Kerékpár
22 feliratkozó
5 napja
A szertorna mindenképpen, de azért akad.néha elfog az az erőteljes és jobbára profi sportolók lévén egyébként megalapozatlan gondolat, hogy ez a női országúti kerékpár kurva komolytalan egy dolog. hát most is ez van. ez egy röhej ami ma megy, ennek egy tegnap lejátszott giro győzelemnek kéne lennie avbnek és simán lehet, hogy kiszop nemhogy a legnagyobb rivális első emberétől, de még a másodikjától is. ez valami elképesztően nevetséges xdLétezik komolyan vehető női sport? 😊
fake.id
🤘 gaben 🤘
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 napja
néha elfog az az erőteljes és jobbára profi sportolók lévén egyébként megalapozatlan gondolat, hogy ez a női országúti kerékpár kurva komolytalan egy dolog. hát most is ez van. ez egy röhej ami ma megy, ennek egy tegnap lejátszott giro győzelemnek kéne lennie avbnek és simán lehet, hogy kiszop nemhogy a legnagyobb rivális első emberétől, de még a másodikjától is. ez valami elképesztően nevetséges xdLétezik komolyan vehető női sport? 😊
fake.id
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
az egy dolog, a hegyek nagyon kiszórták a mezőnyt és másnak sem igen lett a végére segítsége, kivéve ugye a fdjt. dehát ezt így is nehéz értelmezni, hogy a finestrére felmegyünk együtt, de lejtmenet/síkon kapok a másiktól sorsdöntő szakaszon 1+ percet (most csak azt számoltam, hogy ott dőlt el a verseny végleg, amikor demi fel tudott ugrani az élmezőnyre)néha elfog az az erőteljes és jobbára profi sportolók lévén egyébként megalapozatlan gondolat, hogy ez a női országúti kerékpár kurva komolytalan egy dolog. hát most is ez van. ez egy röhej ami ma megy, ennek egy tegnap lejátszott giro győzelemnek kéne lennie avbnek és simán lehet, hogy kiszop nemhogy a legnagyobb rivális első emberétől, de még a másodikjától is. ez valami elképesztően nevetséges xdÉs közel-távol nem volt csapattársa, aki segítsen neki.
fake.id
jr79
igazából amit 2 éve elvettek a touron volleringtől, azt most adták vissza 😭 a movistar anno inkább idegesítően volt hülye, az sdworx legalább szórakoztatóan az
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
néha elfog az az erőteljes és jobbára profi sportolók lévén egyébként megalapozatlan gondolat, hogy ez a női országúti kerékpár kurva komolytalan egy dolog. hát most is ez van. ez egy röhej ami ma megy, ennek egy tegnap lejátszott giro győzelemnek kéne lennie avbnek és simán lehet, hogy kiszop nemhogy a legnagyobb rivális első emberétől, de még a másodikjától is. ez valami elképesztően nevetséges xdÉs közel-távol nem volt csapattársa, aki segítsen neki.
fake.id
5 napja
néha elfog az az erőteljes és jobbára profi sportolók lévén egyébként megalapozatlan gondolat, hogy ez a női országúti kerékpár kurva komolytalan egy dolog. hát most is ez van. ez egy röhej ami ma megy, ennek egy tegnap lejátszott giro győzelemnek kéne lennie avbnek és simán lehet, hogy kiszop nemhogy a legnagyobb rivális első emberétől, de még a másodikjától is. ez valami elképesztően nevetséges xd
Szerkesztette: fake.id
6 napja
Giro szervezők megint megmutatják, mekkora digók.nem a hó miatt volt para. viszont a giro ezért is volt idén király, mert szerencséje volt a férfi mezőnynek a körülményekkel
Női versenyen már jócskán a Finestren (utolsó előtti hegy) jelentik be, hogy 1 kilivel a hegy vége előtt szakasz vége, se lejtmenet, se Sestriere.
Bravó, mert eddig nem volt csupa hó a hegy??
zacknorb
6 napja
Giro szervezők megint megmutatják, mekkora digók. Női versenyen már jócskán a Finestren (utolsó előtti hegy) jelentik be, hogy 1 kilivel a hegy vége előtt szakasz vége, se lejtmenet, se Sestriere.
Bravó, mert eddig nem volt csupa hó a hegy??
Poloska vagyok.
12 napja
Micsoda?!Milan csak behúzott egy sprintetHa már a BL indulás nem jött össze 😊
zacknorb
somoskovig
A Liverpoolal meg is nyerte.
12 napja
Milan csak behúzott egy sprintetHa már a BL indulás nem jött össze 😊
zacknorb
12 napja
Milan csak behúzott egy sprintet
Poloska vagyok.
12 napja
Ganna azért kellően fájdalmassá teszi ezt az utolsó szakaszt a sprinter csapatoknak. 😀
13 napja
telex.hu/karakter/kultura/2026/05/30/kritika-stephan-klemm-tour-de-france-konyv-colin-obrien-giro-d-italia
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Rohadt jó volt ez a kép Piancavallo lejtmeneten a technikai erdősávot végig mutatva, hogy kanyarognak le a kocsik.
Poloska vagyok.
14 napja
Rubio se megy többet a Lidlbe vásárolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
első hegy közepe óta megy a viccgame, de ez kevés lesz minden szökőtől eddig
16 napja
nem látjuk kinek milyen a lába, de elképesztő mennyire buták tudnak lenni amikor egymást nézik és mind elbukják 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
A nevüket kevertem rendszeresen. 😀na azt hogy, peruzzi egy bosnyákfejű robotkapus volt, pagliuca meg egy latin bohém játékban és kinézetre isAnno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
iktriad
fake.id
17 napja
na azt hogy, peruzzi egy bosnyákfejű robotkapus volt, pagliuca meg egy latin bohém játékban és kinézetre isAnno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
iktriad
17 napja
Anno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
17 napja
Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
Poloska vagyok.
17 napja
A végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
17 napja
A végén még Pelizzari is bemegy top5-be?
Poloska vagyok.
19 napja
Ezt de elbènázta a mezőny 😀😀
19 napja
Miért volt ennél sokkal nagyobb bámikor a Giron?a szökés ma "labdába nem rugol" hogy egy híreset idézzekMondjuk amikor 50-nel a vége előtt 5 Vismás volt a mezőny elején Vingegaard előtt, akkor már erre kb. 1,01-es odds volt. 😊
Heisman nádor
somoskovig
Első hegyen mindenki tudta, hogy 2.helyért mennek legkésőbb.