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Üdv!
Segítséget kérnék,mert nem tudom mi lehet a baj.
TYT-ről leszedtem egy meccset,a hang megy,a kép 2mp-ig megy,utána megáll.Bárhova léptetem,ez a helyzet,kitünő hang,kitünő kép,ami megáll.Tipp?Blitzburgh
probáld meg másik lejátszóvalempty taxi
Kösz,akadt mindennel,de végigszenvedtem...😊
több mint 13 éve
el akarok indítani egy programot, erre állandóan ezt a hibaüzenetet kapom...

na most a NET-keretrendszer elméletileg már fel lett telepítve, még a verziószámra is külön figyeltem, de ez a gépet nem hatja meg

valaki ötlet, megoldás?

---
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Üdv!
TYT-ről leszedtem egy meccset,a hang megy,a kép 2mp-ig megy,utána megáll.Bárhova léptetem,ez a helyzet,kitünő hang,kitünő kép,ami megáll.Tipp?Blitzburgh
probáld meg másik lejátszóval

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Üdv!
TYT-ről leszedtem egy meccset,a hang megy,a kép 2mp-ig megy,utána megáll.Bárhova léptetem,ez a helyzet,kitünő hang,kitünő kép,ami megáll.Tipp?
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
"Adót nekik! Adót a bestiáknak!" - Matolcsy
 vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110913-matolcsy-gyorgy-az-online-szerencsejatekadorol-a-szepkartyarol-a-vendeglatosok-altal.html

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni. GRAFI
Sportfogadó oldalakkal az a baj hogy az ember képes belemenni sok hülyeségbe meg nem érzi szerintem(saját tapasztalatomból okulva legalábbis) a pénz értékét, és iszonyat gyorsan elfogy. Pl való életben egy 2-3ezer forint tippmixen sokkal tovább kitart mint online.Hanni
Ez így van, elég jól el lehet szállni. Mondjuk egyik haverom régebben így nyert 5 ezer dollárt online ruletten, de nem ez a jellemző az ilyen online fogadás/játékokban. Az életben ha a kezébe lett volna annak a pénznek csak a fele, egész biztos, hogy nem kockáztatott volna tovább.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni. GRAFI
Sportfogadó oldalakkal az a baj hogy az ember képes belemenni sok hülyeségbe meg nem érzi szerintem(saját tapasztalatomból okulva legalábbis) a pénz értékét, és iszonyat gyorsan elfogy. Pl való életben egy 2-3ezer forint tippmixen sokkal tovább kitart mint online.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni.
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Ezt találtam, remélem segít:  www.debreceni-programok.hu/hu/debreceni_szolgaltatasok/orvosi_ugyelet

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?Newman
Szerintem csak ügyeletek vannak. Melyik város egyébként? Mert Nyíregyházán a Kórházban van az összes ügyelet (gyerek, felnőtt, fogorvosi).gdavid
Debrecen.

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?Newman
Szerintem csak ügyeletek vannak. Melyik város egyébként? Mert Nyíregyházán a Kórházban van az összes ügyelet (gyerek, felnőtt, fogorvosi).

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
OFF az iPodhoz:  imagerz.com/QE9CW0tvAwMAB1gcFgVS
/OFF

Szobi: Ugyanezt a típust néztem ki anno vagy 2 éve, ennyi pénzért jobbat szerintem nem találsz, szerintem tökéletes. Annyi, hogy a hozzá járó és a hasonló olcsóbb fülesekről az a tapasztalatom, hogy igen hamar megadják magukat, még az 1 éves garancia előtt is. (Gyorsan kicserélik, szóval nem vészes).
Nekem egyébként ilyenem van:  www.sony.hu/support/hu/product/NWZ-B133F/specifications
Ha szeretnél választási lehetőséget, én erről is csak jót tudok mondani, pedig szinte undorral vettem kézben egy Philips helyett...süti
nem éppen tartom ilyennek magamat az ipodom ellenére sem 😊

és végül ez lett, köszi mindenkinek, öcsém boldog

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91
nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.

ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91
a nokia pillanatokon belül tönkre fog menni, már eladták a hq-jukat, úgy bérlik vissza és rohamosan csökken minden részesedésük, és milliárdos veszteségeik vannak.

maguk a telefonok ettől még lehetnek jók. De a windows phone alapú telefonokkal most várj ki, amíg meg nem jelennek a win8asok, mert a win8 régi mobilokon nem fog futni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 445 — Panthers fan
Laptopnál a fel-le kurzor page up/page downként viselkedik. Össze-vissza nyomogatás, újraindítás nem segített 😊 Mivel lehet feloldani?

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Van aki esetleg tazott mar, rynairrel megtudna mondani, hogy a jegy ar mellett ami felvan tuntetve mit kell megfizetni?
Illetve hogy kb mennyi az a plussz amivel meglehet úszni egy utat?Toca
Szia! Én két hete vettem náluk jegyet. El kezdtem részletezni, de inkább bemásolom:

FIZETÉSI RÉSZLETEK
*****10138.00 HUF Teljes díj
*********0.00 HUF Adó és egyéb költségek
******1360.00 HUF utas díj: EU 261 rendelete
******4080.00 HUF utas díj: Internetes utasfelvétel díja
*******170.00 HUF utas díj: ETS Adó
******4080.00 HUF utas díj: Adminisztrációs díj
*****19828.00 HUF Fizetve

Ez Bp-London két főre, biztosítás nélkül, kézi poggyásszal.