Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
E-Book olvasó vételén gondolkodok.

A kérdésem az, h mennyire éri meg az E-ink, sosem láttam még semmilyent, de jelentősen drágábbnak tűnnek. Elsődleges szempont az olvasás, de nem lenne hátrány ha zene hallgatásra vagy film nézésre is lehetne használni... Viszont nem is akarok rá sokat költeni. Tudom h egyszerre minden elvárásom nem teljesülhet, ezért is kérdezem azokat akik használnak ilyet, h megéri-e egyéb funkcionalitásokról lemondani az E-ink miatt, illetve van e valamilyen bestbuy a kategóriában...

thx,
BBlack_Adder
semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választás

Az miért történik mostanában, hogyha mondjuk letöltök egy sorozatot 350 MB-s verzióban és le akarom játszani a megszokott, eddig mindent vivő KM playeremmel akkor elforgatva, oldalra dőlve játsza csak le? A VLC viszi viszont rendben. És most ugyanazt leszedtem 720p nagyobb felbontásban, és azt meg már viszi a KM player is rendben?zavi27
valószínűleg elállítottál valamit a programon belül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Az miért történik mostanában, hogyha mondjuk letöltök egy sorozatot 350 MB-s verzióban és le akarom játszani a megszokott, eddig mindent vivő KM playeremmel akkor elforgatva, oldalra dőlve játsza csak le? A VLC viszi viszont rendben. És most ugyanazt leszedtem 720p nagyobb felbontásban, és azt meg már viszi a KM player is rendben?
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
thank you so much.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha pedig angolul használod: unsubscribe from xy
több mint 12 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
facebook szakik segitseget varom.
h tudom beallitani, h adott emberek bejegyzeseit ne mutassa a tobbieke kozott?Mikey
ráviszed az egeret az adott ember egy bejegyzésére aztán a jobb felső sarokban megjelenő nyilra mész. ott meg h "xy minden bejegyzésének elrejtése" vagy "leiratkozás innen:xy"

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
facebook szakik segitseget varom.
h tudom beallitani, h adott emberek bejegyzeseit ne mutassa a tobbieke kozott?
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
E-Book olvasó vételén gondolkodok.

A kérdésem az, h mennyire éri meg az E-ink, sosem láttam még semmilyent, de jelentősen drágábbnak tűnnek. Elsődleges szempont az olvasás, de nem lenne hátrány ha zene hallgatásra vagy film nézésre is lehetne használni... Viszont nem is akarok rá sokat költeni. Tudom h egyszerre minden elvárásom nem teljesülhet, ezért is kérdezem azokat akik használnak ilyet, h megéri-e egyéb funkcionalitásokról lemondani az E-ink miatt, illetve van e valamilyen bestbuy a kategóriában...

thx,
B

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Huhh...Próbáld rendszergazdaként indítani.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Olyan problémám lenne,hogy megvettem a cyberlink powerdirectort,azzal a céllal,hogy pár videóból kivágjak részleteket,DE:Megnyitom a programot és ahogy be szeretném tölteni a kiválasztott videót mindig kidobja a xy.exe hibát észlelt ezért leáll :mad: Ugyanezt csinálta a WM maker is :mad: A nero ilyesfajta programja,meg egyszerűen nem hajlandó végrehajtani a vágási folyamatot 😕
Valami ötlet esetleg?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Érdekelne pár dolog az elit európai csapatoknál forgó pénzekről, pl Swarco Raiders, Paris Flash stb...
Szóval tudja e valaki hogy ezek a csapatok kb mennyi pénzből gazdálkodnak egy évben, hány fizetett játékosuk van és azok kb milyen pénzeket tesznek zsebre ? ( gondolok itt az amerikai edzőkre , légiósokra és a hazai játékosokra is ) 😊 Valamint hogy ezek a csapatok milyen módon válogatják a játékosokat, ven e esélye bekerülni egy magyar tehetségnek ilyen együttesekbe ?

Köszönöm a válaszokat előre is, és kérek mindenkit hogy irja le akármit is tud erről, fontos lenne 😊
több mint 12 éve
Valaki tudna mondani egy programot vagy egy módszert, amivel egyszerűen meg tudom változtatni az ip címem?JoeyPorter
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/IP-Tools/Ip-Changer.shtmlJJ
Köszi,de ez nem műkszik...Ahogy elindítanám a progit kiírja hogy:az ipchanger.exe hibát észlelt ezért leállt :rolleyes:

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Valaki tudna mondani egy programot vagy egy módszert, amivel egyszerűen meg tudom változtatni az ip címem?JoeyPorter
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/IP-Tools/Ip-Changer.shtml

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Valaki tudna mondani egy programot vagy egy módszert, amivel egyszerűen meg tudom változtatni az ip címem?

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Köszönöm a válaszokat, majd akkor rákérdezek valami illetékesnél is, hogy itt, hogy működik ez az egész.

Lenne itt egy másik kérdésem is, valaki tud jóféle Mechanika (Statika) jegyzeteket a neten? Meglehetősen kellene. 😊Newman
Nekem - keserű fél év volt erre rájönni - 2-3 órányi magántanár segített. Akkor jó pár dolog tisztább lett, és utána statika meg is lett. Ennek örömére mecha kettőnek azóta se futottam neki 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Köszönöm a válaszokat, majd akkor rákérdezek valami illetékesnél is, hogy itt, hogy működik ez az egész.

