Kérdések bármiről
32 feliratkozó
több mint 15 éve
És hol nincs alkoholtilalom 11 után?Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?SchleckboltbanFake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?Schleckboltban
több mint 15 éve
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?
több mint 15 éve
Most láttam meg pont és meg akartam köszönni.Itt meg is teszem : köszönöm szépen.
Go, Go Dolphins!!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Átírtam Neked, most már hivatalosan is Dolphins fan vagy 😛Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀danyly
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.danyly
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Phúúúú ez durva volt. 😀Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozfetomyEgyenlőre csak fanságot választhatsz.szabaEz csak vicc volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozEz csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
több mint 15 éve
Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.
több mint 15 éve
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.
több mint 15 éve
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀
több mint 15 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
De kérned se kell, ha valamelyik szerkesztő észreveszi megkapod a Dolphins fan rangot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Itt kérheted a modiktól: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
több mint 15 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Előre is köszi.
több mint 15 éve
Nagyon hálás lennék,ha valaki levezetné, hogyan kell elvégezni a következő osztást:Én így csinálnám: http://img696.imageshack.us/img696/20/intfl.png
x^2
--------
1+x^2
lehet, hogy marha egyszerű csak én nem jöttem rrá. integrálásos feladat egyébkénttüsi91
több mint 15 éve
Nagyon hálás lennék,ha valaki levezetné, hogyan kell elvégezni a következő osztást:x^2
--------
1+x^2
lehet, hogy marha egyszerű csak én nem jöttem rrá. integrálásos feladat egyébként
több mint 15 éve
Egyik haveromnak kéne online kresz-gyakorlási lehetőség. Vmi hasonló jellegű kéne, mint a gépre telepíthető progi, csak online. Létezik ilyen?szabaElvileg ez jó: (Az elméletet tartó oktató mondta, amikor kellett...)
http://www.digikresz.hu/
[Én mondjuk sose használtam, odaadta az oktató pendrive-on a CD-n megvehető verziót.]
több mint 15 éve
Egyik haveromnak kéne online kresz-gyakorlási lehetőség. Vmi hasonló jellegű kéne, mint a gépre telepíthető progi, csak online. Létezik ilyen?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
próbáld meg szervizeltetni. Engem annó a 2,5 éves Acer-emmel elküldtek a picsába, hogy max 7000 forintért vesznek bele alkatrészt. ha annál többe van meg se csinálják...http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_206BW_201_wide_LCD_monitor-p28695.htmlatapapapróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapamilyen samsung?haromt
több mint 15 éve
http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_206BW_201_wide_LCD_monitor-p28695.htmlmilyen samsung?haromtvalószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJpróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapa
több mint 15 éve
dél-koreai 😛milyen samsung?haromtvalószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJpróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapa
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
milyen samsung?próbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapaSamsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/valószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJ
Mi lehet a gond? Szervizelhető, vagy vegyek újat?atapapa
több mint 15 éve
próbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.Samsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/valószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJ
több mint 15 éve
Samsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/Az én monitorom decemberben adta meg magát, hasonló tünetekkel. Mondjuk nekem csak egyszer villant fel a kép bekapcsolás után, aztán ment készenlétibe. Elfáradtak a kondik. Pár száz forintos alkatrészek, max pár ezerből megvan a javítás, ha hozzáértő csinálja és anyagáron. Tőlem szervízben alsóhangon 12-t akartak elkérni, plusz munkadíj, hát persze. 4 ezerből meglett, azóta újra tökéletes.

több mint 15 éve
jó, akkor hívjál a full kezdő buddy foxnak.na mindegy azért köszi 😊
tippre azt mondanám h ez az opció ára, de kevés az infóbriareos
több mint 15 éve
jó, akkor hívjál a full kezdő buddy foxnak.tippre azt mondanám h ez az opció ára, de kevés az infó