Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem nem veszett el semmi, csak figyelmeztetett, hogy talán elveszhet.android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?kristofMinden elveszik. 99%, hogy a wifi jelszavak is elvesznek.
De ez elvileg jó arra, hogy lementse őket: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/super-wifi-password-backup_bfzky.htmlSchleck
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
ez most komoly? 😀 http://www.youtube.com/watch?v=zE86lLz7Iss
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na, ezzel már okés, köszi! 😊http://www.mattcutts.com/blog/start-youtube-video-minutes-seconds/a beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristofSajnos nem működik, valami hibát ír ki.TheMileHighCity
Ez a módszer nem működik?Schleck
több mint 12 éve
http://www.mattcutts.com/blog/start-youtube-video-minutes-seconds/Sajnos nem működik, valami hibát ír ki.TheMileHighCityHogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristof
Ez a módszer nem működik?
több mint 12 éve
Sajnos nem működik, valami hibát ír ki.Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kéne
több mint 12 éve
Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?
több mint 12 éve
bmg
2 681
Nekem is az új laptoppal lenne gondom, hogy egy EA játékot nem akar vinni, kivéve a Madden 08 ami megy. Sem Fifa Manager, sem Godfather...Amadeus91A laptop gyártójának weboldaláról frissíts videókártya-drivert, az talán megoldja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem jó hír, azért köszönöm a programot meg külön 😊
több mint 12 éve
android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?kristofMinden elveszik. 99%, hogy a wifi jelszavak is elvesznek.
De ez elvileg jó arra, hogy lementse őket: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/super-wifi-password-backup_bfzky.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Nekem is az új laptoppal lenne gondom, hogy egy EA játékot nem akar vinni, kivéve a Madden 08 ami megy. Sem Fifa Manager, sem Godfather...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mással működik a wifi? 😊
több mint 12 éve
Minden drivert feltettél? Biztos járt hozzá vmi cd amin vannak driverek, tegyél fel onnan mindent.
több mint 12 éve
Először is a wifi tutira be van kapcsolva? Lehet, hogy alap dolog ezért hülyeség, de simán lehet, hogy pl. a laptop oldalán van egy kapcsoló, vagy valahol a hálózati beállításoknál kell külön bekapcsolni.
több mint 12 éve
Valamelyik kocek segítségét kérném. 😛Kaptam egy laptopot, viszont nem tudok rácsatlakozni a netre wifivel. Mikor keresem az elérhető hálózatokat, nem érzékel semmit ez a szar. Hogy a fenébe oldjam meg, hogy menjen? Azt hallottam, hogy a netbeállításoknál kell valamivel okoskodni és nem bonyolult, de nekem fingom sincs. :/
Előre is köszi.
több mint 12 éve
kukuccs, hol lehet letölteni nfl posztereket (játékosokról, csapatokról)? gondolom illegálisan, mert amiket találtam azokért fizetni kell a kollégium szobámat dekorálnám.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Próbáltad a gép hátulján lévő portokba csatlakoztatni? Mert a gépház elején lévő portokba kevesebb áram kerül, mint azokba amik hátul vannak. Ezért érdemes a külső hdd-t meg egyéb ilyesfajta dolgokat hátulra dugni. 😉Köszi!! De más gép felismeri hála az égnek. Elvileg nem kap elég áramot ha minden igaz de köszi a segítséget!! 😊kristóf17Srácok, hát ha ért valaki a dologhoz. Úgy is majdnem témánál vagyok.ha más gép sem ismeri fel akkor valószínűleg elszállt... jobb esetben magát a winchester nem kell kicserélni, csak a házatJJ
Szóval van egy külső winyó, amit bedugtam egy USB portba ott felismerte minden rendben volt, de ezek után csak abban az egy portban vette a gép semelyik másikban nem. Ezek után bedugtam abba a portba egyszer egy nyomtatót majd ezek után abban a portban sem ismerte fel a külső winyót. Jelenleg tehát egyikben sem látja. Valami ötlet?kristóf17
több mint 12 éve
Köszi!! De más gép felismeri hála az égnek. Elvileg nem kap elég áramot ha minden igaz de köszi a segítséget!! 😊Srácok, hát ha ért valaki a dologhoz. Úgy is majdnem témánál vagyok.ha más gép sem ismeri fel akkor valószínűleg elszállt... jobb esetben magát a winchester nem kell kicserélni, csak a házatJJ
Szóval van egy külső winyó, amit bedugtam egy USB portba ott felismerte minden rendben volt, de ezek után csak abban az egy portban vette a gép semelyik másikban nem. Ezek után bedugtam abba a portba egyszer egy nyomtatót majd ezek után abban a portban sem ismerte fel a külső winyót. Jelenleg tehát egyikben sem látja. Valami ötlet?kristóf17
több mint 12 éve
köszi a válaszokat
több mint 12 éve
Srácok, hát ha ért valaki a dologhoz. Úgy is majdnem témánál vagyok.ha más gép sem ismeri fel akkor valószínűleg elszállt... jobb esetben magát a winchester nem kell kicserélni, csak a házat
hol tudok budapesten amcsifocis figurákat venni?Jocihttp://www.holdfenyteam.hu/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hol tudok budapesten amcsifocis figurákat venni?Jociusasportfan bolt
1131 Budapest
Futár u. 33-35.
Nyitvatartás:
H-P: 12.00-18.00
Szo: 10.00-14.00
Telefon: 06 70 546 6058
http://www.holdfenyteam.hu/
bar itt ketseges de gondolom van mert minden szart arulnak ami babu.
több mint 12 éve
hol tudok budapesten amcsifocis figurákat venni?
több mint 12 éve
Srácok, hát ha ért valaki a dologhoz. Úgy is majdnem témánál vagyok.Szóval van egy külső winyó, amit bedugtam egy USB portba ott felismerte minden rendben volt, de ezek után csak abban az egy portban vette a gép semelyik másikban nem. Ezek után bedugtam abba a portba egyszer egy nyomtatót majd ezek után abban a portban sem ismerte fel a külső winyót. Jelenleg tehát egyikben sem látja. Valami ötlet?