Lenne itt egy másik kérdésem is, valaki tud jóféle Mechanika (Statika) jegyzeteket a neten? Meglehetősen kellene. 😊Newman
Bukpott vizsga biztosan nem számíthat az átlagba, ha valahol beleszámít irány a HK vagy a TV mert gecik 😀
A másikban sajna nem tudok segíteni 😊
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

Lenne itt egy másik kérdésem is, valaki tud jóféle Mechanika (Statika) jegyzeteket a neten? Meglehetősen kellene. 😊

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Felsőoktatással kapcsolatos kérdésem lenne. Bizonyos ismerőseim szerint minden vizsga beleszámít az átlagba (tehát, ha az első mondjuk kárász lett, a második négyes, akkor mindkettő beleszámít az átlagba), azt szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg így van? Mert én ezt eddig úgy tudtam, hogy csak az utolsó számít bele (ezesetben a négyes), a másikat elképzelhetetlennek tartom.Newman
kizártnak tartom, az átlagba a végső jegy számít bele(gondolom tanulmány/ösztöndíjátlagról van szó). az, hogy ezt hogy számítják változhat a tenorx által leírtak szerint.

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Felsőoktatással kapcsolatos kérdésem lenne. Bizonyos ismerőseim szerint minden vizsga beleszámít az átlagba (tehát, ha az első mondjuk kárász lett, a második négyes, akkor mindkettő beleszámít az átlagba), azt szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg így van? Mert én ezt eddig úgy tudtam, hogy csak az utolsó számít bele (ezesetben a négyes), a másikat elképzelhetetlennek tartom.Newman
Egyetemfüggő, nálunk csak a legutolsó számít bele (tehát ha elmentél a 2es javítani és megbuktál akkor bukó). Viszont tárgya is válogatja, a gólyáknak Anal 1ből most például ha kétszer mész el vizsgázni, és az első vizsga átlaga jobb, mint a ZHid átlaga, akkor az felülírja a ZHk átlagát, és ha elmész mégegyszer vizsgázni akkor gyakorlatilag a két vizsga átlagát nézik.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Felsőoktatással kapcsolatos kérdésem lenne. Bizonyos ismerőseim szerint minden vizsga beleszámít az átlagba (tehát, ha az első mondjuk kárász lett, a második négyes, akkor mindkettő beleszámít az átlagba), azt szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg így van? Mert én ezt eddig úgy tudtam, hogy csak az utolsó számít bele (ezesetben a négyes), a másikat elképzelhetetlennek tartom.

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Valaki használ itt Kindlet? Az alap vásárlásán gondolkodom.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
elsősorban szabától kérdezném, de bárki segíthet.
elkezdtem úszni járni heti 2szer, ezzel kapcsolatban merült fel több problémám. a klór kiszárítja a bőröm (testápoló, oké) ami nem zavar annyira, viszont a szemem is bepirosodik tőle + viszket, mi javallott erre?
a másik meg, hogy halálra unom magam a fel-le úszkálásban, nincs valami vízálló mp3? vagy te mit csinálsz 1 órán keresztül? 😀kristof
nekem is ez a fő érvem mindig mikor mondják, hogy miért nem megyek a gyúrás mellett úszni... unalmas. (számomra)Amadeus91
Nem kell órákat. Már 10-15 perc is jó, kilazítja az izmokat valamelyest.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
elkezdtem úszni járni heti 2szer, ezzel kapcsolatban merült fel több problémám. a klór kiszárítja a bőröm (testápoló, oké) ami nem zavar annyira, viszont a szemem is bepirosodik tőle + viszket, mi javallott erre?
a másik meg, hogy halálra unom magam a fel-le úszkálásban, nincs valami vízálló mp3? vagy te mit csinálsz 1 órán keresztül? 😀kristof
nekem is ez a fő érvem mindig mikor mondják, hogy miért nem megyek a gyúrás mellett úszni... unalmas. (számomra)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
1 óra ember? Az már nekünk megváltás 😊 Amúgy vegyél valóban egy jófajta úszószemüveget, speedo meg arena közül válassz, ha komolyan gondolod, azok tartanak sokáig. Sztem vmi gumírozottat vegyél, ami nem nyomja a szemet, de ha érdekel, én ilyenben edzek, ez nagyon király hosszútávon: http://store.speedo.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Product6_10151_10202_182777_-1_135352_33314_Y_195303?backUrl=CategoryDisplay%3FbeginIndex%3D%26pageView%3D%26pageSize%3D%26origPageSize%3D%26showAll%3D%26top_category%3D33314%26langId%3D-1%26storeId%3D10151%26catalogId%3D10202%26categoryId%3D135352

MP3: http://store.speedo.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Product6_10151_10202_95915_-1_41201_33314_Y_95916?backUrl=CategoryDisplay%3FbeginIndex%3D%26pageView%3D%26pageSize%3D%26origPageSize%3D%26showAll%3D%26top_category%3D33314%26langId%3D-1%26storeId%3D10151%26cm_re%3DEquipment-_-Landing+Page-_-Aquabeat+Main%26catalogId%3D10202%26categoryId%3D41201

Amúgy jó ez az mp3 dolog, de ha már olyan sebességet érsz el, amit a prok, akkor zavar, és ki is eshet a füledből. De nagyon profi amúgy.
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
eltűnt a Tim Tebow topic?Amadeus91
Mi lett a Tebow topic-al?Volt valami összezörrenés és ezért lett törölve?Joco
azért lett törölve mert felesleges volt. a Super Bowl utáni napon amúgy is töröltem volna, megelőztek 😊Fucu
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
eltűnt a Tim Tebow topic?

criminal lawyer or criminal lawyer?